yok mu trakyada saglıklı contalı bir 106, zz ile denesin.ve sonucu hep beraber görelim.polishe gerek yok eksoz filtre contalı bi 106 ile denemesi yeterli zz nin.
Printable View
yok mu trakyada saglıklı contalı bir 106, zz ile denesin.ve sonucu hep beraber görelim.polishe gerek yok eksoz filtre contalı bi 106 ile denemesi yeterli zz nin.
Kapalı olabılır arkadasın face cunku ben eskısehıreyım bence gel bız senle basam nedersın :)
BENIM ANLAMADIGIM SAANA ne oldu daustume gelıyosun tmıng bozulmus kanka kasnaklardan bakabılırsın yapamamıs bana yaptım dedı contamıda 106tının en ınce contası koydum kapağım lımıtte olmasada taşlı burdakı geçılıpgeçmeemuhabetıdegılde nedır yaaalah aşkına herkesbıeşy yazmıs benım aracmın gıtmemesınıyle ılgılı sana yazsalar sen ne yazardın acbaa neyse benım guvenle hıcbır sorunum yok daha yenı konustuk herşeyortada sen deneme yapmaya bılırsın senın tercıhın ama boyle durumlarda senın dedıgın arabayı alıpgeldık neden benı kotuluyopsun anlam veremedım
Zz nin sahibini bilmiyorum ama zz kirklareline gelmisti bizim balkopugu ve mavi 106 ile denemisti.araclar conta haric hersey wardi.fakat yalan olmasin 4-5 boy geciodu zz.hepimiz sasirmistk orta son falan hepsi orjinaldi hatta:D
1incisi buyuk harfle yazmak forum kurallarınca yasak metın.2cısı vıdeo koyuldu herkes yorumunu yaptı .geçemekte var gecılmekte bunu kabullenmen gerek.3.sü tımıngını yapamadıgını nerden anladın sen.4 uncusu conta yazılmasının sebebını açıkladım sana conta yerıne kapak taşlamammı yazılsaydı buna takıldıysan hemen değiştirsın baslıgı kapak taşlama yazsın yerıne ne farkı olucak merak ettım.206 nın nasıl gıttıgnı bılmeyen arkadaslar 106 nın daha ıyı gıtmesı gerek dıyebılr ancak bılen bırısı gayette tebrık eder senın aracını.mılletle deneyım herkesı gecerken yada ıyı arabalarla kafa burun gıttgınde sağol kanka ıyı araba aldırdında bırı bıraz onune cıkınca bana aldrdın arabayı sımdı *** atıyosun dıyosun sence normalmi?
sunu bıl kutsal arabam herzaman lımıtlerde yuruyen araclarla yurudum bunu sen bılıyosun kabullnemdeıgım bışeyyokıı kardesım ben sonucu bılıyorum zaten sıkıtırmamın kaç çıktııgnı sende bılıyosun tmm kapağım taşlı kı zz fenan gıdıyorr guvenledekonustuk tekrar basıcaz vıdeolu araçıcı tmmı kardesım
Metincim ewt sen kapagin limitlerde oldugu icin koyabildiginzn en icesini koydugunuzu ve timing oldugunu solemistin.ben mi yanlis hatirliyorum ??
ZZ nin maşallahı var emrenın rs ile denedınızmı peki ?
speclerine göre 106 nın zz den hızlı olabilceğini düsünmüyorum güven arkadasımız zaten ne diyorsa o denk gibi geldi bizede araclar 106 burgazdan çıkma speclerine neler ekledin bilmiyoruz ama ne var ne yok zaten biliyoruz biz zz ile yürüdüğüne sevinmelisin yazdığın speclerle :icon_tup:
zz nın cigeri ortada zaten daha ne tartsmasi bu anlamiyorum adam yurumus tebrk edin bence ;)