aynen kanka sıkıştırmam normal cıkıyor ve tımıngım kapak açıp kapadıgımız ıcın bozulmus aracım cıksın tekrar denerızz 14 60 ta olucak bakalım gorucezz
Printable View
maşallah araçlara 206 iyi gitmiş bileğinize sağlık
:) MAsallah araclar speclerine gore iyi gitmis. Sıkıntısız bi deneme olmus. Haber verseydiniz bende tanismis olurdum.
Yuzaltida spec olayi bence biraz farkli diger araclara gore her yazdigin sey bir boy gibi dusunuluyor ama ince konup geri dusen arabada var. Bi kac sihirli parmak deymesi lazim ;)
Tmm kanka.hatirliorm cunku kapak conta falan muhabeti timing muhabeti yaptin sen o gece.kapak actik koyabildigimiz en ince contayi koyduk timingte bozulmadi demistin.sonradan farkina wardin demek ki.sonuc olarak uL gercekten guzel yuruyen bi 106.koy kanka kisayi bide ole deneriz bnm icin sknti yok kalpler bir olsun:icon_tup:
maşallah araçlara
Tsk ediyorum barisim :)
Aynen saolasin
Tsk ederim.saolun.
Tsk ederim
Tsk ediyorum umut abicim.wala seninle ne zaman bulussam hemen yuklemek gelio icimden zz yi :D
İlla crx le gelceksin diye bsy yok ki.emre gelio surekli ertugrul abi zaten hep burda :) onlarla gel cayimizi corbamizi icer sohbet ederiz :)
kaç senedir tech uyesiyim her zaman uzaktan izledim herkezi ama bu yazılan ve konusulanlar hıc hoş degıl eskısehırın adını cıkarmayın kardesım adam akıllı deneme yapılamıyorsa yapmayaın herkez satsın araçlarını tuplu sahın dogana bını bende roll yapıyorum yaptım herkzelede denedım ama nedense kımse benle yada denedıgım ınsanlarla polımıge gırmedı gecılmeyı hazmedemeyen arkadas roll lemesın artık bende kutsal gıbı sogudum ve ben gıbı bır kaç arkadasımda aynı seylerı hıssedıyor.Rollden sogudukk beaaaa
herşey tech ten ıbaret degılkı eskışehırıde yıllardır koşturan bızız gerek kotulenır gerekse en ust sevıyelere cıkar kutsal yada sen sogumus olabılırsın ozaman yarışmasınız olur bıter kardesım araclar burdaa yolda orda ısteyen gelır herturlu basarız ama geçılırız ama geçrız geçılsekte geçsekte vıdeomuzu cekrız koyarız ben arabayı ılk aldıgımda hereks geçıyodu ama sımdı ışler tersıne dondu busefer bız kotu olduk
Roll yapanlarin araclari AMACLARİ olmadi gidip okadar gectim bole deldim denmedi taki eakisehire bordo 106 gelene kadar biz eskidende roll yapiyoduk geciyoduk geciliyodum yaristaki hirs bitene kadardi sonrasinda laaya devam ediyoduk techte beni bilen biliyo laylayimi yaparim ama madem arba orda yol orda sana ATAR METO arabani yukle birader stock arabamla deneyecem senle 60 _ 220. Tamammi ? Ben seni bozuk sanzimanlada gectim
O videoyuda koy o. Zaman madem bukadar video koyuyosu. Onuda koy senle kutahya yolu gibi kisa mesafede degil birsa veya ankara yolu gibi uzun duz yolda basicam ;) yarismayacaktm senle ama madem video cekicez cekelim film bile yalariz hadi hayirli aksamlar ... Biraz olsun mutavazi olsan bu tarzda senle konusmam ama olmuyosun gene diyorum araba senin ARACİN DEGİL AMACİN OLMUS. ;) simdi sapka i koy onune ben nerde hata yapiyorum de dusun
nası kardesım ılla gtı ılemı gazlamak lazım 99 da brodwayle gazlıyoduk ozaman rol mol yoktu kardesım kalkıs vardı anladın ılla gtı olması lazım degıl senınde onceden başka arabaların vardı
olay tek kapı araba degıl ben yıllardır gazlıyorum sen ıcını rahat tut canımm
vuuuu çok sert :)metodan cevap beklıyoruz
sanane kardesımbenden ıstedıgım gıbı konsurum asıl sen bı kendıne bak arabamda arabama yok onu gecerım yok hepınız karımsınız kımse kendı hatsnı gormez ben senle ne basıcam gıt sen kankalarınla gazla umrumda olmazsın ayrıcaa sevkı ogece kımcektıyse o koysun nası geçmısın hep bırlıkte ızleyeem ayrıcaa san laf atan yok sen nıye yazıyosun kı konu dısındasın sen gerek yok muhabete katılamana oldumu