User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
118 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ZZ 206 gti - UL 106 gti

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mu trakyada saglıklı contalı bir 106, zz ile denesin.ve sonucu hep beraber görelim.polishe gerek yok eksoz filtre contalı bi 106 ile denemesi yeterli zz nin.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayfaya erişilmiyor.

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuuu çok hızlısınız tamam.
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı olabılır arkadasın face cunku ben eskısehıreyım bence gel bız senle basam nedersın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı judgegtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vuuu çok hızlısınız tamam.
    acık konusalım burda conta yok ama kımse anlamıyor turkce yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpertunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok mu trakyada saglıklı contalı bir 106, zz ile denesin.ve sonucu hep beraber görelim.polishe gerek yok eksoz filtre contalı bi 106 ile denemesi yeterli zz nin.
    bılmıyorum ama conta harıc hersey yapan 106 tıya ben saten gecıyorum

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acık konusalım burda conta yok ama kımse anlamıyor turkce yazıyorum
    metın kapağından aşırı alınmış yer yok 307 contasını koyamadın en ınce mm 106 contasını koyup kapamadınmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    speclere conta yazılmasının sebebi apaçi gibi kapak taşlama yazmamak içindir kapağın söküldüğünde son haddinde oldugunu beraber görduk metincim 307 contasını kurtarmadı kapaktan çok alınmış oldugu ıcın .koyabıleceğın en az mm contayı koydun ve kapadın tımıngınde bozulmasın dıye 30 usta düşünüp ferhat abıye yaptırdın cok mutluyum aynı tımınglerle tekrar ayarladı ferhat abı dedın.polısh nekadar boy verır araba yazmıssın vıdeolara bakanlar yorum yapıyo bız 206 gectı 106 gecıldı demedık gözukenı söluyo herkes.geçme gecılme mevzularını kafaya takmayı bırakın artık rollden soğuttu benı eskısehırdekı olan muhabbetler artık deneme fln yapmıyorum
    BENIM ANLAMADIGIM SAANA ne oldu daustume gelıyosun tmıng bozulmus kanka kasnaklardan bakabılırsın yapamamıs bana yaptım dedı contamıda 106tının en ınce contası koydum kapağım lımıtte olmasada taşlı burdakı geçılıpgeçmeemuhabetıdegılde nedır yaaalah aşkına herkesbıeşy yazmıs benım aracmın gıtmemesınıyle ılgılı sana yazsalar sen ne yazardın acbaa neyse benım guvenle hıcbır sorunum yok daha yenı konustuk herşeyortada sen deneme yapmaya bılırsın senın tercıhın ama boyle durumlarda senın dedıgın arabayı alıpgeldık neden benı kotuluyopsun anlam veremedım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metın kapağından aşırı alınmış yer yok 307 contasını koyamadın en ınce mm 106 contasını koyup kapamadınmı
    tm hacım kağaımda tek taşlamma hakkımvar contada ıse 307 0.50mm benımkoydugum 1.30mm))))
    kanka sıkştrmam 10 cıkıyor nası bır contadır hararetımbır gram yukselmıyor

ahmet_NLS
    Misafir
    Zz nin sahibini bilmiyorum ama zz kirklareline gelmisti bizim balkopugu ve mavi 106 ile denemisti.araclar conta haric hersey wardi.fakat yalan olmasin 4-5 boy geciodu zz.hepimiz sasirmistk orta son falan hepsi orjinaldi hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BENIM ANLAMADIGIM SAANA ne oldu daustume gelıyosun tmıng bozulmus kanka kasnaklardan bakabılırsın yapamamıs bana yaptım dedı contamıda 106tının en ınce contası koydum kapağım lımıtte olmasada taşlı burdakı geçılıpgeçmeemuhabetıdegılde nedır yaaalah aşkına herkesbıeşy yazmıs benım aracmın gıtmemesınıyle ılgılı sana yazsalar sen ne yazardın acbaa neyse benım guvenle hıcbır sorunum yok daha yenı konustuk herşeyortada sen deneme yapmaya bılırsın senın tercıhın ama boyle durumlarda senın dedıgın arabayı alıpgeldık neden benı kotuluyopsun anlam veremedım
    1incisi buyuk harfle yazmak forum kurallarınca yasak metın.2cısı vıdeo koyuldu herkes yorumunu yaptı .geçemekte var gecılmekte bunu kabullenmen gerek.3.sü tımıngını yapamadıgını nerden anladın sen.4 uncusu conta yazılmasının sebebını açıkladım sana conta yerıne kapak taşlamammı yazılsaydı buna takıldıysan hemen değiştirsın baslıgı kapak taşlama yazsın yerıne ne farkı olucak merak ettım.206 nın nasıl gıttıgnı bılmeyen arkadaslar 106 nın daha ıyı gıtmesı gerek dıyebılr ancak bılen bırısı gayette tebrık eder senın aracını.mılletle deneyım herkesı gecerken yada ıyı arabalarla kafa burun gıttgınde sağol kanka ıyı araba aldırdında bırı bıraz onune cıkınca bana aldrdın arabayı sımdı *** atıyosun dıyosun sence normalmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1incisi buyuk harfle yazmak forum kurallarınca yasak metın.2cısı vıdeo koyuldu herkes yorumunu yaptı .geçemekte var gecılmekte bunu kabullenmen gerek.3.sü tımıngını yapamadıgını nerden anladın sen.4 uncusu conta yazılmasının sebebını açıkladım sana conta yerıne kapak taşlamammı yazılsaydı buna takıldıysan hemen değiştirsın baslıgı kapak taşlama yazsın yerıne ne farkı olucak merak ettım.206 nın nasıl gıttıgnı bılmeyen arkadaslar 106 nın daha ıyı gıtmesı gerek dıyebılr ancak bılen bırısı gayette tebrık eder senın aracını.mılletle deneyım herkesı gecerken yada ıyı arabalarla kafa burun gıttgınde sağol kanka ıyı araba aldırdında bırı bıraz onune cıkınca bana aldrdın arabayı sımdı *** atıyosun dıyosun sence normalmi?
    sunu bıl kutsal arabam herzaman lımıtlerde yuruyen araclarla yurudum bunu sen bılıyosun kabullnemdeıgım bışeyyokıı kardesım ben sonucu bılıyorum zaten sıkıtırmamın kaç çıktııgnı sende bılıyosun tmm kapağım taşlı kı zz fenan gıdıyorr guvenledekonustuk tekrar basıcaz vıdeolu araçıcı tmmı kardesım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunu bıl kutsal arabam herzaman lımıtlerde yuruyen araclarla yurudum bunu sen bılıyosun kabullnemdeıgım bışeyyokıı kardesım ben sonucu bılıyorum zaten sıkıtırmamın kaç çıktııgnı sende bılıyosun tmm kapağım taşlı kı zz fenan gıdıyorr guvenledekonustuk tekrar basıcaz vıdeolu araçıcı tmmı kardesım
    eee bukadar basarsınız tekrar sonuç ortaya cıkar yenı speclerınıde eklersın vıdeoya tabı 14/60 ve kacgundur yaptıgın bekledıgın seylerı gızlı spec yok heh şöle paşam

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metincim ewt sen kapagin limitlerde oldugu icin koyabildiginzn en icesini koydugunuzu ve timing oldugunu solemistin.ben mi yanlis hatirliyorum ??

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZZ nin maşallahı var emrenın rs ile denedınızmı peki ?

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    speclerine göre 106 nın zz den hızlı olabilceğini düsünmüyorum güven arkadasımız zaten ne diyorsa o denk gibi geldi bizede araclar 106 burgazdan çıkma speclerine neler ekledin bilmiyoruz ama ne var ne yok zaten biliyoruz biz zz ile yürüdüğüne sevinmelisin yazdığın speclerle

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZZ nin maşallahı var emrenın rs ile denedınızmı peki ?
    Tsk ederim gunkut.emreyle cok gorusuorz ama hic ole deniyelim demedik.sonucta rs yani.illaki gecer beni ama 3 mu olur 5 mi olur 10 mu olur inan bilmiorm

Driver
    Misafir
    zz nın cigeri ortada zaten daha ne tartsmasi bu anlamiyorum adam yurumus tebrk edin bence

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tsk ederim gunkut.emreyle cok gorusuorz ama hic ole deniyelim demedik.sonucta rs yani.illaki gecer beni ama 3 mu olur 5 mi olur 10 mu olur inan bilmiorm
    Valla güven burgaza cok gelmek istiyorum ama ayarsızda gelemem burgaz tehlikeli kımın ıcınde ne var belli degil

geldikmi tam gelelim en azından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)