User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: ZZ 206 gti - UL 106 gti

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metincim ewt sen kapagin limitlerde oldugu icin koyabildiginzn en icesini koydugunuzu ve timing oldugunu solemistin.ben mi yanlis hatirliyorum ??
    aynen kanka sıkıştırmam normal cıkıyor ve tımıngım kapak açıp kapadıgımız ıcın bozulmus aracım cıksın tekrar denerızz 14 60 ta olucak bakalım gorucezz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara 206 iyi gitmiş bileğinize sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eee bukadar basarsınız tekrar sonuç ortaya cıkar yenı speclerınıde eklersın vıdeoya tabı 14/60 ve kacgundur yaptıgın bekledıgın seylerı gızlı spec yok heh şöle paşam
    tmm kanka bı 14 60 başkada yok olsa ben soylerım bılıyosun

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MAsallah araclar speclerine gore iyi gitmis. Sıkıntısız bi deneme olmus. Haber verseydiniz bende tanismis olurdum.

Yuzaltida spec olayi bence biraz farkli diger araclara gore her yazdigin sey bir boy gibi dusunuluyor ama ince konup geri dusen arabada var. Bi kac sihirli parmak deymesi lazim
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen kanka sıkıştırmam normal cıkıyor ve tımıngım kapak açıp kapadıgımız ıcın bozulmus aracım cıksın tekrar denerızz 14 60 ta olucak bakalım gorucezz
    Tmm kanka.hatirliorm cunku kapak conta falan muhabeti timing muhabeti yaptin sen o gece.kapak actik koyabildigimiz en ince contayi koyduk timingte bozulmadi demistin.sonradan farkina wardin demek ki.sonuc olarak uL gercekten guzel yuruyen bi 106.koy kanka kisayi bide ole deneriz bnm icin sknti yok kalpler bir olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MAsallah araclar speclerine gore iyi gitmis. Sıkıntısız bi deneme olmus. Haber verseydiniz bende tanismis olurdum.

Yuzaltida spec olayi bence biraz farkli diger araclara gore her yazdigin sey bir boy gibi dusunuluyor ama ince konup geri dusen arabada var. Bi kac sihirli parmak deymesi lazim
    aynen oyle kardesım aracımda koyulmus bır malzeme yok kısayı takıcam ınsallah gorucez dıger yapılanlar hep arabanın kednı malzemelrı bukada yurumesı bıle normal kı sen bılıyosun hangı 106 geçtı benı ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tmm kanka.hatirliorm cunku kapak conta falan muhabeti timing muhabeti yaptin sen o gece.kapak actik koyabildigimiz en ince contayi koyduk timingte bozulmadi demistin.sonradan farkina wardin demek ki.sonuc olarak uL gercekten guzel yuruyen bi 106.koy kanka kisayi bide ole deneriz bnm icin sknti yok kalpler bir olsun
    aynen adaş bıde oyle dnerız tımıngımıde yapablırsek yaparızz bakalım fark ne olucak sen kutsalla gonder aracı)))

ahmet_NLS
    Misafir
    arkadaşım bende conta ve tımıng yok daha dogrusu conta koymak ıcın actık eskde kımse bışeybılmedıgı ıcın 106tının en ınce contasını koyduk ve orjınal sente ıle kapadık
    Ben bisey anlamadim acikcasi.bi conta var demissin bi yok demissin.kapagi soktuk en sinirda taslandigi icin koyabildigimiz en ince contayi koyduk demissiniz.ee peki ozaman ince contali olmuyomu yani? Speclere kapak iyce taslandi mi yazilcak yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara
    Crm performance

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306 evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    speclerine göre 106 nın zz den hızlı olabilceğini düsünmüyorum güven arkadasımız zaten ne diyorsa o denk gibi geldi bizede araclar 106 burgazdan çıkma speclerine neler ekledin bilmiyoruz ama ne var ne yok zaten biliyoruz biz zz ile yürüdüğüne sevinmelisin yazdığın speclerle
    Tsk ediyorum barisim
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zz nın cigeri ortada zaten daha ne tartsmasi bu anlamiyorum adam yurumus tebrk edin bence
    Aynen saolasin
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara 206 iyi gitmiş bileğinize sağlık
    Tsk ederim.saolun.
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara
    Tsk ederim
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maasallah zz ye alisik oldugumuz durumlar bunlar artik sasirmiyorum
    Tsk ediyorum umut abicim.wala seninle ne zaman bulussam hemen yuklemek gelio icimden zz yi
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla güven burgaza cok gelmek istiyorum ama ayarsızda gelemem burgaz tehlikeli kımın ıcınde ne var belli degil

geldikmi tam gelelim en azından
    İlla crx le gelceksin diye bsy yok ki.emre gelio surekli ertugrul abi zaten hep burda onlarla gel cayimizi corbamizi icer sohbet ederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç senedir tech uyesiyim her zaman uzaktan izledim herkezi ama bu yazılan ve konusulanlar hıc hoş degıl eskısehırın adını cıkarmayın kardesım adam akıllı deneme yapılamıyorsa yapmayaın herkez satsın araçlarını tuplu sahın dogana bını bende roll yapıyorum yaptım herkzelede denedım ama nedense kımse benle yada denedıgım ınsanlarla polımıge gırmedı gecılmeyı hazmedemeyen arkadas roll lemesın artık bende kutsal gıbı sogudum ve ben gıbı bır kaç arkadasımda aynı seylerı hıssedıyor.Rollden sogudukk beaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı memoteck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç senedir tech uyesiyim her zaman uzaktan izledim herkezi ama bu yazılan ve konusulanlar hıc hoş degıl eskısehırın adını cıkarmayın kardesım adam akıllı deneme yapılamıyorsa yapmayaın herkez satsın araçlarını tuplu sahın dogana bını bende roll yapıyorum yaptım herkzelede denedım ama nedense kımse benle yada denedıgım ınsanlarla polımıge gırmedı gecılmeyı hazmedemeyen arkadas roll lemesın artık bende kutsal gıbı sogudum ve ben gıbı bır kaç arkadasımda aynı seylerı hıssedıyor.Rollden sogudukk beaaaa

herşey tech ten ıbaret degılkı eskışehırıde yıllardır koşturan bızız gerek kotulenır gerekse en ust sevıyelere cıkar kutsal yada sen sogumus olabılırsın ozaman yarışmasınız olur bıter kardesım araclar burdaa yolda orda ısteyen gelır herturlu basarız ama geçılırız ama geçrız geçılsekte geçsekte vıdeomuzu cekrız koyarız ben arabayı ılk aldıgımda hereks geçıyodu ama sımdı ışler tersıne dondu busefer bız kotu olduk

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey tech ten ıbaret degılkı eskışehırıde yıllardır koşturan bızız gerek kotulenır gerekse en ust sevıyelere cıkar kutsal yada sen sogumus olabılırsın ozaman yarışmasınız olur bıter kardesım araclar burdaa yolda orda ısteyen gelır herturlu basarız ama geçılırız ama geçrız geçılsekte geçsekte vıdeomuzu cekrız koyarız ben arabayı ılk aldıgımda hereks geçıyodu ama sımdı ışler tersıne dondu busefer bız kotu olduk
    meto senelerdır kosturuyodun yenı arabayla gazlamaya başladın olum. ne adamsın ilahi meto

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roll yapanlarin araclari AMACLARİ olmadi gidip okadar gectim bole deldim denmedi taki eakisehire bordo 106 gelene kadar biz eskidende roll yapiyoduk geciyoduk geciliyodum yaristaki hirs bitene kadardi sonrasinda laaya devam ediyoduk techte beni bilen biliyo laylayimi yaparim ama madem arba orda yol orda sana ATAR METO arabani yukle birader stock arabamla deneyecem senle 60 _ 220. Tamammi ? Ben seni bozuk sanzimanlada gectim
    O videoyuda koy o. Zaman madem bukadar video koyuyosu. Onuda koy senle kutahya yolu gibi kisa mesafede degil birsa veya ankara yolu gibi uzun duz yolda basicam yarismayacaktm senle ama madem video cekicez cekelim film bile yalariz hadi hayirli aksamlar ... Biraz olsun mutavazi olsan bu tarzda senle konusmam ama olmuyosun gene diyorum araba senin ARACİN DEGİL AMACİN OLMUS. simdi sapka i koy onune ben nerde hata yapiyorum de dusun
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası kardesım ılla gtı ılemı gazlamak lazım 99 da brodwayle gazlıyoduk ozaman rol mol yoktu kardesım kalkıs vardı anladın ılla gtı olması lazım degıl senınde onceden başka arabaların vardı
    olay tek kapı araba degıl ben yıllardır gazlıyorum sen ıcını rahat tut canımm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vuuuu çok sert metodan cevap beklıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası kardesım ılla gtı ılemı gazlamak lazım 99 da brodwayle gazlıyoduk ozaman rol mol yoktu kardesım kalkıs vardı anladın ılla gtı olması lazım degıl senınde onceden başka arabaların vardı
    olay tek kapı araba degıl ben yıllardır gazlıyorum sen ıcını rahat tut canımm
    ahanda daha bısey demıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seWki26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll yapanlarin araclari AMACLARİ olmadi gidip okadar gectim bole deldim denmedi taki eakisehire bordo 106 gelene kadar biz eskidende roll yapiyoduk geciyoduk geciliyodum yaristaki hirs bitene kadardi sonrasinda laaya devam ediyoduk techte beni bilen biliyo laylayimi yaparim ama madem arba orda yol orda sana ATAR METO arabani yukle birader stock arabamla deneyecem senle 60 _ 220. Tamammi ? Ben seni bozuk sanzimanlada gectim
    O videoyuda koy o. Zaman madem bukadar video koyuyosu. Onuda koy senle kutahya yolu gibi kisa mesafede degil birsa veya ankara yolu gibi uzun duz yolda basicam yarismayacaktm senle ama madem video cekicez cekelim film bile yalariz hadi hayirli aksamlar ... Biraz olsun mutavazi olsan bu tarzda senle konusmam ama olmuyosun gene diyorum araba senin ARACİN DEGİL AMACİN OLMUS. simdi sapka i koy onune ben nerde hata yapiyorum de dusun
    sanane kardesımbenden ıstedıgım gıbı konsurum asıl sen bı kendıne bak arabamda arabama yok onu gecerım yok hepınız karımsınız kımse kendı hatsnı gormez ben senle ne basıcam gıt sen kankalarınla gazla umrumda olmazsın ayrıcaa sevkı ogece kımcektıyse o koysun nası geçmısın hep bırlıkte ızleyeem ayrıcaa san laf atan yok sen nıye yazıyosun kı konu dısındasın sen gerek yok muhabete katılamana oldumu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vuuuu çok sert metodan cevap beklıyoruz
    sende ortalıgı karıstırmaa ılen ıbne
    hosuna gıdıyor dımı boyle olması

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)