Iki aracada masalllah
Polo işi bilmediği gayet belli ...adam 4 vites gazlamış.... Esp acık kapatmamış bile... Araç sararak gider ve araç sarmaması içinde gaz kelebeğini acıp kapatır.araç gitmez zaten . Bu video nun koyulması bence çok gereksiz ...vtec çok iyi giddiğini kendi sınıfında iyi olduğunu herkes çok iyi biliyor.. Maşşallah deneyen araçlara
polo 4 te basmış vtec temi 4 te basmış ?
serdarın dediği gibi çok sağlıklı bi deneme değil bir dahakine serdar kullansın aracı birde öyle video koyun bence
"Wagen"thusiast
polo vites hatası yapmasaymış sonuç farkı olurdu diye düşünüyorum.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Sagliksiz deneme olmuş çünkü polo 'nun sürücüsü öylesine basmış polo detaya bakıyor vites esp vs ama 2 araca da masallah fakat net sonuç tekrar denenir se ortaya çıkar
eski kam yeni cim yürürü iyi olan vti lardan, daha sağlıklı bir deneme ile tekrardan izlemek isteriz![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Roll de sn ve aynı anda gazlama çok önemli sn gec basılınca anında 1 bay yersin üstelik denenen vtec te boru değil gerçekten giderliymişpolo S yerine kulakçıkta 3 yada 2 de denese sonuç kesinlikle böyle olmaz S modda iken ani basmalarda vites küçültür zaman kaybı
İki aracada maşallah diyelim özellikle vtec e
![]()
ankarada denemk isteyen vtec varsa bu tarzda ben denerim.
ama sonucun bu sekilde olmayacagindan eminim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
polo arac benim arkadaşlar yazmak istedim ben o zaman bilmiyordum nasıl kullanacagını birde kimseye sormadım ve göstermedi kimse anasının karnında ögren medi ben her zaman varım denemeye.o zaman arac daha1500 km deydi birkere bu videoda cim tek polo cift kişi birde işten geldigim için benim bagajımda mal var birdahaki sefere denemek isterlerse ben her zaman varım bakalım bu sefer olursa daha zevkli ve eglenceli olacak unutmadan arac hala stok iki aracada maşşallah![]()
polo cu arkadaş bi nevi vites kacırmış sonuç belli vtec le polo arasında ilk basıldıgı vtec önde polo arkada tam tersi vtec arkada polo önde aca aca gider
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Geçilecek polo gti ilk başta avans veriyor gibi bu kadar geride kalıp arkadan gelip geçemez uzunu daha sağlam bir aracı. İlk başta bir fark yerse o arta arta gider. Polo gti bir değil 2 vites üst basmış ve en ölü devri gayet tabiki...Eşit şartlardaki denemede polo gti'ın en etkili vitesi 3 olduğu için orda üstünlüğü sağlayabilirse sağlayıp öylede o farkı koruyarak gider.. Antipatinaj devrede gazladığı için o hızlarda aracın kesilmesi gayet normal ve doğal. İki aracada maşallah. gti'cı arkadaş biraz daha mesafe katedebilir. Vitesleri belirli devirlerde (6500 rpm) kendi atarsa fazladan 2 boy daha üstünlük sağlar antipatinaj kapatılmış ve normal basılması gereken devirde basılmış haline..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)