User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: cım vtec ws polo gti

MrtYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah iki aracada yanılmıyosam eski kam vti herhalde
    Sıradanız ama.. Ön Sıradan.

MR AirMass qreen AnacHONDA

YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit

0533 653 88 39-0262 32263 40

Murat YILDIZ ..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo işi bilmediği gayet belli ...adam 4 vites gazlamış.... Esp acık kapatmamış bile... Araç sararak gider ve araç sarmaması içinde gaz kelebeğini acıp kapatır.araç gitmez zaten . Bu video nun koyulması bence çok gereksiz ...vtec çok iyi giddiğini kendi sınıfında iyi olduğunu herkes çok iyi biliyor.. Maşşallah deneyen araçlara
    Esp den kastınız nedir üstad ? ASR mi demek istediniz yoksa esp yi kapatmanın bi yolunu buldunuzmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esp den kastınız nedir üstad ? ASR mi demek istediniz yoksa esp yi kapatmanın bi yolunu buldunuzmu ?
    ASR ESP Çoğu araçta ortak tek düğme (tuş) ,aynı beyin üzerinden ofline/online yapılıyor..
    Dr.Ecu AntaLya

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tcs den bahsetmis serdar
    "Wagen"thusiast

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inanmak bile güzel şey bence sağlıklı basılsa şansı hiç yok hondann
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ASR ESP Çoğu araçta ortak tek düğme (tuş) ,aynı beyin üzerinden ofline/online yapılıyor..
    dediğinizi biliyorum abimin s3 ündede ESP butonu üzerinden ASR + ESP kapatılıyordu.Fakat bizim araçlarda geçerli değil bu.ASR tuşu var ve sadece ASR kapatıyor.Defalarca denedim ASR kapalıyken aracı ESP açmaya yönelik bi hareket yapınca direk topluyor arabaıy ESP

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüzgar tüneli dediğiniz olay kaç km den sonra oluşuyor ve araçlar arasında ki mesafenin ne kadar olması gerekiyor? araçların aynı çizgide mi gitmesi gerekiyor? biraz bilgi verebilirmi o tünele girmiş diyen arkadaşlar çok merak ettim şimdi nasıl vardılar o sonuca
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yilmazcatalbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rüzgar tüneli dediğiniz olay kaç km den sonra oluşuyor ve araçlar arasında ki mesafenin ne kadar olması gerekiyor? araçların aynı çizgide mi gitmesi gerekiyor? biraz bilgi verebilirmi o tünele girmiş diyen arkadaşlar çok merak ettim şimdi nasıl vardılar o sonuca
    belli bir hız limiti yok.Fakat yüksek hızlarda daha fazla dış kuvvete karşı geleceğinizden avantajı hız arttıkça artar.Ön taraftaki aracın rüzgarı delmesiyle siz herhangi bir dış kuvvet le karşılaşmassınız.Öndeki araca ne kadar yakın olursanız o kadar az miktarda karşı kuvvetle karşılaşırsınız.Yakıt tüketimini ciddi derecede farkettirir.Tabi az tüketim diyede kaza yapmakda var orası ayrı bi konu. 2 tane eş değer araç arka arkaya dip gaz başlasa.Arkadaki bi süre sonra daha yüksek hıza kavuşur ve öndeki aracı geçer yandan.NASCAR gibi ekip yarış videolarını izlerseniz görürsünüz.Şirkette olduğum için videoyu izleyemedim ama yüksek ihtimal benim dediğim olay.Konusuda illaki vardır ben genel olarak özetledim detaylarını öğrenebilirsiniz.

blowofff
    Misafir
    maşalllah ses çok hoş

engin_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faruğum mahşallah..
    VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
    MSG Power Mustafa GENÇ

PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
    [COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
    MAPPED BY SPEED

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onur ağzımdan aldın desem yanlış anlarsın kanka o yüzden bende onu dicektim diyim ama tuşa basdığın da TCS DE ACTİVE gibi bişey yazıyor
    polo gti ın sahibi araca alışmaya aracı tanımaya çalışıyor olur böyle şeyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belli bir hız limiti yok.Fakat yüksek hızlarda daha fazla dış kuvvete karşı geleceğinizden avantajı hız arttıkça artar.Ön taraftaki aracın rüzgarı delmesiyle siz herhangi bir dış kuvvet le karşılaşmassınız.Öndeki araca ne kadar yakın olursanız o kadar az miktarda karşı kuvvetle karşılaşırsınız.Yakıt tüketimini ciddi derecede farkettirir.Tabi az tüketim diyede kaza yapmakda var orası ayrı bi konu. 2 tane eş değer araç arka arkaya dip gaz başlasa.Arkadaki bi süre sonra daha yüksek hıza kavuşur ve öndeki aracı geçer yandan.NASCAR gibi ekip yarış videolarını izlerseniz görürsünüz.Şirkette olduğum için videoyu izleyemedim ama yüksek ihtimal benim dediğim olay.Konusuda illaki vardır ben genel olarak özetledim detaylarını öğrenebilirsiniz.
    NFS Carbonda hep yapardık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NFS Carbonda hep yapardık
    he yav ağdi abim söylemezdi ben daha 15 yaşındayken önce gazı bırakırdı arkamdan gelip kazanırdı şerefsiz öğrenene kadar çok dalga geçtiydi

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle haklısın ancak sonuç olarak bu bir yakıt tasarruf durumu değilde yarış olduğundan hız limitleri aslında var.ayrıca araçların çok yakın ve aynı çizgide yürümesi gerekiyor rüzgar tünelinden verimli bir sonuç alabilmek için.nascar araçlarının zorladığı hız limitleri ve aerodinamik yapıları cadde araçlarına göre çok üst düzey.. benim söylemek istediğim arkadaşlar burda rüzgar tüneli demişler demişler de acaba bunu hakkıyla ne kadar denediler, tecrübelerini paylaşmalarını istedim. videoyu izlediğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah araçlara allah kaza bela vermesin...amacım tartışma yaratmak felan değil ama araç bendeyken bende stock poloyla denedim aynı yolda ilk denemde devirler tutmadı demişti araç sahibi ikincide karşı şeritten 3.vites 80 de bastık doğal olarak önüme çıktı arka tamponuna düştüm 4.cü vitesin sonunda polo arka tamponumdaydı 5 viteste yakalamaya başlamıştı doğal olarak..
    SDR GARAJ

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polonun gececıgını herkez bılıyor lafa gelınce tayyara kafa tutuorlar vtec e mı gecılcekmısss... nysee wıdeoyu rıca ustune koydum zaten ama ne olursa olsun dewır bandı yanlıs olsa bıle daha erken gelıp gecmelı 230 ta deıl..gereklı gereksız herkez yorum yapmıs ota b.ka wıdeo koyanlar tutupta gelıp burda kelıme yapmasın bos yere yancılıktan waz gecın artık...
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)