atasehirden alınacaksa BP, karşıdan alınacaksa Maslak opet.. :)
Printable View
Aslında eskı s2k, hp ornegın, typerlar ıle vıdeolarına bakıldıgında s2k devrınde basıldıgında kopma olmuyordu, skn ve 106 vıdeolarında bastan dırek ayırılınca bı garıplık hıssetmıstım ama bılmıs gıbı yorum yapmak ıstemedım:D
şimdi güzel olmuştur,hayırlı olsn.
Sende beni geçtin abi filitre konusunda :D Her çeşinin denedin.
en ıyı sonucu alırsın inşallah.
bakalım bu sistem 249 hp nın ne kadar ustune cıkacak.
Kanka benzin Kastım garajda tam 8 litre :D
http://i1125.photobucket.com/albums/...E04D8AAB86.jpg
:) arabaları agırlastıralım
Kanka kebabin dibine vuruk agirlastik 2 boy kaybettik :D Şimdiden zemini hazirlayim :)
Kankacim birazdan cikariz. Cikarken seni de aliriz.
Hadi kazasız gazlamalar.
bora st ilemi deniceksin baska kimlerle deniceksin?
Red'in filitre sistemi çok iyi olmş gerçekten Maşallah tekrardan ;)
Hadi yaw nooldu deneme oldumu olduysa sonuç ne yazsanıza :)
Eskisi yenisi neler değişti yeni Cai ile ?
Merak ediyozz:)
eğer kayıp 20 hp alındıysa ciddi farkeder en kötü kafa kafaya gitmeleri lazım eski denemeden yola çıkarsak..maşşallah iyi sonuç almışlar filitreden filitredeki işçilikte baya iyiye benziyo uğraşanları tebrik etmek lazım.
OSES Turkıye :)
Osex Türkiye şarkı yarışmasından,kebapcılardan pozlar geliyo anca :D
Denemelerden bi haber yok :)
Afiyet olsun makinen
Mami yine ondeydi. RED 230 a kadar 1-1.5 boy iyilesmis. Demek 16-17 hp bizde anca uzunda farkettiriyor kendisini. Bu sefer koltugum da takiliydi. Mamiyi gecmek bize haram :D Beni kirmadi geldi basti kardesim. Ayaginiza saglik tum AHM Garaj olarak. Video koymama karari aldik birlikte. Mamiyle egzoz sisteminde ufak bi degisiklik yapip tekrar deneriz. Bu sefer Mamiyi ve Urfa kardesimi dinleyip egzozda bi degisiklik yapicam.
Kanka STİ ile eski setupimla basmistik. 4-5 boy geciyordum. O zaman STİ da sadece filtre egzoz vardi. Ben de sadece filtre egzozdum. STİ Yaklasik 225hp idi. Simdi filtre egzoz ve yazilimla 290 hp civari olmus STİ. Yine gectim. Boylar bende kalsin. Deneme aramizdaydi. Devirlerimiz de pek uymadi. Arkadasin arabasi cok hizlanmis Masallah. Demek biz de biraz hizlanmisiz :)
Cok guzel bi geceydi. Herkesin ayagina saglik. Kadir abi tele bakamadim tel bende degildi benim arabada şarjdaydi simdi girdim eve yatmissindir diye rahatsiz etmedim. Yarin konusuruz.
MAŞALLAH bora biraZ daha oynamak gerekiyor mami makinen hakikattan hızlı 1 boy fark etmiş ciddi bir kac şe yapmak gerekiyor guzel bir geceydi
Valla tebrikler mami gercekten cok hizli masallah
gunaydin beyler uyuya kalmisim ve suan isyerindeyim gelmeyi cok istedim askan aramis duymamism haftaici beni bozuyo abi
ng 106 yeni hali ile şuan kaç hp ?
2 aracada helal s2000 le denemıstım .harika yuruyen bir araç.
dün avrupa konutlarındaki evimden denemeleri canlı izleme fırsatım oldu, maşallah 106 çok iyi gidiyor:)
bora abi sende olmasan bu mama abi bize gece 2den sonra cigkofte ismarlamicak
biz hep rollin sonrasi kritik yapmak icin cigkofte partisi veriyoz :D
kendi fikrimide soyleyim sonucra butun denemelerinizi bildigim icin gorusumu yazayim
kimse yanlis anlamassin mami nin araba enson nasil denediysen oyle
red e flitre yapilmadan once daha fazla tutunuyodu simdi daha fazla aciliyo ara videolara gore monusuyorum onuda taktigin koltuga bagliyorum pleksi den flitre yapmissiniz goruntu olarak guzelde pleksi sakaya gelmez ufak bi kivilcimla allah korusun sonduremessin arti isiyi gorunce yumusar gereksiz bi hal alir pleksi sonuc olarak yapilan islemlere gore bence eski hali sunaki halinden daha kotu neden dersen
red in
depoyu bosalttiniz
flitre yaptuniz
ayar yaptiniz
yazik sonucta bunlarin hepsi para ve emek eski flitre sistemini geri takin derim
ust suratlerde iceri giren nasinc o kutuyu ne hala getirir
siz dusunu bu kendi dusuncem jerkezin dusumcesinede saygim var bana gore olmis