Mami yine ondeydi. RED 230 a kadar 1-1.5 boy iyilesmis. Demek 16-17 hp bizde anca uzunda farkettiriyor kendisini. Bu sefer koltugum da takiliydi. Mamiyi gecmek bize haramBeni kirmadi geldi basti kardesim. Ayaginiza saglik tum AHM Garaj olarak. Video koymama karari aldik birlikte. Mamiyle egzoz sisteminde ufak bi degisiklik yapip tekrar deneriz. Bu sefer Mamiyi ve Urfa kardesimi dinleyip egzozda bi degisiklik yapicam.
Kanka STİ ile eski setupimla basmistik. 4-5 boy geciyordum. O zaman STİ da sadece filtre egzoz vardi. Ben de sadece filtre egzozdum. STİ Yaklasik 225hp idi. Simdi filtre egzoz ve yazilimla 290 hp civari olmus STİ. Yine gectim. Boylar bende kalsin. Deneme aramizdaydi. Devirlerimiz de pek uymadi. Arkadasin arabasi cok hizlanmis Masallah. Demek biz de biraz hizlanmisiz
Cok guzel bi geceydi. Herkesin ayagina saglik. Kadir abi tele bakamadim tel bende degildi benim arabada şarjdaydi simdi girdim eve yatmissindir diye rahatsiz etmedim. Yarin konusuruz.
MAŞALLAH bora biraZ daha oynamak gerekiyor mami makinen hakikattan hızlı 1 boy fark etmiş ciddi bir kac şe yapmak gerekiyor guzel bir geceydi
Valla tebrikler mami gercekten cok hizli masallah
gunaydin beyler uyuya kalmisim ve suan isyerindeyim gelmeyi cok istedim askan aramis duymamism haftaici beni bozuyo abi
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
dün avrupa konutlarındaki evimden denemeleri canlı izleme fırsatım oldu, maşallah 106 çok iyi gidiyor![]()
bora abi sende olmasan bu mama abi bize gece 2den sonra cigkofte ismarlamicak
biz hep rollin sonrasi kritik yapmak icin cigkofte partisi veriyoz![]()
kendi fikrimide soyleyim sonucra butun denemelerinizi bildigim icin gorusumu yazayim
kimse yanlis anlamassin mami nin araba enson nasil denediysen oyle
red e flitre yapilmadan once daha fazla tutunuyodu simdi daha fazla aciliyo ara videolara gore monusuyorum onuda taktigin koltuga bagliyorum pleksi den flitre yapmissiniz goruntu olarak guzelde pleksi sakaya gelmez ufak bi kivilcimla allah korusun sonduremessin arti isiyi gorunce yumusar gereksiz bi hal alir pleksi sonuc olarak yapilan islemlere gore bence eski hali sunaki halinden daha kotu neden dersen
red in
depoyu bosalttiniz
flitre yaptuniz
ayar yaptiniz
yazik sonucta bunlarin hepsi para ve emek eski flitre sistemini geri takin derim
ust suratlerde iceri giren nasinc o kutuyu ne hala getirir
siz dusunu bu kendi dusuncem jerkezin dusumcesinede saygim var bana gore olmis
Perkusyon Ali, oncelikle filtre sistemi pleksi glas degil polikarbon. Ikincisi bu yazacaklarim sana ozel degil sakin ustune alinma.
Ben RED icin her turlu filtre sistemini deniyorum. En iyi randiman aldigimiz filtre sistemini deneye yanila deneye yanila ogreniyorum. Kiminde guc geliyor kiminde guc gidiyor. Kimi yolda cok iyi kimi dynoda cok iyi. Orta yolu bulmak icin bu konuda bilgili ve tecrubeli olan herkesle fikir alisverisinde bulunuyorum. Burada su garaja yaptirayim daha iyi olur bu garajin isciligi kotu diye asla ve asla yorum yapmadim yapmam kimseye de yaptirmam. ...iktirici bi filtre sistemi yuzunden olayi garaj savasina ceviren adamin abi kardes demem alnini karislarim.
Ben bu filtre sistemi disinda aracimla ilgili o garaj sahipleri ile her turlu fikir alisverisinde bulunuyorum. Onlar da hepsinden Allah razi olsun beni hicbir zaman musteri sinifina koymadan abartmiyorum gece gunduz saatlerce konusup yardimci olmaya calisiyorlar. Hepsinin elimden geldigince gonlunu hos tutmaya calisiyorum. Hergun aman kirilmasinlar diye telefon acip bin kere ozur diliyorum. Ama ben bunlari yaparken birileri kalkmis yok o adam su kadar zaman ve emek harcadi yok bu adam su kadar saat harcadi o filtre sistemi icin diye yazi yaziyor bilip bilmeden. Benim bu araba icin harcadigim gunler haftalar ve maliyetler ne olacak? Yeri geliyor bir ayar icin saatlerce ayakta dikildigim oluyor. Yeri geliyor sirf filtre sisteminde en dogru setupi bulalim diye dunya para harcadigim oluyor. Herkesin ki emek de benim ki Arap Bacinin boklu bezi mi? Aman kimsenin kalbi kirilmasin hepi topu bir filtre sistemidir aman kimse uzulmesin diye isi gucu biraktim hababam debabam milletin tasaklarina su serpiyorum. Benim tasaklarima kim su serpecek? Biz kendi aramizda videolar kalacak gerek yok diye karar alip foruma video koymuyoruz ki tartisma cikmasin insanlar uzulmesin. Kalkmis forumda olmayan videoya yorum yaziyosunuz.
Bundan sonra sizden ricam filtre sistemi ile ilgili iyi kotu yorumlarinizi kendinize saklayin. Haa fikir verecekseniz de telefonumu biliyorsunuz. Bir alonuza bakar. Kimse de hicbir garajin avukatligina soyunmasin. Burada ben ve benim arabam varken kimseye kalmaz onlari savunmak. Ben kardesim dedigim hergun telefonda 3 saat konustugum yuzyuze geldigimizde buyuk keyif ve haz alarak oturdugum adamlari garaj sahibi olsun olmasin hicbiryerde hickimseye ezdirmem. Bundan sonra yorumlarinizi ona gore tartin bicin.
Ben arabamda egzantrikle ve kapakla zaten yeterli verimi aldim. FHE lu bir s2000 ile aramizda uzay oluyor. Adam sirf koyma abi dedigi icin videosunu koymuyorum. Dun yine 300 beygire yakin bi turbo arabayla denedim arada boy boy fark oldu. Sirf soz verdigimden lafimi yememek icin koymadim videolari. Ama benim aldigim kistas bana yeter. Egzantrikli sokuk typeR ile benim devrimde 240 lara kadar 3-4 boy oluyor debriyaj kacirmadan vites kacirmadan gaz kesmeden...
Bunlar benim icin yeterli kistaslardir. Ben aldim soft bir setup ile Headersim orjinal, sanzumanim orjinal, koltuklarim takili250hp dyno ile bukadar yuruttum bu s2000 ni. Gece gazliyosam gunduz de geziyorum. Hatta yeri geliyor isime bile RED ile gidiyorum. Var mi daha otesi? Daha iyisini sorunsuz yurutecek Mehmet kardesim var Engin kardesim var insallah ciksin onlar da guzel eglenceli videolar cekeceklerdir. Diger ortalikta dolasan ben en hizliyim diyen s2000 leri de bekliyorum gelsinler oyle uzaktan gazel okumakla olmuyor. Dune kadar ucan kusa sikan en hizli s2000 ler gelsin. Hodri meydan. Cok iyi bilip cok konusan adamlar da gitsin Mamiyle denesin de gorsun arabasinin nekadar hizli oldugunu.
Bundan sonra bu konuya gereksiz uzaktan gazel okurcasina yorum yapanin dostluk kardeslik tanimam bir kalemde siler kalbini kirarim.
Bora cım araba işi bu he deyince hızlanmıyo deneme yanılma yapıp sonuca gitmen çok mantıklı sonuçta parasınıda zamanınıda sen harcıyosun
Filtre olayına hiç girmek istemiyorum ama şöyle söyliyeyim bana göre hiç bi arabada iki ayrı filtre denenipte aralarında 19-20 bg oynayamaz sakın bu yazdığımı yanlış anlama altı üstü filtre egzantrik değil yani ben kendi aracımda 4 tane egzantrik 4 tane headrs / ayrıca ara boru olarak 51-54 -57 mm ara boru denedim son susturucuda en az 5 tane denemişindir yani anlatmak istediğim en iyisi deneme yanılma yaparak sonuca daha ii gidiyosun ben bu kadar malzeme denedim ama hiç birisinin aralarında 3-5 bg den fazla oynamadı
garaj olayını fltre ımalını kımın yaotıgını bılmemde, oncekı fıltre ıle atıyorum 200 veren araba yenı fıltre ıle 220 veremez bencede. cunkı ılk fıltre zatebn atıyorum 190 ken 200 yapmıstır, ıyılestırme ıle 20daha alamazsın ımkansız bu. gozden kacmıs baska seyler vardır makınede bende ıyı arastırın abıcım
Mami Dynoda bu farki gorduk biz. Ben dynonun yalancisiyim. Ozgun o konuda daha iyi dogru yorumu yapar cunku butun CAI denemelerimizde Ozgune gittim. Cok onemli degil kardesim bu is deneme yanilma isidir. Bilal olsun Mehmet olsun Ozgun olsun kendileri de diyorlar elli tane sistem denedik en randimanlisinda karar kilip onu taktik diyorlar. Bu denemelerin cogu da dynoda yapiliyor. Bizim ki de ondan farkli degil. Ben yanima kistas alabilecegim bir araba bulamiyorum ki sabah aksam cikip hadi bas diyip deneyebilecegim. Heryer polis kayniyor. Atmaca gibiler. Anca gecenin bi saati cikmam lazim. Son iki haftada yedigim 3. ceza. Isim gucum var ertesi gun pert vaziyette ise gitmek istemiyorum. Dynoya oyle ya da boyle bagimliyim. Ozgun de ellerine saglik beni hicbir zaman kirmiyor. Elinden geldigince her yontemi deneyip test ediyor dyno uzerinde. O da emek harciyor yani. Sonunda istedigimiz gucler de cikiyor cikmiyor degil.
Buradaki mevzu CAI nin iyiligi kotulugu degil. Olay gereksiz yere garaj savaslarina dogru gidiyor gibi bir hava var. Basit bir CAI yuzunden kimseyi kimseye dusurmem. Dusurenin de kalbini kirarim bundan sonra.
Selcuk dun yeni sistemle dynoda 249 hp leri tekrar gorduk. Motorda sorun olsa bu beygirler goremez yolda da avansi vuruntuyu AFR yi gorur anlardik. Araba ok gibi. Masallah. Yeni sistemle rodajimiz da bitti 2500km oldu hicbir sorun yok.
Neyse o kadar egzantrik taktik kapak isledik cok guzel gucler aldik okyanusu gectik CAI yuzunden derede bogulmayalim kimseyi de bogdurmayalim.
valla abi ortada senin ugrastigin kesin ciddi bi emek var kendinde yazmissin kolay is degil bir isi basarmak onu dene bunu dene sabah ise pert gidiyorum demissin aymen bisryle ugrasirken hepimiz pert oluyoruz en basiti 2 denonce deneme olmjyo sohbefalan eve gidim derken 4 oluyo e birde sabahi var bu isine gucune gidiyon buuu sikinti ben senin kitini kimin yaptigini bile bilmem ortaya dir benim yorumun gordugumu soyledim eminim bu azimle daha iyi seyleri basarirsin su serpme olayina gelince desrek cikarim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)