Yok kardesim yanlis anlamam. Benim hayallerim RED i yurutmek kadar kucuk degil

RED sonucta bi makina. En optimum maliyetle en guvenli ve en dogru setupi yakalamak RED' i almadan onceki hedefimdi. Cok sukur 2500 km oldu rodaji vs' si hepsi tamamlandi. Akşam gazliyosam gündüz de keyfini cikararak biniyorum cok sukur. Tek sıkıntımız egzantrigi besleyecek dogru filtre sistemini küçük radyatör olmadan tasarlayip uygulayabilmekti. Deneme yanilma yontemi ile bikac sistem denedik ve yeteri kadar havayla besleyemedigimiz egzantriklerin nekadar güç kaybettirebilecegini canli canli hem yolda hem dynoda gördük

Koskoca kasli bir adami dövüş esnasinda burnuna mandal tikamak gibi birseymis havasizlik bu egzantrikler icin.
Aslinda bu dyno sonucunu yazmayacaktim cunku bu benim hatam kimsenin degil ama sanirim yazma vakti gelmis

Bak NG 106, SKN typeR ve diğer araçlarla denemelerimde kaç beygir yürümüşüz de haberimiz yokmuş
Normalde benim arabam 250hp dynoda net güç çikartti. Denemeleri -20hp kayip ile yapmisim. -20hp kayip atmosferik bi s2000 de ciddi bir kayiptir. Yani standart f/h/e lu ve flashprolu bi s2000 gibi yurumusuz. Ama tekrar soyluyorum benim hayatimdaki tek guzel sey ve hayalim RED degil

O nedenle ben isin sadece makara ve zevkinde oldugum icin Mamiye bile telefonda soyledim kanka tebrik ederim araban hizli dedim ve kendisine de asla gel tekrar deneyecegiz demedim cunku dedigim gibi bu benim hatamdi. Keske denemeden once arabayi dynoya cikarip gorseydim.
Neyse ki simdi egzantrikleri yeteri kadar havayla besleyecek setupi deneye deneye bulduk ve gerekli testleri yaptik. Araba su anda buz gibi hava cekiyor. Özgün son ayari yaptiktan sonra tekrar denemelere başlarim.
Bu arada filtre headers egzozlu bi s2000 ile denedim zaten bu eksik halimle. 200 e kadar arada 3-4 boy oluyor. İsmi ve plakasi bende kalsin.