User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
258 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: RED s2000 vs NG 106 (Yeni Hali)

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaybolan beygirlerini topladıysan gel kardeşim ayıp ediyosun ben her türlü denerim

Araba zaten pazartesi sökülecek denemek isteyen kim varsa denerim

Bide kanka senin araba bi 50 kg kadar sökük galiba bende sökeyimde tam olsun
    12kg koltuk 15kg tente kanka. 20 beygir kaybi gorunce zaten beynimden vurulmusa dondum Saglik olsun bu isin bahanesi olmaz. NG cok hizli kardesim Masallah.

Aksama ***** yerde olucam. Ayni setupta. Sadece filtre sistemi gelistirildi. Kaybolan beygirler geldi mi bilmiyorum ama sanirim geldi

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12kg koltuk 15kg tente kanka. 20 beygir kaybi gorunce zaten beynimden vurulmusa dondum Saglik olsun bu isin bahanesi olmaz. NG cok hizli kardesim Masallah.

Aksama ***** yerde olucam. Ayni setupta. Sadece filtre sistemi gelistirildi. Kaybolan beygirler geldi mi bilmiyorum ama sanirim geldi
    kanka benim içinde sıkıntı olmaz araban zaten cok yakışıklı inşallah performans olarakta istedigin gibi olur :icon_tup

arabam pazartesi sökülecek istersen yeniden deneriz benim için problem değil

sana karşı art niyetim olsa bi daha denemem zaten sonuçta satılmış araba

geçeceksen sen geç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka benim içinde sıkıntı olmaz araban zaten cok yakışıklı inşallah performans olarakta istedigin gibi olur :icon_tup

arabam pazartesi sökülecek istersen yeniden deneriz benim için problem değil

sana karşı art niyetim olsa bi daha denemem zaten sonuçta satılmış araba

geçeceksen sen geç
    Eywallah kardesim Allah razi olsun. Sen nasil istersen. İster NG ile gel ister NG siz. En kotu gel cay corba icer makara yapariz.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eywallah kardesim Allah razi olsun. Sen nasil istersen. İster NG ile gel ister NG siz. En kotu gel cay corba icer makara yapariz.
    eyvallah reis önemli olan gönüller bir olsun

Sarper55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araca da maşallah çok iyi yürümüşler. 106 nın o ivmelenmesini anlatıcak söz yok gerçekten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ng ye masaLLAH abi çok hızlı gercekten allah kaza bela vermesin...

ng nin devir saatinde ki arıza cözülemiyor mu abi )

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Himmm....

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah zehirrr
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaybolan beygirler geldi mi bilmiyorum ama sanirim geldi
    Birini ben buldum kaldı 18hp

Bro inşallah düzelmiştir,dyno biyanada yolda çok farketmesi lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birini ben buldum kaldı 18hp

Bro inşallah düzelmiştir,dyno biyanada yolda çok farketmesi lazım
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki araçda çok iyi yürümüş,
    106 ng ve red s2000 kaç hp atmo olarak şuan?
    birde her iki aracın tonajı nedir?
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinizede maşallah cıdden guzel olmuş ama bu sefer zevkı sankı mamı daha cok almış

hep telden gırdıgım ıcın yazmamıstım denemnın ertesı gunu baan bı mesaaj gedlı

ya arkadaş mamının hep ınsanların hayallerını bozması ıcın elındebı arabası olmasıda değişik diye ''esprı genel olarak bora abı emınım yanlış anlamaz'' yerlere yattım aynen her sene tavan neyse ona yakın bır araba yapıyor hep mamı

Bora abı ıle bence ıyı yuruyor dediğimiz s2000 lerden bırısı ıle roll yapsa egzantrık farkını canlı gozle gormus olucaz..RED de gayet basarılı oldu bu sezon ıcın agız tadınca bın tadını cıkart abı

Ben şu an stock olarak cıkardım bınıyorum amacım ınsallah İstanbul Parka yetiştirmek o zman aranızda olucam...

Maşallah tekrar..
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkinizede maşallah cıdden guzel olmuş ama bu sefer zevkı sankı mamı daha cok almış

hep telden gırdıgım ıcın yazmamıstım denemnın ertesı gunu baan bı mesaaj gedlı

ya arkadaş mamının hep ınsanların hayallerını bozması ıcın elındebı arabası olmasıda değişik diye ''esprı genel olarak bora abı emınım yanlış anlamaz'' yerlere yattım aynen her sene tavan neyse ona yakın bır araba yapıyor hep mamı

Bora abı ıle bence ıyı yuruyor dediğimiz s2000 lerden bırısı ıle roll yapsa egzantrık farkını canlı gozle gormus olucaz..RED de gayet basarılı oldu bu sezon ıcın agız tadınca bın tadını cıkart abı

Ben şu an stock olarak cıkardım bınıyorum amacım ınsallah İstanbul Parka yetiştirmek o zman aranızda olucam...

Maşallah tekrar..
    Yok kardesim yanlis anlamam. Benim hayallerim RED i yurutmek kadar kucuk degil RED sonucta bi makina. En optimum maliyetle en guvenli ve en dogru setupi yakalamak RED' i almadan onceki hedefimdi. Cok sukur 2500 km oldu rodaji vs' si hepsi tamamlandi. Akşam gazliyosam gündüz de keyfini cikararak biniyorum cok sukur. Tek sıkıntımız egzantrigi besleyecek dogru filtre sistemini küçük radyatör olmadan tasarlayip uygulayabilmekti. Deneme yanilma yontemi ile bikac sistem denedik ve yeteri kadar havayla besleyemedigimiz egzantriklerin nekadar güç kaybettirebilecegini canli canli hem yolda hem dynoda gördük Koskoca kasli bir adami dövüş esnasinda burnuna mandal tikamak gibi birseymis havasizlik bu egzantrikler icin.

Aslinda bu dyno sonucunu yazmayacaktim cunku bu benim hatam kimsenin degil ama sanirim yazma vakti gelmis Bak NG 106, SKN typeR ve diğer araçlarla denemelerimde kaç beygir yürümüşüz de haberimiz yokmuş

Normalde benim arabam 250hp dynoda net güç çikartti. Denemeleri -20hp kayip ile yapmisim. -20hp kayip atmosferik bi s2000 de ciddi bir kayiptir. Yani standart f/h/e lu ve flashprolu bi s2000 gibi yurumusuz. Ama tekrar soyluyorum benim hayatimdaki tek guzel sey ve hayalim RED degil O nedenle ben isin sadece makara ve zevkinde oldugum icin Mamiye bile telefonda soyledim kanka tebrik ederim araban hizli dedim ve kendisine de asla gel tekrar deneyecegiz demedim cunku dedigim gibi bu benim hatamdi. Keske denemeden once arabayi dynoya cikarip gorseydim.

Neyse ki simdi egzantrikleri yeteri kadar havayla besleyecek setupi deneye deneye bulduk ve gerekli testleri yaptik. Araba su anda buz gibi hava cekiyor. Özgün son ayari yaptiktan sonra tekrar denemelere başlarim.

Bu arada filtre headers egzozlu bi s2000 ile denedim zaten bu eksik halimle. 200 e kadar arada 3-4 boy oluyor. İsmi ve plakasi bende kalsin.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok kardesim yanlis anlamam. Benim hayallerim RED i yurutmek kadar kucuk degil RED sonucta bi makina. En optimum maliyetle en guvenli ve en dogru setupi yakalamak RED' i almadan onceki hedefimdi. Cok sukur 2500 km oldu rodaji vs' si hepsi tamamlandi. Akşam gazliyosam gündüz de keyfini cikararak biniyorum cok sukur. Tek sıkıntımız egzantrigi besleyecek dogru filtre sistemini küçük radyatör olmadan tasarlayip uygulayabilmekti. Deneme yanilma yontemi ile bikac sistem denedik ve yeteri kadar havayla besleyemedigimiz egzantriklerin nekadar güç kaybettirebilecegini canli canli hem yolda hem dynoda gördük Koskoca kasli bir adami dövüş esnasinda burnuna mandal tikamak gibi birseymis havasizlik bu egzantrikler icin.

Aslinda bu dyno sonucunu yazmayacaktim cunku bu benim hatam kimsenin degil ama sanirim yazma vakti gelmis Bak NG 106, SKN typeR ve diğer araçlarla denemelerimde kaç beygir yürümüşüz de haberimiz yokmuş

Normalde benim arabam 250hp dynoda net güç çikartti. Denemeleri -20hp kayip ile yapmisim. -20hp kayip atmosferik bi s2000 de ciddi bir kayiptir. Yani standart f/h/e lu ve flashprolu bi s2000 gibi yurumusuz. Ama tekrar soyluyorum benim hayatimdaki tek guzel sey ve hayalim RED degil O nedenle ben isin sadece makara ve zevkinde oldugum icin Mamiye bile telefonda soyledim kanka tebrik ederim araban hizli dedim ve kendisine de asla gel tekrar deneyecegiz demedim cunku dedigim gibi bu benim hatamdi. Keske denemeden once arabayi dynoya cikarip gorseydim.

Neyse ki simdi egzantrikleri yeteri kadar havayla besleyecek setupi deneye deneye bulduk ve gerekli testleri yaptik. Araba su anda buz gibi hava cekiyor. Özgün son ayari yaptiktan sonra tekrar denemelere başlarim.

Bu arada filtre headers egzozlu bi s2000 ile denedim zaten bu eksik halimle. 200 e kadar arada 3-4 boy oluyor. İsmi ve plakasi bende kalsin.
    -20 hp N/a araba cok ciddi bir kayip ya

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bora nereye gitmiş bu 20 Hp böyle?
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba nefes alamadigi icin egzantrikler verimini verememis Egemen. Su anda hersey normal gozukuyor.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belkide fazla havadan dolayı sirkülasyon sağlayamadı
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla hava cekse AFR den anlariz Egemen. Araba fakire ceker. Neyse teknik detaylar cok onemli degil. Neticede amacimiz en dogru setupi yakalamakti ve bununla ilgili gerek Ankaradaki gerek İstanbuldaki tum arkadaslarim gercekten canla basla ugrastilar.

Su anda uzerindeki custom CAI gercekten cok verimli oldu. S2000 de Grup M CAI nasil olur demeyin yaptik oldu Araba bir anda 14.5-14.7 AFR ile yurumeye basladi 7000-8000 devir arasi. Ozel sensorle CAI ye giren havanin sicakligini anlik olarak takip edebiliyoruz. Custom Garaj güzel is cikardi. Ellerine saglik. Fotolari yakinda paylasicam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kutuya yeterli soguk havayi basabilmek icin biri on tampondan digeri de direk kutunun altina custom yaptigimiz bir scoop olmak kaydi ile iki adet 90 lik boru ile buz gibi havayi kutunun icine basiyoruz. Kutunun icine ozel sicaklik sensoru taktik. Dur kalk trafikte kutu icindeki hava 30 derecelere kadar cikarken saatte 50km hiza ciktigimizda kutu ici sicakligi 19 derecelere kadar dusuyor. Saatte 100-120km lere ciktigimizda kutu ici sicakligi 14.5 derecelere kadar dusuyor Bu arada disaridaki havanin sicakligi 13 derece

Dikkatli bakarsaniz yukarida kutunun icindeki filtreyi gorebilirsiniz

Bu da arabanin altinda kutunun icine karsidan gelen soguk havayi direkt olarak basan scoop ile tamponun onunde buyuk kazan. Yani kutunun icini soguk hava ile doldurabilmek icin cift hat cektik resmen

Custom Garaja ve Sebo ile Gökhan kardesime tesekkurler. Ellerinize saglik beyler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)