Ben takıntılı insanım arkadaş benm için önemli geçilmek geçilmemek.kimisi dio teneke parçası bilmem ne hiçte öyle değil ben burda ne tartışmalar okuyorum.barışın araç iyi gitmiyo diyen zaten bu işi bilmiyodur ama şu bi gerçek benim f7r yi 4-5 boy geçmem gerekiyo ve öylede olcak rs i kontrol edicez bi sıkıntı var mutlaka tekrar dostça bi deneme yaparız konuyla ilgilenen tüm arkadaşlardan tekrar yorum alır tamamlanan eksiklikleri paylaşırız
Normal sartlarda f7r in gecmesi mantiksiz gelio olablr ama bazen umulmayan sonuclarda cikabilio massallah f7r a.. cok ii anlayabiliyorum sahibini![]()
yine söylüyorum. geçtim demek kolaydır.geçildim demek zordur . oyüzden taraflardan birisi geçildim diyene kadar, geçtim dememek gerekir.. sıkıntım var diyorsa sıkıntı yok yine deneriz ozaman arkadaşım demeliyiz.
Korumak korumamak değil ben tartışmadan bahsediyorum.sen koruma ben sahibi olduğum herşeyi korurum cansız bi varlık olması bişey değiştirmiyo
Emre benim anlamadığım haber etmeden geldin, hazırlık yapmayın diye söylemedim dedin
Video cekice z dedik haberin olsun diye, çekin adas bu sefer istediğinizi yapın dedinve bu muhabbetlere barışla bende sahidiz
Şimdi bunca muhabbete rağmen sen hala bahane uretiyosan sonucu azimsayamadiysan bence sen kimseyle deneme arkadaşım benden sana tavsiye
Emrecim sana kimse araban gitmio diyemez.barisin f7r gercekten saglam yuruyen bi f7r ki chip konusunda en verimli bi kac aractan biri f7r.chipten sonra kac boy aldigini buraya yazsam millet guler bana dalga geciorm diye.barisin arabanin ne kadar gittigini bilenler zaten sasirmamis bu duruma.buda bi gercek kk rs ede kimse yurumuyo diyemez diyen warsa denenir.hepimiz yakin arkadaslariz lutfen bu tur seyler hos degil![]()
Arabanın bozulduğu gün araç gerçekten seninle denemeye başladıımda kesmeye başladı ama inanmadınız yalan atıyosam yada bir boy öne geçtin diye bahane uyduruyosam rs e bidaha binmek nasip olmasın artık ne diyim siz bilirsiniz ki zaten üçünçü denemede beyindeki kablo tamamen koptu ve yolda kaldık 3 saat gelip gördünüz neyse o gün geçti gitti dün akşamda benim yaptığım hesaplar çarşıya uymadı açık açık söylüyorum 2 yada 3 boy fark olmalıydı olmayıncaca canım sıkıldı üzüldüm buda benim en doğal hakkım söylediğim gibi ben takıntılıyım kabullene iorum bu kadar basit aramızda bi sorun yok tekrar deneriz sende beni kırmazsın diye düşünüorum çünkü bi sorun olduğuna eminim ve belkide çok küçük bi sorun bu sorunu halledince tekrar durumu görmek istiyorum biliyosun edirnede bu farkı görebileceğin bi araç malesef yok aracın gerçekten çok iyi gidiyo biliosun bendede f7r vardı ama böyle bişi değildi
seni cok ii anlayabiliyorum seni sevdiğimde ii bilirsin ogün herkes gitti ben sana döndüm belki elimden bişiy gelmedi ama dönmezdim ben seninle bi alıp veremediğim yok zaten ben tek kelimde etmedim buraya video attım yine demedim kusura bakma arkadasım bugün yazdığın bazı şeylerden sonra kırıldım herhangi bi iddaa yokken böle konusmaman gerekti deneme için saol ama bu muhabetlerden sıkldım artık uğurda arkadasın denerse denesin senle bu araba muhabbetinden bidaha karsı karsıya gelmeyelim mümkünse başka bişiy için herzman dostumsn...
ya arkadaslar tamam f7r iyi yurur ama bi yere kadar.
chip filitre egzozla rs le flan yuruyemez. ne kendinizi kandirin nede baskasini.
bu arabalar yeni cikmadi piyasaya.
Sizi deneme harici görmeye zaten ben geliyodum bi daha mekanınızada gelmeyelim oldu olcak bide faceden engelle tam manita işi olsun nasıl istiyosan öyle olsun moruq hepinizin canı sağolsun size hayırlı geceler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)