maşallah hepsine![]()
maşallah hepsine![]()
Crm performance
Nos yaristan once sokuldu diye biliyorum
Anladim ozaman harunun gti cihanin ibiza onurun rover sadigin fr ve opc ilemi denendi
bütün araçlara maşallah antalyalı arkadaşlara tekrardan ayaklarına sağlık geldikleri için.
güzel bir akşamdı.
Yazılımı sps ile stok moda geçirmiştim dün denedim sps sıkıntı olmuş mod yapamadım revo istanbula gelmesi gerektiğini söyledi yani uçan kaçan bişi yok kardeşim....
EcuTech Remapping
Yahu tartışmaya laf atmaya carta curta gerek yok. Biz buyrun gelin dedik, geldiler, gelmeden denerim sıkıntı olmaz dedim, denedim geçildim onda da sıkıntı yok. maksat araçlarımızı denemekti. teşekkürler herkese.
benim specleri yazayım bu arada;
0.5 bar, green filtre o kadar. normalde araba soğukken denemem gerekiyordu balatam ısınınca kaçırıyordu fakat polisler falan filan derken haddinden fazla ısındı araba ama sağlık olsun laf ağızdan çıkmıştı bi kere yağ emen salyangozla denedim ki sözümün arkasında durdum denedim. herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Ben burda mudale edeyim konuya beni tanıyan arkadaşlarım gerek yok tartışmaya gerginliğe denemeye gidiyoruz dedik gittik denedik geldik saolsunlar muhabbeti hoş insanlar kırıcı olmaya gerek yok ne dediyseler o dur konu bu şekilde uzamasın
antalyalı pololarımız maşallah çok iyiler... ayaklarına sağlık daha rahat bir zamanda daha iyi şartlarda ağırlamak isterdik... tanıştık konuştuk gazladık keyfimizi aldık...
03 STİ
masallah araclara zewkli denemeler olmus
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Maşallah ayaklarınıza sağlık , DBS polo adama GRİ gti aldırır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)