User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Denizlili Arkadaşlarla Denemeler

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sheyhzade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu tartışmaya laf atmaya carta curta gerek yok. Biz buyrun gelin dedik, geldiler, gelmeden denerim sıkıntı olmaz dedim, denedim geçildim onda da sıkıntı yok. maksat araçlarımızı denemekti. teşekkürler herkese.

benim specleri yazayım bu arada;
    0.5 bar, green filtre o kadar. normalde araba soğukken denemem gerekiyordu balatam ısınınca kaçırıyordu fakat polisler falan filan derken haddinden fazla ısındı araba ama sağlık olsun laf ağızdan çıkmıştı bi kere yağ emen salyangozla denedim ki sözümün arkasında durdum denedim. herkesin emeğine sağlık arkadaşlar.
    kafaya hiç takma onurum bizim araçlar fabrikasyon 0.7 barda motor ve yürüyen sıkıntısız olduğu sürece 147kw güç üretiyor.Senin dediğin gibi kaçıran balata 0.5 barda yürümen ve yağ veren salyangoz bunlar gücü çok düşüren etkenler..Önce balatayı bronz yaparsın sonra turboya güzel bir revizyon sonrada basıncı 0.95 gibi yaptımı hiç korkma farkı hem sen hemde başkaları görecektir.Fakat wideband mutlaka olsun buna dikkat et onurum...

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncayakyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafaya hiç takma onurum bizim araçlar fabrikasyon 0.7 barda motor ve yürüyen sıkıntısız olduğu sürece 147kw güç üretiyor.Senin dediğin gibi kaçıran balata 0.5 barda yürümen ve yağ veren salyangoz bunlar gücü çok düşüren etkenler..Önce balatayı bronz yaparsın sonra turboya güzel bir revizyon sonrada basıncı 0.95 gibi yaptımı hiç korkma farkı hem sen hemde başkaları görecektir.Fakat wideband mutlaka olsun buna dikkat et onurum...
    ben kafaya takmıyorum abi zaten, denerim dedim denedim sıkıntı yok bütün arkadaşlarda bende çıkan dumanı gördü zaten sıkıntılı olduğu belliydi ama hep dediğim gibi laf ağızdan çıkmıştı bi kere, maşallah dedim bitti sıkıntı yok yani bu işin bahanesi de olmaz, olmamalı da zaten. kimse kimseyi zorla yürütmedi sonuçta, yavaş yavaş herşeyi düzelticem inşallah ilk aşırı besleme acemiliğinden turboya zarar vermişim o kadarı da olsun artık parası neyse verir yaptırırız. egt ve wideband aldım abi zaten bugün.
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah butun araclara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelen ve deneyen arkadaşlara çok teşekkürler. Çok güzel bir geceydi gti lara nazar değmesin. Maşallah demiyorum maşallah dediğim 3 gün yaşıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)