levent kanıma girip bişeyler söylüyorsun :D yeter ya
allah rızası için bişey yaptırmayın bana,ayakkabımın önü açıldı :D ayakkabı alacak param kalmadı NM ye bişeyler yapmaktan :D
Printable View
Melihçim öncelikle şanzuman kitin hayırlı olsun.
Rodajı yaptınmı şuanki durumu ne görüşlerini belirtirsen sevinirim.
Kimse aracını kötülemek istemez ama bilgin olsun diye doğruları söylemek zorundayım.Bugüne kadar HGP'nin şanzıman kiti hakkında memnun olduğumuzu defalarca kez dile getirdim.Fakat 3-4 gündür 1den 2 ye,2den 3e takarken sıkıntı yok ama 3den 4e,4 ten 5e ve 6ya takarken vites geçişlerinde ciddi yavaşlama olmaya başladı kaçırıyorda diyebiliriz ki henüz daha 8000km civarı yol yaptık,genellikle günlük kullanımdayız çoğu kez sakin kullanmamıza rağmen bu durumu aslında bu kadar kısa bir sürede ve km'de beklemiyorduk.Hgp'nin şanzuman kitinin kalitesi bizim için tartışılır bir duruma geldi.sanırım stage 4'e geçerken tekrardan şanzumanı komple elden geçirmemiz gerekicek,şanzumanla ilgilide haftaya tekrardan Amerika ile iletişime geçmeyi düşünüyoruz.eğer kafanda soru işareti varsa ve söylediklerime inanmıyorsan gelip tekrardan kullanabilir kendin bizzat tespit edebilirsin.ama bu bizim şuandaki yaşadıklarımızı seninde yaşayacağın anlamına gelmez inşallah sende bi sıkıntı olmaz.amcamında çok selamı var tekrardan görüşmek dileğiyle...
ama yiğitçim şöyle değim şana kaçırma yapşa 1 2 3 de yapmaşı gerekmezmi çünkü ağırlığın en fazla olduğu bu viteşler 4 çekerinde yine eşit dağıttığı bu viteşler
ama 4 5 6 viteşler yükün en az olduğu yerlerdir
kaçırmaşı demek km nin aynı kalmaşı yani 100 km ye getir gaza çok km aynı yerde kalıyor ama devir şaati ilerliyorşa ozaman kavrama plakayı tutamıyor demektir...
Cidden cok başarılı, bu kadar uzerinde calısılan sayılı araç vardır. Biride Bu araç :)
Şansumandan yağ gelmiş olabilir kavramaya o zaman
maşallah seside gidişide çpk güzel.emeğinize sağlık
Araca asıl yuk bindigi yerler 3-4-5. vitesler zaten basincta en cok o viteslerde geliyo biz daha draglarada girmedik kalkista yapmiyoruz caddede.genel kullanim hep otoban ve ev-iş arasi tem yolu yani en cok kullandigimiz vitesler 3-4-5 bu yuzden cok cabuk bitmeye basladi bence.sizinde aracin otoban ve rolling araci cunku o vitesleri cok kullanicaksin cok km yapmadan bitebilir yani bilgin olsun ama cok minik bi ihtimalde olsa dediginiz gibi yag olabilir ama sanmiyorum.
Eğer devir boşa dönüyorsa iki ihtimal var ;
1 - Balata gidiyor
2 - Yağ karışmaya başlamış
söktüğümüz zaman görücez yağmı karışmış balatamı bitmeye başlamış bakıcaz artık
Valla görünce üzüldüm, güya piyasadaki en iyi dsg upgrade ı idi.. Bence amerikadan önce almanlarla irtibata geçmeye çalışın yiğit, dünya para verdiniz daha 8000 km de hemde bu kadar az gazlamada böyle bişey olmaması lazımdı, şimdi direk rodajı yanlış yapmışsınızdır diyip sizi suçlarlar... Sizin orjinal dsg yi vermişmiydiniz, inşallah vermemişsinizdir. Amerika derken SSP yi mi kasdettin? En iyisi heralde oem debriyajı kullanıp torku 500 lere kısmak, piyasada sorunsuz bi upgrade yokken en mantıklı hareket bu bence.. Geçmiş olsun tekrardan üzüldüm valla bi keyifle kullanamadınız...
yiğitçim karar senin ama bence murattan destek almalısın gerçekten iyi niyetli biri yardımcı olur kanatindeyim,hemde bu sayede aranızdaki buzlar erimiş olur...ben senin üzülmeni istemem sende emek verdin bu araca bence ara derim,yinede sen bilirsin ama ,belki bir bildiği vardır.amcana selamlar
Yanlis anlasilmasin araci hala evden işe git gel kullaniyorum.demek istedgim sadece ilk zamanlardaki hali gibi degil yani tamamen kacirmiyo devir boşada donmuyo ama baslangic asamasinda yani vitesleri dsg nin o patirdamali sert atişi gibi degilde normal otomatik sanzuman gibi atmaya basladi.tahminen bi 2000-3000km sonra tam kacirmaya baslar o viteslerde.orjinali takip torkunkismak gibi bi durum soz konusu bile olamazda daha farkli kitler denemeyi dusunuyoruz daha erken ilerleyen zamanlarda bakicaz artik stage 4e gecerken kesin belli olucak ne takicagimiz
abi sadece merakimdan soruyorum simdi bu arabalarin motoru s3 lerle ayni degilmi ? sanziman swap yapilamazmi bu arabaya ? bu kadar dsg ile ugrasana kadar 1 kez s3 sanzimaniyla ugrasilsa olmuyormu ? masallah bu arada arabaya melih abi allah utandirmasin
Maşallah Allahımesirgesin Mavi boncuğu :). Golf REE diyince aklına bişe geliyor mu abi :D
Şöyle bir baktım da arabada ciddi emek var :Bravoo:hatta R ştop falan da var :D
şişşşşt yaramazlık yapma :))) maşallahı bol bol olsun herzaman :) yine neler yaptın istanbuldan döndüğünden beri konuşmadık ???