Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evet bu arac tr nin atmosferik en hizli 206 sidir.. murati da cok eski tanimiyorum ama gordugum kadariyla bu forumun en efendi adamlarindandir...bu araci turbolu bir aracla kiyaslamak cok mantikli degildir cunki bi hafta once beni 3-4 boy gecen bi arac ufak bi afr ayari ile yanina geldim heleki buyutulmis turbonun onu herzmaan aciktir ama atmo da bukadar performansi yakalamak bi basaridir ben basariyi tebrik ederim herzaman ki beni gectigi gunde tebrik ettim sizde edin dostluk kazansin
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
MagicPerformance
Maşallah böyle güzel giden 206 görmedim. Emeğinize sağlık. Ciddi güzel gidiyor.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
MagicPerformance
Ii sabrediyonuz massallah yane cins adamlar var burda ben diom bu forumda adam olmayacan sonra havali oluyon , gider yapicaksn sokup cikarticaksn arabasinin tekerine ole normal olunuo
![]()
Ayrica dunyanin en hizli 1.4hdi i bende havalisin diyene 40psi hava basayim
abi şimdi olay şu benim burda takıldığım nokta millet direk gelip gt28 li araba geçtik şeklinde konuşması..konuyu açıyolar gt28 li golf vs 206,gt28 li golfun ne basıncı var ne bişeyi yazılmış yani zaten dogukanın arabayla kıyaslamıyorum abi dogukanın araba enkada bu arabayı en az 1 direk geçer bittiginde niye çünkü adam gt28 in hakkını verecek.dogukan 1 bar basıncla bu şekilde gidiyor onu saymıyorum bile.benim demek istediğim 206 yla yarışa gelmiş gt28 li 1.8 t yi geçemessin..ama insanlar inatla sanki bu şekildeki bi arabayı geçmiş gibi konu açıyolar..yazsalar konunun başına adam 1.4 basıncta osu var busu var zevkine bı denedık arabaları gorduk düşünceler değişir..
bence tr de turbo araçlar o kadar yanlış ellerde yanlış şekilde yürütülmeye çalışıldığı için bugün insanlar geniş geniş gt28 li arabaları geçmenin gayet normal olduğunu düşünmeye başladı..bugün arabasına turbo takacak olan herkez gt28 i begenmez bile min. 30 la başlar niye çünkü tipik türk düşüncesi büyük iyidir.
tekrar yineliyorum yarışa gelmiş gt28 li 1.8T bu güçlerdeki falan atmoların aklını alır onun haricindekiler keyfi ve öylesine denemelerdir yada araçları görmek için bi kıstas almak için yapılan denemelerdir..
ne bi 206 ım vaar nede sana rakip bi arabam hazımsızlık derkenben sadece olası dışı olanları acıklama yapmadan olmuş gibi gösterenlerden haz etmiyorum yoksa kimseye bi hazımsızlığım olmaz çok şükür..
araban illaki hızlıdır ben yavaş dediğimi hatırlamıyorum yada başka bir 206 senin arabanı geçer dediğimide hatırlamıyorum bence sende takıntı almış bu durum.ben sadece herkezin bir rakibi bi klasmanı oldugunu düşünüyorum onun dışındaki denemelerin dostca deneme araç görme şeklinde oldugunu düşünüyorum...oda bana yarıştan daha çok eğlence olarak gelir vede video koyarken bence belirtilmesi gerekir.sonucta herkezin bi emegi var sen tutup adamın gt28 li arabasını geçmiş gibi konu acarsan bu adamın emeklerine yazık değilmi?
kendi arkadaşlarına vede arabanı övene tabiki güzel konuşcan benim dediğim konuşmalar yarışın böyle olmıyacagını söyleyenlere karşı olan konuşmalar![]()
yada boşver kardeş yazdıklarımı güncel türk halkına ayak uyduralım maşşallah araban çok çok hızlı güle güle bin darısı gt30 lu arabalara inşallah.
MagicPerformance
ölçü alınabilecek bi araçla denerseniz bizleride fikir sahibi yapmıs olursunuz , tabii sırf biz istiyoruz diye yarısmanızıda beklemiyoruz ama denerseniz aracın nerde oldugunu görürsünüz bana turbo astra ve gt28li golf denemeleri fikir vermedi.çünkü golf gezmeye gitmiş yarısmaya degil.astrada 5boy daha hızlandı filan diyorsunuz olaylar çok karısık
bence NG ile bi denemelisiniz.
MagicPerformance
Ng de piston erittikden sonra pek deneme yapmadi ve sonrasinda dahada hizlandi olcu olmaz o ama denenicek herhalde.
Olcu almak pek mantikli deil bi gun dier gune uymaz hava sartlarindan benzinine ama illa olcu diyorsan sole dusunuyorum ben;
Devonun eski haliyle bi cok deneme var devonun o halini 3 4 boy geciyordu bunun aksini iddaa eden yok. Ona gore hesap edeblrz herhalde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)