MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bu nedır boyle...
206 yapmıs adam golf le yurumus yurumemıs belkıde golfte sıkıntı vardı yada oyle gıdıyor
206 ya laf etmeye ne gerek var adam yapmıs eline saglık daha ıyısını yapan cıksın
ne 206 yı tanırım ne golfun sahıbını
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ng değil de um 106yla deneyebilirsiniz ben istanbuldayken shumiyi aramıştım deneyelim diye ama açmadı ulaşamadım gayet ölçüsü belli bi araç olur 28li golfün böyle gideni de olur daha yavaşı da 20 boy hızlısı da en güzeli N/A deneyip giderini görmektir bence
ECUTECH İstanbul
iki aracada maşallahhh 2 aracında giderini biliyommmm ama km golf meconun daha çok çok gideri olduğunu biliyorumm bence bu şekilde kıyas almayınnn bagajııı dolu artı yanındaki adamda 120 kilooo yaniii bunlarııı çıkarırsak meconun daha iyi gidebileceğini biliyorummm zaten umut abinin arabyıda biliyosss ama bu denemeyiii kıyas almayınnnn....ama bu 206 da değişik gidiyooo muratın ellerine sağlıkkkk
![]()
Bir gün önce beni arayıp normalde üstünde şeması olan ana röleden benzin pompasını çıkışını sormuştun bende ezberimde değildi ve diğer laptopum yanımda olmadığı için sana yardımcı olamamıştım. Ertesi gün aradığını gördüğümde tekrar aynı şeyi sorucağını düşündüğüm için geri dönüş yapmadım.
Beni denemek için arıyacağın aklımın ucundan geçmez. Çünkü sanırım bu olay en son sana kalır. Mami'de benim telefonum var sağolsun arada bir arar hatrımı sorar. Öyle birşey söylecek olsa direk ondan beklerdim. Daha atacak kurşunum var henüz cephanemiz bitmedi. İstediğimiz seviyeye gelince dyno grafiğide paylaşırız iddalı araçlarıda bizzat arar söyleriz müsaitmisiniz çay içmeye geliyoruz diye.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben ecu pinout var mı elinde ordan bikaç tanesini sorucam diye aramıştım sade ana rolenin üstünde ne var değil anladın![]()
elimde senin telefonun vardı sana sormayı denedim öyle bi kural mı var aranızda deneme talebiyse mami arasın gibi mami zaten yazmıştı size benim aramamın sebebi istanbuldaydım kabul ederseniz canlı izlemek istedim başka araçlarla gidişini tek aradığım rica ettiğim de siz olmadınız o gün
ama bu yazıyla yaklaşımınızı görmüş oldum bu daha iyi oldu iyi niyetle de olsa aramaya gerek yokmuş![]()
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)