2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Time:2.34.223
Dr Oz`
To Be Contunied....
dun ybosnada geldın ses cok guzeldıkopru altındakı sesıde kaydetmek lazımdı aslında
maşAllah araçlara
![]()
kardeşim maşallah aracın çok güzel inşallah dahada güzel olucak senin gibi insanlarla herzaman denenirsenin gibi bizde bir kaput ve stackla üst viteslerimizi iyileştirince daha zevkli olucak inşallah.
yılmaz abi maşallah diyelim nazar deymesin
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
maşallah iki aracada yanlız df agır ok hiç birşey sökük degil deme bence çünkü aracın arka koltuk kısmı yerınde degildi![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
iki aracında bitmedi eksileri olduğunu belirtirim Stp nin ya vanos ya Kproda sıkıntı var
Df ninde Knock sensorunda Malesef BENCe sorun vaR![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
AMa genede Maşlllah ikisinede
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
özgünüm sağol verdiğin emekler için yakında tekrar sihirli dokunuşların için gelicez kısmetse inşallah filtremizide değiştirip![]()
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
zaten stepne olmayinca otomatik olarak sac gozukuyo hayir benim bilmedigim baska birseymi var anlamadigim eger aracimi aldigimda stepnem olsaydi emin ol oda olurdu arabada sen o guzel kafani yorma birde deneme yapan araclarin hangisinde stepne varmis onu de bana ondan sonra konusalim ok kardesim
12,5 cr
Istanbul Park FWD Suresi
Dr Oz`
To Be Contunied....
Maşallah 2 typerada.
Ha stepne ha yarım depo benzin farkı takılmayın bu kadar stepneye yıllardır typera binerim bebek arabasıyla rollinge çıktım ama hiç stepnem olmadı.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)