Devran sen nasıl bi insansın :) kuaför işi yapıyon lpg işide var arabana ayarda yapıyosun ben senden korktum bilader :)
Printable View
Gariban dan değilde senden korkulur :)
Ha bu hafta sokulmus ha obur hafta ne farki var bende onu anlayamadim:)
reis ben en son korfezdeki draglara bile sokmedim aracimi 2.olduk o ayri ama bakiyosun herkes yapiyo ve sonuc aliyo cogunluga uyuyorsun cunki sokukmus degilmis demiyolar o bunu gecti diyolar dersenki ben savas aciyorum sokuk olanlarla denemicem diye ilk yaninda duranda ben olurum :)
Tek kelime masallah
Tamam anlıyorum ama bende arabamı sökeyim hafifletiyim diye anasını sikemem
Eğer her araba ortalama 130-180 kilo hafifletebiliyorsa bende o kadar kilo hafifletebilirim bende diyorumki benim arabam takılı o sökük arabalar kendi kilosuna gelsin deneyelim bu kadar basit
Şimdi bende gidip fiber kapı kaput bagajmı döktürim camları pleksimi yapım yapılmıyacak işmi bu kadar modifiyeye para harcayan kişi onumu yapamıyacak :) ama sökmicem arabam takılı / arabası takılı olan ve en hızlı kimse denerim hiç sıkıntı değil
mami başkan ben sana demedimmi dyno koymayalım senle kimse denemez diye accık beni dinle yaff.........:heyoo:
Çalgı Çengi - Demedim Mi? {Alarma Version} - YouTube
mami zaten şu anda uçak gibi bi de 150 kg hafiflettiğini düşünemiyorum. GTR lara falan sıkarsın gerçekten.
mami başkan bagajda buludur kesin rolden sonra iyi gider :)
http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4xrv.jpg
Haha ne cok guluyorum bazen bu forumda:)
aha ali topram kendine gelmiş video koymaya başladı :D
Bu sökük konusu şahsen benim canımı sıkmaya başladı. Bence bu sökük / takılı, sökerim / sökmem konusu kapansa herkes için iyi olur. Şimdi herkesin eski yazdıklarını buraya döküp kalk kırmaya gerek yok diye düşünüyorum.
C.tesi citirdan bi aracla bizde katilabiliriz 1.6 eski REG modeli spec olarak taban halisi ve on arka koltuk sokuk olucak bakalim kesin olmamakla beraber ins yolda oluruz
Konu temizlenmiştir. Konu başlığı ve konunun ilk mesajındaki videoları dışında konuşmak isteyen özel mesaj yada alternatiflerini kullansınlar.
Sumi mod halinde cekilmiyo la nerde bizim eski kankimiz :( hemen shift delete
maşalah iki aracada. özel bi tebrik tabiki gs 206yla magic perf. takımına :)
eywallah sağolasın. :)
GS sen neler yapıyorsun öyle maşallah subhanallah....
Bu işler böyle işte
Bazen kılıcın kesemeyeceğı kafada oluyor ;)
baska deneme olacakmı acaba bu ıkı araç arasında