Biz bitane çekmiştik :)
um vs gs 206 - YouTube
Printable View
Biz bitane çekmiştik :)
um vs gs 206 - YouTube
Maşallah 206 ya cok başarılı.
tek kelime ile harika olmuş 206 gti,elinize emeğinize sağlık,ALLAH cc güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,
Abi red ile deneme vardi youtubede
206 da emeği geçenlere helal olsun maşallah
her 2 araca da tebrikler.masallah 2 aracin üzerindeki emekler belli oluyor 2 side zimba gibi.yanliz ben 206 ile ugrasan suayp ve murati bu göstermis olduklari yogun çabadan dolayi tebrik ederim.zor olani basardiniz Allah yolunuzu açik etsin.
Devran ben impreza içinden çekmeye çalıştım ama inan hepsi çok kötü. ben zaten kamera özürlü bir adamım. Bi de tanımadığım elime almadığım nalet S3 denen cihazla çekmeye çalışınca ortaya rezil rüsva birşey çıktı. Kendi iphone dan çektim bi deneme. O da ayrı rezil. Uzakta kalmışız. telefonun zoom u yok. Sonuca gelirsek Boranın RED ile benim DV kafa burun gidio gibi geldi arkadan izlerken. Oradada mami DF ile RED in kornasına göre bastı. DF ile denediğinde 2-3 boy oldu fark. Ama mami bana bi iştahsızlık var huzursuz gidio dedi. Anahtarı bana verdi. Bende bastım bana da öyle geldi. Basınç saatine bakınca anladım. basınç 0.5 barı geçmiodu hemen düşüodu. Genel rahatsızlık dumpvalve in hortumu çıkmış. Elimiz yana yana taktık ama çok geride kaldık bi daha yakalayamadık milleti. Saolsun Doğukan da durdu bekledi bizi. Durum bundan ibaret. Haftaiçi enjektörleri takmayı düşünüyorum Özgün müsait olursa. O zaman yeniden çıkarıcam.
vay maasallah reis ozaman baya gideri var dv nin hep belli basli araclar denemeye cikiyo ya baskalarinin cesareti yok yada arabasina guvenmiyo ben istiyorum renk olsun.. ogun denemeye cikan araclarin kim kimle nasil olacagi asagi yukari belliydi zaten bi gs supriz oldu..bende sandimki gecilince aman videomu koyma soyle oldu buram bozuk bidaha deneriz muabbetimi oluyo... ayrica delikanliligi icinde ahm yi tebrik ederim adam gibi tebrik etmesini bildi helal olsun
sonucta denemeye gelirken herseyi hazirlayip geliyor herkes bu araba yuruyosa tebrik etmeyi bilmek lazim makineyi gelistirip tekrar randevu almaya calismak lazim
yanlisim varsa duzeltin
Eyvallah devo dogru söylemişsin geçmekte var geçilmekte yarış sonuçta ne zaman ne olacagı belli olmuyor makinanı eksikleri gitti kanka randevu alabiliriz:D
cikabilseydim herkezle tam takir cekecektim
Kanka ben hic senin RS ile basmadim. Ben hep DF typeR Yilmaz ile bastim. Maminin bizim kornalara gore basma sansi olamaz cunku korna calmadik hep ben el ile 3 kere saydim ki erken basti gec basti olmasin. Yani el ile orta parmak isareti yaptim 3. kornada dermisim :D
Benim devrimde basti Yilmaz sagolsun hep. Cunku alt devirlerde denemenin anlami yok benim icin. Normalde cikartmayacaktim debriyaj kotuydu. Ama baktim Yilmaz kimseyle deneyemeden donecek icim elvermedi :D Debriyajim kacirmasina ragmen ciktik bastik. Zaten ilk 2 basista DF 1-1.5 boy onde oluyor. Debriyajim iyice kacirmaya basladikca fark 3 boya kadar cikti. Ama enteresan birsey de oldu. Yokus yukari fark sabit kaliyor 260 a kadar ancak yol hafif yokus assagi oldugunda 5 e attigimda yanina gelip yarim boy gibi one cikiyorum. Yilmazla cok keyifli denemeler oldu.
Ben s2000 nin bu kadar tork fakiri olacagini tahmin etmezdim :) Ama egzantrikli pistonlu kprolu bir typeR ile boyle yurumek bana gercekten yetti :)
Gs red denemesi var youtube daki videonun eklendigi uyelikde
Kanka ben zaten subarunun içerisinde dibimde giden arabanın egzost sesini bile duyamadım. Korna çaldığınızı varsaydım. Subaruda öyle bir ses var ki sağırı imana getirir duyuyorum diye. Mami önde basıo diorum içimden ya bak görüo musun egzost kapalı basıyor diorum. Arabaya bi bindim egzost açık. Turbo öyle bi sıcak verio ki içerisi sauna oldu. Aşağıdan aşağıdan sıcak basıo. Ama söyliim fena gidio. 1 bardaydık siz basarken. Siz basıosunuz biz sonra basıoruz yakalıyoruz hemen. EVC den 1.9 u açacaktık ta sonra dedim boşver bu bile fazla gelio bizim arabalara.
Evet GS beni gecti 3 boy kadar. Normalde ben cikmayacaktim dun aksam. Hatta son dakika cikarttim arabayi debriyaj sikintimdan dolayi. Ama debriyaji degissem bile 3 boy farketmez. Masallah Muratin eline saglik GS cok hizlanmis.
Bu saatten sonra soksem anca yururum ama sokmek de istemiyorum cunku ara ara ise giderken kullaniyorum manitalarla cikarken kullaniyorum :D
206 baya iyi olmus usta vardır usta vardır masallah.
Maşallah Araçlara, Emeğinin karşılığını almıs GS 206, Bu zamana kadar 206 Gti'leri hep peugeot'un yüz karası diye tanıttılar ;) GS 206 Bol Bol Video Bekliyoruz...
masallah valla red s2000 videosunu simdi seyrettim 206 gercekten cok hizli emekleri gecenlerin eline saglik bora abinin s2000 de bence speclerine gore cok iyi rengi yeter be abi masallah sanada:)
Evet beyler bu haftaki programı konuşalım
Ng 106 / gs 206 / white rs Cumartesi hepsi hazır olsun
Normal şartlarda arabayı sökmüyecektim fakat atar havada kalmasın diye söküyorum
Ayrıca günlük bindiğim aracımı sattığım için deneme yaptıktan sonra direk geri toplucam denemek isteyen başka araçlar varsa onlarlada deneyebilirim bi dahada sökmem zaten
aynen white rs için ankaradan çıkıp işimi gücümü bırakıp gelicem herkes arabasını hazırlasın ya da beni yormayın 5 haftdır hafta sonu ankarada değilim
sizde bi eksik ya da sıkıntı var mı murat cumartesi yarışıyo muyuz haftaya falan ertelenme olursa lütfen ilk bana bildirin uzaktan gelen benim çünkü
Hızlı olan kazansın tabiki dostluk kazansın
Bu hafta deneme olmassa zaten bi daha arabamı sökmem açık açık söyliyim o saatten kim denemek isterse arabası toplasın herşeyini taksın gelsin
Sökük arabalarla denemem demiştim ama sırf bu muhabbete söküyorum şuan deneme olmassa arabamı toplarım bi dahada araba sökmem sökük arabayla denemem
Kimse yanlış anlamasın ama bu benim düşüncem
Şimdi beyler hepiniz iyisiniz hoşsunuz ama ben geçen cumartesi gecesi 1 hafta emekli oluyoruz müsade bize dedim. Bu hafta deneme yapmama kararını geçen hafta başında aldık.
Ayrıca NG olsun white olsun bunlar senelerdir gazlanan yapılacak edilecek herşeyi yapılmış etüt ve edilmiş araçlar ve ciddi rakipler. GS gti ise birkaç aydır daha gazlanan ve henüz bitmemiş bir araç. İmkânlarımız dahilinde olarak daha hızlanma ihtimali mevcut iken bu kadar dar aralıkta bunu başarmak zor. Öncesi sonrası yapmak istemiyoruz çünkü insanın aklında hep ilk olan kalıyor. Hiç bahane söylemedik denemeler sonrası ve hala aynı şekilde kalmak için eksiksiz gelicez. Denemek isteyenler için önümüzdeki hafta görüşürüz.
Bence mayisin ikinci haftasi denenemelere devam edilsn biraz dinlensin arac:D
O zaman yapacak bişey yok ben şuan arabama günlükte biniyorum o yüzden arabamı sökük bırakma gibi bi durumum olamaz bi dahada araba sökmem denemek isteyen aracını istediği kondisyona getirdiği zaman araçlar takılı şekilde deneriz sökük araba ile deneyemem kimse yanlış anlamasın sonuç itibari güçlü olan araba geçer ha sökük ha takılı
Geçeceğini düşünen takılı haldede geçebilir
Yanlış anlaşılacak birşey yok tabiki. Aracını günlük bindiğini biliyorum haklısın. Kısmetse olur bu işler. Sen şimdi sökecek misin herhangi bir deme için bu hafta?
garibanın canafar geliyor hafta sonuna. bu gün kapağını hallettik. kısmetse yarın makineyi üzerine atarız. cumartesi ye hazır olacak gibi. onla kovalarsın mami en kötü :)
[QUOTE=Schumi;6774989]Yanlış anlaşılacak birşey yok tabiki. Aracını günlük bindiğini biliyorum haklısın. Kısmetse olur bu işler. Sen şimdi sökecek misin herhangi bir deme için bu hafta?[/
Deneme olmuyacakmış bende şimdiye kadar hep söylemiştim arabamı sökmiyeceğimi fakat hafta sonu için sökücektim ama gerek kalmadı iyide oldu zaten arabaya kıyamıyordum bundan sonrada hiç bi türlü sökmem sökülü arabaylada denemem