ben seni aydınlatayım boşa burda zaman harcama NG 106 alayına yeter artanıylada millet idare eder :icon_tup:
Printable View
um kilinc gs kafami oluyor :D YANI
ahmet abi kızma sakın bak. kızınca noldugunu ss 306da gördük, yapma sakın daha piyasa hazır değil kaldıramaz şimdi bi parmaklarsın çıkartırsın 3 5 boy daha sonra olmaz ayıp olur :D :D
zamaninda kestigi kafalar dert oluyo boyle insanin icine uzunnnnn zaman susanlarin sadece firsat beklemeside guzel bisey enazinda sabit seyi sehirler arasi goturup getirmiyom
maşallah ZP'ye güzel yürümüş bayıldım
yanlış oldu sanırım ben zp in iki ay önce denediği video'ya yorum yapacakıtm... konu um'ye aitmiş
hayrı şerimi kalmış uzatmayın boş kelime yapmayın
bı 206 nın forumdakı arabaları bu kadar dagıtacagını hıc dusunmezdım.helal valla.
:icon_tup:
hayirmi sermi bikmem ama NG 106 bi tik hizli iseteyen dener iseteyen kopya ceker ...
setup hazir herkezi denemek icin bekler..
yahu konu nerden nereye kaymis gs-um denemesiydi iki aracada maasallah dendi gecen hafta konu kapandi simdi reg den girmis zp den cikmis konu polemik olur sonu yine tartisma cikmasin isterim keyfi kaciyo insanin bir avuc civata icin degmez dostlar
bak dostum sana son kez yazıyorum sen kendın bana cevap yazdın durup dururken senı ılgılendırmez istersem 100 kere maşallah yazarım anladın mı şimdi ... ben haddımı bılıyorum sen rahat ol uzatıp tat bozmam senı bozarım bunuda ıyı bıl sımdı bak işine
konuyu bastan okuyup kimin ortami gerdigine iyi bak mami abi konuyu kapamisken konuyu uzatip ortami gerende belli cvp yazarkende karsindakini tanida ona gore cvp yaz adam 2 kerede masallah der 10 kerede der sana hic bir saygisizlik yapmamis bastan ama sen uzatmissin
maşallah yazınca konu mu alevlenıyor :D
Her konuda asıp kesen çıkıyor maşallah valla devam böyle sonunda katliam çıkartırsınız