maşallah güzel hızlanmış önü açık bi araç kazasız belasız
Printable View
O zaman devam etmeye gerek yok elma armut meselesi ;)
kanka bu cuma % 1000000000 geliyorum..:)
misafiri gönderemedim :D
bu arada hakan gt86 özel standolone ecu varmı usa da vs..baktınmı hiç
semih siyah ne ? orda bide siyah araba mı var? Veya olsa bu neyi göstericek! Demek istediğim ben Rcz ve rocco ile deniyorum sen bana le mans geçtim diyorsun.
semih ne diyim ben sana İzmir'e geldiğinde rocco problemli mi değil mi anlarız başka ne diyim. Ayrıca yazılımı benimki gibi paket bişey değil Türkiye'de bu işteki herkesin bildiği birinin yaptığı yazılım.
tamamdır abi kısmet olursa gelmek istiyorum yakın zamanda izmire :)
valla teknoloji diye bişey var beyler, 100-200 dbn midir ne halttır ölçeriz gerel kalmaz hicret etmeye
bide lütfen konuyu onlar 22 kiloydu ben 14, onlar çıkmadan önce tuvalete gitti, benim lastikler bitikti, onların debriyaj sıyırdıya getirme olur mu?
Sen iste her zaman deneriz problem yok.
Benim arabamda daha bişey yok atmosferik arabada yazılım ve egsoz turbodaki gibi şeyler kazandırmıyor ;)
yanlışım varsa düzeltin de o yazlmlı rocco rcz yi geçemiyormu yazılımlı haliyle bumudur ?
sen videoları koymadan yazıcaktın kimin geçtiğini neden yazmadın?
anlamadım ne demek istediğinizi açıklarsanız sevinirim.
Ben şunu demeye çalşıorm yanlış görmediysem 3nüzün bastığı videoda rcz roccoya boy boy fark atıyor, sizinle bi hıza kadar tutunup bi hızdan sonrada siz ayırıyorsunuz. Bende diyorumki istanbulda olsun izmirde olsun kaç kere denedik gördük yazlmlı rocco normalde 200lük rcz yi çok rahat geçiyor. (ben kendi aracımın yazılımından bahsediorum) ben şimdi burda kendi aracımın sizin aracınızı geçeceğinide iddaa etmeyeceğim sadece o rocconun yazılımını iyi bulmaduğımı belirteceğim semihin oraya gelmesine gerek yok ben zaten izmirliyim ay sonunda geleceğim geldiğim zaman sizinle denemek isterim.