stock rcz iy yürümüş bence gt86 ya maşallah
Printable View
stock rcz iy yürümüş bence gt86 ya maşallah
GT86 almış yürümüş maşşallah.
sizde rocco camiasının içinde olsanız aşağı yukarı birçok yüklü roccoların durumlarını bilirsiniz ondan dolayı plaka sordum merak ettim aracı izmirde bir çok roccoyu tanıyıp bildiğimden. Şmdi anlaşıldı sizin hangi mesajımdan bahsetiğinizi. Dediğim gibi açıklamam bu yönde roccoları avucu gibi bilen bi insan zaten 1.4 tsi larda egzostun pek bir artısı olmadığını bilir. Ayrıca semihin denediği siyah rocco da paşaoğlu yazılımlı haylide yüklü bir araba. sizin gt86 nız ile deneyeceğinizi bilmiyordum ondan dolayıda rcz ile rocco yorumu için plakasnı soyleyın sonucu yazayım dedim beni farklı algıladınız sanırım. Yoksa maşallah güzel gidiyor arabanız benim geçme geçime gibi bir derdim sorunum yoktur merak etmeyin
sana orda hadi yaz nerden biliceksin diye bi yazı yazdım ama sende sanki hiç görmemiş gibi sustun oturdun şimdi konuşmaya başladın.
Neyse ben denedim böyle sende bi tane manuel yazılımlı gt86 ile dene video çek koy ;)
evet görmemiştim sonrada yazdığını düşününce eski mesajlarıma bakıp 200hplik araba konusnu gördüm oradan bahsettiğinizi anladım, istanbulda bulursam seve seve denerim merak etmeyin.
benden önce utku gelirse onunla basın bi abi :)
dene ve gör deneyene kadarda boşuna yazma olur mu? Semih'te çok yazdı dedim ki yazılımlı ve manuel bul dene dedim.
Ayrıca daha E85 koymadım ya da motorda en ufak şey yok. Merak etme çıksın bi stroker koyarım, egsozu sökerim bide E85 atarım. Seni stock geçdim diye dolaşırım ;) Sende ben nerde hata yaptım diye dönersin.
Bak ben söylemesem Türkiye'de bir kişi bende yazılım olduğunu bilemez çünkü usa'den mail ile geldi arabada umrumda değil hiçbişey de ispat etmek zorunda değilim.
Sadece yaptıklarımın karşılığını aldım mı diye baktım allah razı olsun iki arkadaş bu konuda yardımcı oldu. Onlara tekrardan teşekkür ederim.
rcz benim aracım. ilk denemelerim. egsozun yapıldığı gün denedik. açıkçası cok sağlıklı olmadı gt86 ile olan denemeler. devirlerimiz uyuşmadı. ben ya altta yada üstte kaldım. maşallah roccoda, gt 86 da güzel yürüyor. bendeki çekim kesiciye kaldım ama zamanla alışacağız arabaya bakalım. roccoylada 2-3 boy oluyor. küfür içinde kusura bakmayın.
http://www.youtube.com/watch?v=rHhqpPMi6fk
plakalı olan kısmı kesersen sevinirim ;) yani videoyu kaldırıp düzeltip yüklermisin!
kestim=) yükledim!
http://www.youtube.com/watch?v=rHhqpPMi6fk
Herkeza selam roccoda bnm ecufast yazılım egzoz var arabamda ıkı aracada masallah oncelıkle gunalp 2 3 boy demıs ama bana gore kafaburun yukarılarda ben gecıyorum vıdeoda var.gt86 egzoz fılıtre var dedı sonrayazılomda cıktı onu anlamadım ıkı aracada masallah semıh ve utku geldıgınızde bırlıktede denemek ısterım;)
maşallah üçünede
takipteyim:)
Gt86 ya maşallah diyorum şimdi tam olarak içime sindi o araç..Gt86 sahibi abiye teşekkürler..
ayrıca Rcz de beklemediğim bir performans sergiledi tekerlerinize taş değmesin..
Rocco ise stock 160 hp sonuçta ve sonradan oynanmış diğerleri gibi baştan 200 hp değil durum normal gibi geliyor bana lakin rocco geçedebilir belli olmaz..
Herşeyden öte bu türkiyede ilk sanırım Gt86 rolling:)