Cüneyt benim devrimde 2-3 boy cıkıorum önüne, senn devrinde kafa burun diyelim.İkimiz denediğimizde öyle oluyordu.
Printable View
Gunalp masallah arabana. her zamanki gibi yurutmussun:D rczden beklenmedik sekilde:D gerci bi egsoz var bisi yok..
bosver rollingi keyfi nasi arabanin yol tutusu cok iyi diolar.
Ve semih hala olaya inanamaz :D böyle olmamalı diye haykırır :D
Ben arabada şu var bu var hiç konuşmadım çünkü tech'e konu açıp ne var ne yok yazmıştım. Yani saklı gizli bişey yapmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılma olmasın öyle olsaydı arabanın konusunu açmazdım ;)
Ayrıca tekrardan teşekkürler. İstediğin her zaman deneriz istersen yazılımı iptalde edebilirim. Yanlış anlaşılma olduysa da tekrardan özür dilerim.
.........................
koyduğum videolardan hangi araba olduğu anlaşılamadığı ve bende sahipleri hakkında aydın ve manisa araçları diye söylediğim için problem olmaz diye koydum, ayrıca İzmir'de 1-2 tane bulunan araçlarda değil, ben veya sahibi yazmasaydı kimse arabaları bilemezlerdi.
............
Ya neden hemen atarlanıyon :) sakin ol ;)
..................
...............
.............
corolla t-sportta olduğu gibi gt 86 dada olumsuz yönde ön yargılar vardı gt86 ya maşallah beklenenden çok daha iyi gitmiş ;)
değişik araçların denemeleri izlemek ayrı bi keyifli oluyor ;) ,,gt86 beklediğimden iyi gitmiş tebrikler
...............
............
tüm araçlara maşallah, gt86 yürüken görmek ayrı bi duygu.