Yok yaw neden gözüme kestireyimEksozum bile yok artık
![]()
Stage 2 likbiseyim yok suancooler fln o kdr. Fakat yazilim yaptirmani tavsiye ederim. 2.0 turbo benim aracimdan kat kat daha keyif verir. 250 - 260. Hp arasi miss olur. Tekrardan masallah.
gorkem abı masallah cok guzel ındırıyor kadranı valladaha evvelden dedıgım gıbı bunu yukledıgın zaman bıraz 300 ho cıvarında oldugunda ınanılmaz keyıf verır sana opc kıtıde takmayı unutma
![]()
doğuştan araba manyağı
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
görkem harika gidiyor birde yazılım of o zaman
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
orjinal turboları gerçekten ufak bizim araçların sadece yazılımla 235bg gibi güçler çıkartıyor ancak,,,ama cooler egzoz kıl tüy uğraşınca bu truboyla limitler dediğin gibi 250bg ler ,,bakalım ben opc turbosuyla yola devam etmeyi düşündüğümden şuan pek bişi yapmıyorum
bensiz mangal olmaz diyorum size zaten hep![]()
ibo adam atarlı geliyo bak
teşekkürler Emre ,,evet inşallah hedeflenen şeyler yazdıkların zaten ,,ama acelem yok bu halinin keyfini sürüyorum, zaten aldığım araçlarada 4-5 sene bindiğimden bi anda yapmamımda keyfi olmaz![]()
sağol Ömerim darısı sanaturbo mondeoyu bekliyoruz
napalım ateş bizi çağırıyor Erayımm![]()
teşekkürler Murat abi,,,seninkinden iyi olmasın idare ediyoruz![]()
Erhanım mapperım yazılımcım pampambi ufaktan yokladı zaten biraz deneme sürüşü yaptık
,,ama geri döndük orjinale şimdilik ,,şuanki turbom zaten yeterince ötüyor bi süre idare etmesi lazım sonrasında opc turbosuyla geri dönüş yapmak üzere beklemedeyiz
![]()
maşallah kazasız belasiz.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Maşallahı var abi, artık OPC turbosu mu oluyor gtx mi takıyorsun, takta görelim
Bu arada Sinan yazmışta, stok olarakta alev atar, ESP devreye girip kestiği anda benzini püskürtmüş oluyor zaten katalizör de olmadığı için bu güzel görüntü ortaya çıkıyor![]()
çok teşekkürler Leventim,,,valla opc turbosu bizim için yeterli olur zaten,,biraz standart halini kullanayim bölede keyif alıyorum ,,hemde maddi olarak biraz toparlanalım,,aslında bazen şeytanda dürtmüyor değil gtx28 takıp daha düşük basınçta daha güzel bir manifoltla yola devam etmekte mantıklı,,ama çokta standart dışı olup gündelik kullanmaktan çıksın istemediğimden o kısmı zor gibi
![]()
bu arada dediğin gibi asr nin devreye girdiği viteslerde atıyor alevi bende dikkat ettim 1-2-3 viteslerde yaneüst viteslerde yok gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)