maaşallah antalyamızın araçlarına ..
Printable View
maaşallah antalyamızın araçlarına ..
Arkadaş gece körü galiba :(
maşallah crx :)
Go crx ! cidden sesler ve vites atışlar on numara diyecek söz yok tebrikler.. :)
bizim kimseye şekil koyduğumuz yok.ama şeklimiz birilerine koyuyorsa yapacak bişey yok.
Boylarda ufak bir abartma soz konusu sanki videodan gozuktugu kadariyla.. Bu kadar emek bu kadar kavga dovus yerine dbn alip olcseniz aslinda kesin belgeler olsa daha guzel olmazmi?
Maşallah araçlara öncelikle boy hesabını bilmem ama crx önde videolarda.özgür kardeşim vitesler efsane olmuş senin işin b16 kardeşim dikkat et kendine milleti geçicem diye kendini riske atma;)
maşallah crx e , emeği geçenlerin ellerine sağlık
bız o arabaya kontak bile çevirmeyiz , benzin ziyan bile etmeyiz dememek lazım , otoban denen yer dyno tepesinde olmaktan farklı bi yerdir , geçilen arkadaşlar bunu unutmaz artık sanırım
emir ne içtin körmüsün sagırmı nerde 140 150 yarımboy tmm yarım boyda 4 bitiyo olm orda sallamışın sayısaymayımı bilmiyosun vitesleri say 2 de gazlıyolar max 140 150 yazmışsın düzelt orayı ordan geçerke 4 vitesi bitirecek arabada .4 vites 150 yapacak araba doğru düzgün yorum yap
crx de büyük emek var maşallah allah nazardan saklasın ;)
burdan ne cıkarıyoruz
crx > polo
xpower mustafa abime saygılar..
Mustffa abimin eli deydiği her araç koşuyor eline sağlık usta :)
Egsozları motorları çok çok fazla bağıran 2 araba rolling yaparken içinde bulundunmu ?
Ben dibimdeki aracın kornasını duymuyorum kendi sesimden kornayı çalan arkadaşın eline bakarak gaz basıyorum bırakta 2. korna 1. korna olsun olabilir böyle şeyler o anda zaten herkez adrenalin yüklü oluyor :)
her iki konudaki video ve konuları okudum. ben burda poloyu başarılı buluyorum. 1300 kg araçla 850 kg araç yarışıyor. nihayetinde polo geçilmemiş 180-190 gibide ayırarak gideceği belli. zaten geçebilicek bir crx başta kalkışlarda rüzgar yapmaz. herşey yarışmak değil en önemlisi aracın yolda düzgün gitmesi hayati tehlike yaratmaması can güvenliğidir. mesala istanbulda 206 gt-106 gti lar var araçlar 230 yapabiliyor komple sökük fakat yolda tutunmama gibi bir problem olmuyor. can güvenliğinizi tehlike sokmanın bi anlamı yoktur. zaten konularda belirtilmiş crx bagaj kapağına folyo çekilerek yürümüş. sökülmese ve can güvenliği olarak herşeyi düşünürsek poloyu geçemez. zaten dediğiniz gibi öyle boy farkı yok varsa biz neden göremiyoz cem özer nickli arkadaş fotosuna kadar videodan çekmiş göstermiş. bencede konuyu çok abartıyosunuz.
mustafa usta ellerine sağlık bii araba yapın gören görmeyen bilen bilmeyen herkrez birbirine girdi inşallah dahada iyilerini de yaptın ve yapacaksın her iki araca ver arkadaşlarıma maşallah önemli olan dostluk arkadaşlık bunu koruduğumuz süre daha çok denemeler olur.