maşallah hepsine..
Printable View
maşallah hepsine..
canınıı ne kadar cok sevyorsun yada arkadan bır beklıyenın yoksa benım aracımı sana verıcem 250 km hıza cıkıcaksın tabı cıkabılırsen ama bos kagıda ımza attırıcam sana ne ***** sana bırsey olur bızde aracımızdan olmuyalım ok bılmeden yazıp cızıyorsunuz ya kafanıza gore yorumluyorsunuz yaa CRX 200 KM DEN SONRA HAVALANAN SAGA SOLA GIDEN ARAC ISTEM DISI YAPIYOR BUNU .... once bı crx kullanın ondan sonra yazın cızın ok ;)
Bizde sikintisiz kazasiz belasiz 10 numara106 var ve sokukte degil bu yolda 200 ustu cok zorlaniyoruz. Otobanla karistirmayin gazlanan yolu. gelsin sokuk 106 230 yapsin bu yolda gorelim.gunduz vakti typer la 5 i anca bitirebiliyoruz. Crx bu herkezi sok etti olmaz denileni yapti..
o yolda çok gazladım 200 üstü gerçekten tehlikeli bir yol..
demekki ya sen Allah ın verdiği canın kıymetini bilmiyosun ve senin bekleyenin yada gelecekten bi ümidin yok. boş kağıda imza atıcak insan kaldımı bu memlekette varsa Allah akıl fikir ihsan eylesin. orda ekran başında kendi kendi yeme boşuna.herkes fikrini söylüyor. yüklü crx zaten 200 de sonrasına çıkmıyormuş yapanlar öyle söylüyor. :)
yuce rabbımın verdıgı canın kıymetını ıyı bılıyorum hıc bır zamanda 200 un ustune cıkmadım o suratleree yaklastıgım zamanda araba gezmeye baslıyor sız bunu anlamadıgınız ıcın bende yazıyurm buraya 240 250 km hızlar crxte tam bı facıa eger varsa bu hızı yapabılıcek ben aracımı test aracı olarak kullandıırmm ok yıne dıyurmm 200 den sonra crx bıldıgın ucan tabut ....
:D:D alper abimmmmmmmmmmmmmm
iki aracada maşallah, iki konuyuda takip ediyorum yorum yapmayı seven birisi değilim.
Dayanamadım artık yazmadan edemicem arabalar tamam ikiside çok güzel gidiyor ama kesinlikle başka biryerde deneyin araçlari arkadaşlar video izlerken tedirkin oldum inanın buna.
Herseyden önce herkesiz bir ailesi, sevdikleri, sevenleri war arabasıda batsin atıda.
MAŞALLAH cako helalin var emme hiç haberimiz yok aip sanaaaaaaaaa
noldu ya polo kardeşler videosu nere getti yaaaaa....niye kaldırdınız yalanla dolanla kandırıyodunuz milleti..
videoyu çekenin anlatımına hasta oldum ya la :D
maşallah demekten başka dşycek bişeyyok