Abi mayis ayi icinde bitirelim benim crx de
Printable View
dostum eskiden gizliden toluen atardı vatandaşlar, antalyalı arkadaşlar dürüstçe söylemişler bence bunda sıkıntı yapmamalı.
geçen sene rsa nın roccosunu geçebilmek için arabaya tolueni basıp geldi bi kaç arkadaş. aklı sırada soylemiyor milleti aptal yerine koyuyorlardı. sonra cooler lı arabaları 3 denemeden sonra 130 dereceye filan çıkmıştı.:)
adamların toulen basmalarına bişey dediğimiz yok zaten kardeş ama crx e yok bağajı sökmüşler yok içi sökük bilmemne denildiği için söylüyor adamda crx sökükse poloda hem turbo hem toulen vs.vs.vs. bence iki aracada maşallah demekten başka sölencek bişi yok biz yarışın dibindeyiz konuya konuşulanlara birebir şahit oluyoruz ama yazmıyoruz haklı haksızda aramıyoruz deniyoruz eksiğimizi hatalarımızı görüyoruz araç sahipleri yorum yapmıyor taaaa bilmem nerden arkadaşlar yorum yapıyor biraz emeğe saygı ...
Crx vites geçişleri harikaydı maşallah araçlara :)
tolien neye yarıyor arkadaşlar ?
oktan yükseliyor dimi fazlası programı değiştirmeden zararlı ileri ye değil geriye gider bilmeden yorum yapanlara uyuz oluyorum yok burnunun direği kırılmış öleymiş böleymiş :) beni konuşturmayın şimdi adam 97 de koyuıyor tolien koydığı %10 burnunda sorun var sanırım senin ?
burnuna sıkıntı olmasın gel kardeşim vp import 124+ verim onu kayalım ne dersin ? allah allah anlamadığım bişi var sizde koyamıyormsunuz :) koyun koymadığınızıda iddda etmeyin aman :D
Benim yazdığımla senin soylediğinin ne alakası var anlamadım. Ben RSA nın roccosunu geçemeyeceğini bildiği için aracına gizlice toluen atıp geçen ondan sonra aracı 130 derecelere çıkan, aklınca karşısındaki arkadaşını aptal yerine koydugunu zannedenlerden bahsediyorum.
Meydan okuma olayı ne alaka anlamadım, onu kim gelmediyse ona sorsan bence daha iyi olur, ama illaki fikrimi soruyorsan roll yaparken tiner kokusu duymak istemedikleri içindir belki diye düşünüyorum..
Ya nelere takiliyosunz hala neler konusuluyor.
Yakitida can simidi gibi anlatmayin.ölüyü diriltiyomus gibi anlatiyosunuz.keske su meshur roccoyla deneme sansim olsa
özgün usta burnumda sorun yok allaha şükür ben o cümleyi mecazi anlamda kullandım ne var olanı yok.nede yok olanı varmış gibi göstermek gibi bi niyetim yok biz ogün benzini direk pompadan aldık bu arkadaşlar gördü..ben sadece o kelimeyi crx orası burası sökük diyen arkadaşlar için kullandım ..zaten sökmesek polo gti ile deneyebilme şansımız varmı tabiki isteyen istediğini koyar ..buna saygım var ..ama bende çocuk değilim herkes uslubunda biraz daha saygılı osun ricam bu...
depoya dökülen yakıt ya 3 litredir ya 5 litredir. bunuda yarım depo civarında düşünün.poloya yakıtın verdiği güç max 2-3 boydur daha fazlası yoktur.
insanlar tolien dökünce arabaları bikaç direk hızlanacak çok fazla kokacak vs gibi şeyler düşünüyor % 10 - % 20 dökülen tolien de ne koku olur nede başka bişe.mevcut AFR değeri 14.7 varsayılan 97 oktan benzinin AFR değerini 14 yapar %50 döktüğünüzde okadar.Bu konu için özellikle yazmadım birçok kişinin doğru bildiği yanlışlar bana kalırsa bu yakıt dökme olayı.
masallah araçlara
yeni yeni tolyen-tiner ispirto falan deniyoruz işte belki işe yarar diye.fazla bilgim yok zaten bu işlerle.2.3 boy için ne yapılır bilmem pek ama sokak yarışında herşey mübah. o söktüyse diğeri yakıt koyar,biri hafif güçsüzdür diğeri ağır amagüçlüdür ama yinede geçilir vs vs