User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
303 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: UC STI vs GGN STI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batikan ,

1- 20g li arabayi 18g, 20g ve 30r li arabalarla deneyecegimizi soyledik zaten denedigi butun arabalar 30r liydi, nerde adaletsizlik? maksat adaletsiz sekilde gecmek olsa ben dp yi getirir orda o gece ne varsa gecerdim bunu biliyorsun.

2- ben istanbun butun arabalarini ezbere bilmiyorum, uc vdk erdemin evoyu biliyorum gerisini hakkaten bilmiyrum ki izlende videolar var 35 li vs birkac arabayla daha denemis.

3- UC mevzundada, bir kere daha cemil surerken denemek cok mu zordu? dragda sofor degistiricez diyemezsin bunu en iyi ben biliyorum eyvallah ama dragda sartlar esit, herkez sifirdan ayni anda kalkiyor, biri brake boost yapip diyeri yapmama mevzu yok. sendeki videoda brake boost gozukuyordur arkadan cektigin icin. brake boost bizim arabalarda 2 boydur en az eger biri yapip oburu yapmazsa. o yuzden cemille denenmedi diyorum.

birde bir mevzu var cemil 5, izlende 4,5 araba gecmis bizi bir araba gecti oda dedigim gibi ve o bir gecilme yuzunden burda agzi olan konusuyor, adama demezlermi diger 10 u ne olacak? 20g 30r i nasil geciyor diye? 20 g nin 30r i gecmesi gt30 la 35 li araba gecmenin aynisi? su videolari ekliyim bir de uzerine konusalim bol bol. 20g li arabada yakit var mevzu da 10lt koyuyor her depoya, ki ben ordaki cogu arabada methanol kit veya yakit oldugunu dusunuyorum ha o gece ozgune dedim telefonda istersen butun arabalarin deposunu bosaltin ayni yerden yakit alin duz benzinlede deneyin diye.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batikan ,

biri brake boost yapip diyeri yapmama mevzu yok. sendeki videoda brake boost gozukuyordur arkadan cektigin icin. brake boost bizim arabalarda 2 boydur en az eger biri yapip oburu yapmazsa. o yuzden cemille denenmedi diyorum.
    abi sizde yapsaydiniz brakeboost?madem bilioyunuz kac boy farkediyo vs,oylesine arac denemek icin gelmediniz sanirim taa ankaradan,brakeboost yapilirken spool sesi bile degisiyo farketmediniz mi? kicikirik 407bile varken bende yapiodum brakeboost ki iddam yok biseyim yok,sizde yapsaydiniz abi.

oyle bisey diyosunuz ki brakeboost yapmasaydi gecemezdi,winning is wining .bidakine sizde yaparsiniz
    - K -

________
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sizde yapsaydiniz brakeboost?madem bilioyunuz kac boy farkediyo vs,oylesine arac denemek icin gelmediniz sanirim taa ankaradan,brakeboost yapilirken spool sesi bile degisiyo farketmediniz mi? kicikirik 407bile varken bende yapiodum brakeboost ki iddam yok biseyim yok,sizde yapsaydiniz abi.

oyle bisey diyosunuz ki brakeboost yapmasaydi gecemezdi,winning is wining .bidakine sizde yaparsiniz
    kanku işte o yüzden diyo korhan deneyen arkadaş yapamıyor cemil abi kullansaydı yapardı diye

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanku işte o yüzden diyo korhan deneyen arkadaş yapamıyor cemil abi kullansaydı yapardı diye
    kankacim anladm o kismi eyw`ta o zmn bastan o kisi oturcakti bende onu demek istiyorum,onceki sayfaalarda da yazdiim diye hatirliyorum.

soyle dusun type-r suruculeri icinde en hafif benim bildigim enes,vitesi vs de guzel atiyo.simdi onun arabasiylla gorkem*grkm* denese oda iyi vites atiyo oda hafif ama enes denese daha iyi olur ayni kapiya cikiyo,yani bastan enes surcekti arabayi*cemil abi* diyelim..
    - K -

________
    Dr.Ecu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanku olmamış işte

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedikya taktik hatasi iste yapacak bisey yok adam gecmis burda 2 abes durum var 1. si ve en onemlisi orda pilot olarak izlenin oturmasi 2. de uc nin baska pilotla tekrar denememesi he sonuc geckldiler yapacak bisey yok.

diger eklenecek videolarda pilot farki belli oluyor zaten
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brake boost yapmamış kısmını anlamadım UC ile denemelerini izlemedim ama Erdem abinin evo ile GGN denediklerinde tam arkalarındaydım, eğer GGN nin şöförü değişmediyse gayet güzel brake boostla dolduruyordu..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ademsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arabamı evet paşa yaptı ve hala biçok şeyi ile ilgilenir. yanlış anlamışsın ankara
    ztn hızlı benim onların yanında olmuş olmam bişey değiştirmezdi.yüreğir gelmemi istediği için gittim.nihayetinde ankaradan gelen arkadaşlar da yüreğir için gelmişti.
    ozaman sanırım bunların atarı giderin nedeni belli oldu vdk bahane olmuş bundan sonra herkes safını bilsin KİMSE bana gelip kardeşim benimle alakası yok demesin....

Ademcim bu olay senlik değil yazımı yanlış anlama kimin sıkıntısı olduğu belli oldu şimdi teşekkür ederim aydınlatman için Saolasın

biz kimseye atar yapmadık kimin skıntısı varsa içini döktüüüü teşekkür ederiz gerçekten hepinize arkadaş dostuz diip arkadan sayanların hepsini anladık

@Khan korhan kusuruma bakma sen kendin dedinki uc ggn dener 20g de dier herkese yeter dedin
    biz günlük arabalarımız la geldik methanol injection da su vardı UCnin Methanol koyduk%100
    %30 da Tolien var aksini idda edemez ben orda 2 gün uyumadım sizin gazınız yüzünden tebrik etttinizmi ? yüro Ettti siz etmediniz gidiyoruz bile demediniz Hala sawunduğunuz seyi söylesene bana

Dp günlük arabamı kardeş ? buyur gel Gtr var porschemiz var çok denemek istersen TT m3 var hpf m3 var Supramız var hafta sonuna hazır olur muhtemelen onunlada denersiniz Yanlız Kusura bakmayın 130 altı basmıyoruz KICIMIZ durmuyor kusura bakmada bıkmadın valla yazmaktan ben okumaktan bıktım siz yazmaktan bıkmadınız GGN hepinize yeter dien sensin telefonla geldik dien sensin atarı yapan sensin Suclu olan biziz anlamadımki ben hala
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denenmiş bitmiş geçen geçmiş bahanelerle bir yere varılmaz bundan sonra ki maçlara bakın.Benim arabam 1 aya hazır bende denerim en hızlınızla sorun yok.Ama batıkan yazınca farkettim sizin tekrar gelmeniz gerek buraya...

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brake boost yapmamış kısmını anlamadım UC ile denemelerini izlemedim ama Erdem abinin evo ile GGN denediklerinde tam arkalarındaydım, eğer GGN nin şöförü değişmediyse gayet güzel brake boostla dolduruyordu..
    Acaba buna ne diyecekler simdi
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orda cemil suruyomus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba buna ne diyecekler simdi
    Bu ne la sanki gorende yalan souluar surekli sanar evoula denemede sorun vardi virrik cirrik diyenmi oldu orda cemil suruyodu bu kadar basit bakalim buna ne diyeceklermismis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batikan ,

1- 20g li arabayi 18g, 20g ve 30r li arabalarla deneyecegimizi soyledik zaten denedigi butun arabalar 30r liydi, nerde adaletsizlik? maksat adaletsiz sekilde gecmek olsa ben dp yi getirir orda o gece ne varsa gecerdim bunu biliyorsun.

2- ben istanbun butun arabalarini ezbere bilmiyorum, uc vdk erdemin evoyu biliyorum gerisini hakkaten bilmiyrum ki izlende videolar var 35 li vs birkac arabayla daha denemis.

3- UC mevzundada, bir kere daha cemil surerken denemek cok mu zordu? dragda sofor degistiricez diyemezsin bunu en iyi ben biliyorum eyvallah ama dragda sartlar esit, herkez sifirdan ayni anda kalkiyor, biri brake boost yapip diyeri yapmama mevzu yok. sendeki videoda brake boost gozukuyordur arkadan cektigin icin. brake boost bizim arabalarda 2 boydur en az eger biri yapip oburu yapmazsa. o yuzden cemille denenmedi diyorum.

birde bir mevzu var cemil 5, izlende 4,5 araba gecmis bizi bir araba gecti oda dedigim gibi ve o bir gecilme yuzunden burda agzi olan konusuyor, adama demezlermi diger 10 u ne olacak? 20g 30r i nasil geciyor diye? 20 g nin 30r i gecmesi gt30 la 35 li araba gecmenin aynisi? su videolari ekliyim bir de uzerine konusalim bol bol. 20g li arabada yakit var mevzu da 10lt koyuyor her depoya, ki ben ordaki cogu arabada methanol kit veya yakit oldugunu dusunuyorum ha o gece ozgune dedim telefonda istersen butun arabalarin deposunu bosaltin ayni yerden yakit alin duz benzinlede deneyin diye.
    1) abi şu cümle yazılmadı mı? ''GGN UC yi geçer, 20g li arabamızda diğer bütün kanatlılara yeter''
    Bu cümle aynen böle yazıldı konuya. Zaten 35 lilerle denemesinin mantıksız olduğunu biliyoruz bizde ama sıkıntı şu. 30 R lı kimse arabasını hazırlamadı. Cemil bana sordu en hızlısı kim, dedim inanki bilmiyorum çünkü onlar denemeye gelmedi bile aslında o gece orda olmayabilirlerdi bile. Cemil 5 araba geçti eyvallah ben tebrik te ettim zaten. Ama sorun şu ki, Cemil zaten en hızlısı kimse onla deniyim dedi. Bizim 30 lular arasında en hızlı kim onu bile bilmediklerinden tek tek denemek zorunda kaldılar. Sadece 30 lular ile denenceği bilinseydi bizde denerdik hepsini, en hızlısı kim? 2.5 olan Cengizin arabası. O çıkardı sadece 20g nin karşısına istediği kadar dener, 1-0 yapar bırakırdık. Ben zaten arabasının iyi gittiğini söyledim ama burda 5 kere geçti konusu olucaksa bence yanlış yapmış olursunuz. 06 20g > 34 30R yazılmış face te bizim en son gördüğümüz bizim 34 30R geçti 06 20g yi. 1. İstanbul, 2. Ankara, 3. 4. 5. hep İstanbul olsa ne yazar, 1. İstanbul. Ki hala tebrik ediyorum turbosuna göre çok iyi gidiyor

2) Evet İzlen başka araçlarla da denedi. Zaten baştan böle konuşuldu. İzlen bi araba ile 3 kere denemek istemediğini kendi söyledi. Arabayı o kadar yormak istemediğini kendi söyledi. Erdem ile denediler, yol çalışmasından yavaşladılar, daha sonra 2 kere denediler 1 kere Erdem vites kaçırdı 4 e girmedi diğerinde 5 e atınca ne olmuş sen ona birebir sorarsın. GGN yi birtek UC geçmedi. S3 ü saymıyorum bile denemediler çünkü.

3) Denemek çok zor değil abi hayır ama o gece GGN malesef geçildi. Bidahakine daha iyi hazırlanır gelir dener bu konuda sıkıntı yok İsmail Abi denemekten kaçmaz, ama Ankaraya da geçtiğini geçmeye gelmez.

20g de yakıt mevzusu falan olmadı. 10lt ethanol olduğunu cemil söylemişti, burda biz bilmiyoduk yakıt koyarız diyenler oldu, bende gittim Orhan a takma abi sen bu lafları, kusura bakma. denemeye geliyosa hazır gelselerdi dedim. Yakıt konusunda kimsenin bişey dediği yok.

Ağzı olan konuşmuyor abi, burdan deneme sonrası sanki UC kahpelik yapmış gibi konuşulup bir anda çekilip gidilirse, üstüne de brake boost yapsakdık geçerdik gibi şeyle söylenirse herkes cevap vermek zorunda kalır. Ben gene söylüyorum. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bir eksiğiniz olduğunu düşünüyosanız onu tamamlayıp gelmeniz. ''Biz geçti diyene kadar geçmiş saymayız demek doğru değil''
    BATIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc ortada uc gecmis gerisi teferruat

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ne la sanki gorende yalan souluar surekli sanar evoula denemede sorun vardi virrik cirrik diyenmi oldu orda cemil suruyodu bu kadar basit bakalim buna ne diyeceklermismis
    Demedinizmi taktik hatasi var uc breakboost yapti biz yapmadik bb 2 boy farkettirir diye?Al yapilmis iste ?
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiz almaya gelip kol bõgregi almak zorlarina gitmis arkadaslarin hala o surseydi bu surseydi muhabeti yapiolar suremiyen adama dolu sti yi nie weriosun o kadar atar gider nie yapiosun her basarisizlik bahabeyle kapatilmaya calisilir au

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demedinizmi taktik hatasi var uc breakboost yapti biz yapmadik bb 2 boy farkettirir diye?Al yapilmis iste ?
    Iyi oku bidaha yazdigimi uc evomu?

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bir geceydi yok bole yok böle oldu gıbı kelımeler boş kalıyo
    Uç stı helal cok iyi yürüdü
    GGn tebrıkler etmek lazım cok iyi bir arac hazırlamışlar kazasız günlerde kullansın emek harcamış sonuçta
    Guzel rekabetler bunlar kırılmadan kırmadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen soyle yazdim,

uc gercekten hizli onu ggn ile denemek lazim, digerlerine 20g yeter, burdaki digerleri dedigim 35 37 li aabalar degil kardesim bunu sende biliyorsun.

uc ile surerken izlen surdu diger hepsinde cemil, hata bizim elli kere dedim tebrik ederim diye, ama daha eski konulardada ayni mevzulari gordum 2 kerr deneyip birdaha denememe, demekki istanbulda isler boyle yuruyormus bunu ogrendik.

daha da uzatmaya gerek yok tam konu kapanir gibi oluyor, tayfanin icinden biri cikip ayni seyleri dolandirarak yaziyor bence kasit var ama olsun sikinti yok.

Alıntı TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1) abi şu cümle yazılmadı mı? ''GGN UC yi geçer, 20g li arabamızda diğer bütün kanatlılara yeter''
    Bu cümle aynen böle yazıldı konuya. Zaten 35 lilerle denemesinin mantıksız olduğunu biliyoruz bizde ama sıkıntı şu. 30 R lı kimse arabasını hazırlamadı. Cemil bana sordu en hızlısı kim, dedim inanki bilmiyorum çünkü onlar denemeye gelmedi bile aslında o gece orda olmayabilirlerdi bile. Cemil 5 araba geçti eyvallah ben tebrik te ettim zaten. Ama sorun şu ki, Cemil zaten en hızlısı kimse onla deniyim dedi. Bizim 30 lular arasında en hızlı kim onu bile bilmediklerinden tek tek denemek zorunda kaldılar. Sadece 30 lular ile denenceği bilinseydi bizde denerdik hepsini, en hızlısı kim? 2.5 olan Cengizin arabası. O çıkardı sadece 20g nin karşısına istediği kadar dener, 1-0 yapar bırakırdık. Ben zaten arabasının iyi gittiğini söyledim ama burda 5 kere geçti konusu olucaksa bence yanlış yapmış olursunuz. 06 20g > 34 30R yazılmış face te bizim en son gördüğümüz bizim 34 30R geçti 06 20g yi. 1. İstanbul, 2. Ankara, 3. 4. 5. hep İstanbul olsa ne yazar, 1. İstanbul. Ki hala tebrik ediyorum turbosuna göre çok iyi gidiyor

2) Evet İzlen başka araçlarla da denedi. Zaten baştan böle konuşuldu. İzlen bi araba ile 3 kere denemek istemediğini kendi söyledi. Arabayı o kadar yormak istemediğini kendi söyledi. Erdem ile denediler, yol çalışmasından yavaşladılar, daha sonra 2 kere denediler 1 kere Erdem vites kaçırdı 4 e girmedi diğerinde 5 e atınca ne olmuş sen ona birebir sorarsın. GGN yi birtek UC geçmedi. S3 ü saymıyorum bile denemediler çünkü.

3) Denemek çok zor değil abi hayır ama o gece GGN malesef geçildi. Bidahakine daha iyi hazırlanır gelir dener bu konuda sıkıntı yok İsmail Abi denemekten kaçmaz, ama Ankaraya da geçtiğini geçmeye gelmez.

20g de yakıt mevzusu falan olmadı. 10lt ethanol olduğunu cemil söylemişti, burda biz bilmiyoduk yakıt koyarız diyenler oldu, bende gittim Orhan a takma abi sen bu lafları, kusura bakma. denemeye geliyosa hazır gelselerdi dedim. Yakıt konusunda kimsenin bişey dediği yok.

Ağzı olan konuşmuyor abi, burdan deneme sonrası sanki UC kahpelik yapmış gibi konuşulup bir anda çekilip gidilirse, üstüne de brake boost yapsakdık geçerdik gibi şeyle söylenirse herkes cevap vermek zorunda kalır. Ben gene söylüyorum. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bir eksiğiniz olduğunu düşünüyosanız onu tamamlayıp gelmeniz. ''Biz geçti diyene kadar geçmiş saymayız demek doğru değil''
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)