batikan ,
1- 20g li arabayi 18g, 20g ve 30r li arabalarla deneyecegimizi soyledik zaten denedigi butun arabalar 30r liydi, nerde adaletsizlik? maksat adaletsiz sekilde gecmek olsa ben dp yi getirir orda o gece ne varsa gecerdim bunu biliyorsun.
2- ben istanbun butun arabalarini ezbere bilmiyorum, uc vdk erdemin evoyu biliyorum gerisini hakkaten bilmiyrum ki izlende videolar var 35 li vs birkac arabayla daha denemis.
3- UC mevzundada, bir kere daha cemil surerken denemek cok mu zordu? dragda sofor degistiricez diyemezsin bunu en iyi ben biliyorum eyvallah ama dragda sartlar esit, herkez sifirdan ayni anda kalkiyor, biri brake boost yapip diyeri yapmama mevzu yok. sendeki videoda brake boost gozukuyordur arkadan cektigin icin. brake boost bizim arabalarda 2 boydur en az eger biri yapip oburu yapmazsa. o yuzden cemille denenmedi diyorum.
birde bir mevzu var cemil 5, izlende 4,5 araba gecmis bizi bir araba gecti oda dedigim gibi ve o bir gecilme yuzunden burda agzi olan konusuyor, adama demezlermi diger 10 u ne olacak? 20g 30r i nasil geciyor diye? 20 g nin 30r i gecmesi gt30 la 35 li araba gecmenin aynisi? su videolari ekliyim bir de uzerine konusalim bol bol. 20g li arabada yakit var mevzu da 10lt koyuyor her depoya, ki ben ordaki cogu arabada methanol kit veya yakit oldugunu dusunuyorum ha o gece ozgune dedim telefonda istersen butun arabalarin deposunu bosaltin ayni yerden yakit alin duz benzinlede deneyin diye.