TURBO_S2K Nickli Üyeden Alıntı
1) abi şu cümle yazılmadı mı? ''GGN UC yi geçer, 20g li arabamızda diğer bütün kanatlılara yeter''
Bu cümle aynen böle yazıldı konuya. Zaten 35 lilerle denemesinin mantıksız olduğunu biliyoruz bizde ama sıkıntı şu. 30 R lı kimse arabasını hazırlamadı. Cemil bana sordu en hızlısı kim, dedim inanki bilmiyorum çünkü onlar denemeye gelmedi bile aslında o gece orda olmayabilirlerdi bile. Cemil 5 araba geçti eyvallah ben tebrik te ettim zaten. Ama sorun şu ki, Cemil zaten en hızlısı kimse onla deniyim dedi. Bizim 30 lular arasında en hızlı kim onu bile bilmediklerinden tek tek denemek zorunda kaldılar. Sadece 30 lular ile denenceği bilinseydi bizde denerdik hepsini, en hızlısı kim? 2.5 olan Cengizin arabası. O çıkardı sadece 20g nin karşısına istediği kadar dener, 1-0 yapar bırakırdık. Ben zaten arabasının iyi gittiğini söyledim ama burda 5 kere geçti konusu olucaksa bence yanlış yapmış olursunuz. 06 20g > 34 30R yazılmış face te bizim en son gördüğümüz bizim 34 30R geçti 06 20g yi. 1. İstanbul, 2. Ankara, 3. 4. 5. hep İstanbul olsa ne yazar, 1. İstanbul. Ki hala tebrik ediyorum turbosuna göre çok iyi gidiyor
2) Evet İzlen başka araçlarla da denedi. Zaten baştan böle konuşuldu. İzlen bi araba ile 3 kere denemek istemediğini kendi söyledi. Arabayı o kadar yormak istemediğini kendi söyledi. Erdem ile denediler, yol çalışmasından yavaşladılar, daha sonra 2 kere denediler 1 kere Erdem vites kaçırdı 4 e girmedi diğerinde 5 e atınca ne olmuş sen ona birebir sorarsın. GGN yi birtek UC geçmedi. S3 ü saymıyorum bile denemediler çünkü.
3) Denemek çok zor değil abi hayır ama o gece GGN malesef geçildi. Bidahakine daha iyi hazırlanır gelir dener bu konuda sıkıntı yok İsmail Abi denemekten kaçmaz, ama Ankaraya da geçtiğini geçmeye gelmez.
20g de yakıt mevzusu falan olmadı. 10lt ethanol olduğunu cemil söylemişti, burda biz bilmiyoduk yakıt koyarız diyenler oldu, bende gittim Orhan a takma abi sen bu lafları, kusura bakma. denemeye geliyosa hazır gelselerdi dedim. Yakıt konusunda kimsenin bişey dediği yok.
Ağzı olan konuşmuyor abi, burdan deneme sonrası sanki UC kahpelik yapmış gibi konuşulup bir anda çekilip gidilirse, üstüne de brake boost yapsakdık geçerdik gibi şeyle söylenirse herkes cevap vermek zorunda kalır. Ben gene söylüyorum. Doğrusu tebrik etmek birdahakine bir eksiğiniz olduğunu düşünüyosanız onu tamamlayıp gelmeniz. ''Biz geçti diyene kadar geçmiş saymayız demek doğru değil''