tamam beyler uzatmayın Tamam lütfen sakin olun
tamam beyler uzatmayın Tamam lütfen sakin olun
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Herkes gazını attıysa ben konuşayım son kez Uc geçmiştir konu kapanmıştır kalpler kırılmasın önümüzdeki maclara bakalım uc beni şaşırtmıştır ben erdemin evonun ggn yi dogruyacagını düşünüyordum kafamdaki sıralama olmadı bu kız konusu yanlış anlaşılmadır bir espridir biz bunu özgunle de konuştuk bu konuda kapanmıştır.geçtiğiniz araba var geçilen araba var saygı çerçevesinde olursa sevinirim
Kenan kardesim hatırlamıyorum senin söylediğini superchargerlı s2000 yabancı değil benim için onunla konuştuk ben denerim dedi Alayım geleyim arabayı dedi ama kalabalığa geldi aslında güzel olurdu da artık ileride Denenir
Denemelerden sonra gereksiz yorumlar iki tarafida yorar gecilen yorum yapacagina arabasini hizlandirsin hirsini bu yonde harcasin bir daha denesin daha hayirli olur.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
cenk abi adamsın![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ben dahil 3. şahıslar, denemeyi yapanlardan daha fazla konuşmamalı, denemeler yapılmış geçen geçmiş... bu saatten sonra geçilen rövanş isterse buna karşı taraf bir cevap verir, onun haricindeki atışmalar kimseye yakışmıyor...
geçenlere maşallah, geçilenlere ise buradan o kadar km yaptıracak kadar iddialı bir araç yaptıkları için tebrikler... bundan ötesi adam toplayıp lise çıkışına kavgaya gittiğimiz yillara doğru gitmeye başladı, bence gerek yok...
iste ankarali abiler ve kardeslerden
beklenen ve istenen yaklasim yakisani yaptiniz abiler tesekkurler....
edit : eminimki istanbullu abiler kardesler yaklasimi daha fakli olacaktir..
çekişmelerin kıvamı ayarlansa bu atışmalar gayet zevkli hale gelebilir gibime geliyo
herkes açığını bişekilde kapatmalı denemeden hiç kimse işinin karşılığını alamıyo tekrar denemeye
çekinmeden kızıştırılımadan davet etmeye yüzü olmalı insanların... maşallah iki aracada emeklerede
İddalı bi konu acıp iste gittiniz takip ettiğim kadarıyla araclarda bir o kadar iddalı bence en iyi şöförü koltuğa oturtmanız lazım bu sizin eksiğiniz diğer taraftan da sadece 1 kere denemek biraz sacma olmuş
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater buyurun buda 2. deneme
--- ECUFAST ---
ŞEN OTO ELEKTİRİK
bizde kendimize hızlı diyoruz. maaşallah iki aracada.
UC uçuyor.
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
maşallah, vites atışları mükemmel. yalnız yanılıyor da olabilirim tam emin olamadım ama sanki uc bir çıt erken basmış gibi, belki yarım saniye. uzmanı değilim emin de değilim ama naçizane bana öyle geldi.
iki aracı da tekrardan tebrik ederim. mami bey i tanımıyorum ama reaksiyonu, vites atışı vs 10 numara, tebrikler...
maşallah uc herzaman ki gibi yine çok hızlı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)