User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
303 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: UC STI vs GGN STI

askanzengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erayım cenk abi gene gelicek S100RR la deneycek busefer organizsyonu ben yapıcam güzel güzel kimsenin haberi olmaydan deneyip videoları çekices kanka olabilir teknik spor bu arıza yapabilir arabalar kankacım bugün sahit oldum inana bana olabiliyor malesef
    Oz yawrum biz dün 3 motor mirkelamda bekledik saat 4 kadar burda buluşulcak dendi yanlız kimse yok önemli değil yanlız habersiz ayarlıyacağın gecede haberim olsun bizde bi deneyelim araçlara maşşallah

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kendı arabam gıbı sevındım.kara duzen düşünürsen benım arabam bu motorun 1 silindir fazlası en azından ne kadar yürümesi gerektigini biliriz gerçi az çok biliyorumda ben bu makinanın böyle dertli gideceğini tahmin edemedim.

savaş abinin arabası en iyisini yürüsün 10 numara adam.
    Fatii bende yapmadan inanmazdım açıkcası
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı askanzengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oz yawrum biz dün 3 motor mirkelamda bekledik saat 4 kadar burda buluşulcak dendi yanlız kimse yok önemli değil yanlız habersiz ayarlıyacağın gecede haberim olsun bizde bi deneyelim araçlara maşşallah
    kanka talihsiz olaylar oldu işte napalım insallah birdahakine 1000 lik altı istemiyoruız söz sizide çağırıcam sikinti yok araban ne zaman bitio
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim Krank 1.9 dizel krankı değil Fsi kranklı kolu farklı Piston pimi kaçık mm sinide söleyeyimmi sana krank kasnağı gevsemiş sibobları eydi ondan sonra değiştirdik herseyi onlarda deişti egzantirik taktık evet kapak aynı blokta aynı ama de stroke yetrmlilmi sizE? daha çaıklayayımmı ? ama evet 10 bin km yi geçti
    kanka 2.0 fsi krankla olur , 2.1 lt tdi krankla olur kollar ayni 144 mm, piston pimi 20 mm fsi pistonu alman lazim biz once 2.0stroker yapacaktik, sonradan 2.1 e donmustuk, motor ayni diye biliyordum, degisti diyorsaniz degismistir eyvallah. erdemde yanlis biliyor o zaman.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatii bende yapmadan inanmazdım açıkcası
    S3 ile ayara beraber çıkmasaydık bende inanmazdım bi dahakine bana karışma .. Bende

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı askanzengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk kusura bakma valla beklediniz orda ama okumuşundur şimdi sıkıntı oldu
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi hala mazeret belirtiyosun sen yarışı gündüzmü yapmaya geldin yoo saat 10 da konustuk 2 3 gibi yollar bombos cıkarız dedik ok dedn hatta maytap gectin 80 de basalım dedin şaşırdım harbi delikanlı adammış dedim ordakilere bile söledim çok büyük cesaret heleki s1000rr a 80 dde basalım demek ama ne olduysa s1000rr porşla denedi sen dedin ben gidiyorum yarın deneyelim dedin onada eyvallah dedik ankaraya gittiniz sen ne dediysen tamam dedk kusurs bakma abi bu saygı degilde ne yine kaçtı göçtü demiyorum arkandanda konusmuyorum neyse o yazabiliyorum hatta yine görüşürsek yüzünede sölerim olanı biteni kaşıntıyla alakası yok yani bu işlerin anladın abicim niye bunları buraya yazıyorum benim konumda yazdıgın yazıların üstüne denemediğin için ankara da s1000rr la zx14 le orhanmı denedi geçtide istanbul da iş orhan a geçti neyse ben yine söylüyorum istanbul a yine gelirsen mustafayla denersin sonucu görürüz Allah izin verirse kredi çıkarsa o motoru ben alıcam zaten belki ikimiz deneriz sen gelene kadar abicim hayırlı aksamlar yazılarımı anlarsın umarım kötü bişey yok niye yazdıgımıda belirttim
    Eray ben 20 senelik motorcuyum senin oraya ne getirdiğinin ben cok iyi farkındayım stock s1000 rr a bu motor tecavüz eder birde cocuk abi yarın deneyelim diyor sen illaki bu aksam deneyelim dedin cocuğa aynı seyleri tekrar tekrar söylemekten sıkıldım araba bitsin yine lafimdayim 80den 120 den itibaren deneriz Hatta sen bu organizasyonu Ankara'da yaparsan masraflarınızda bana ait trafik azalsın diye beklemeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erayım cenk abi gene gelicek S100RR la deneycek busefer organizsyonu ben yapıcam güzel güzel kimsenin haberi olmaydan deneyip videoları çekices kanka olabilir teknik spor bu arıza yapabilir arabalar kankacım bugün sahit oldum inana bana olabiliyor malesef
    kanka talihsiz olaylar oldu işte napalım insallah birdahakine 1000 lik altı istemiyoruız söz sizide çağırıcam sikinti yok araban ne zaman bitio
    Kankacım supraya 600 le gelicek halimiz yok eray biliyo bindiğimiz motorları sen haber ver yeter hallederiz A.Ş - typer mız haftaya sende inşallah :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka 2.0 fsi krankla olur , 2.1 lt tdi krankla olur kollar ayni 144 mm, piston pimi 20 mm fsi pistonu alman lazim biz once 2.0stroker yapacaktik, sonradan 2.1 e donmustuk, motor ayni diye biliyordum, degisti diyorsaniz degismistir eyvallah. erdemde yanlis biliyor o zaman.

baskan söktüğümzüde Sıkıntı yoktu ellelrinize sağlık ama değiştirdik bişiler bilal saolsun beraber değişik bişiler yaptık devir amaclı güzel oldu allaha şükür ama hakan abiyede rteşekkür güzel yapmış
    www.drecu.com

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen şaka yapıyosun ya geldin bana dedinki motor yarın denemek istiyo yarın deneyelim dedin mustafayı cagardım dedim sen yarınmı denemek istiyosun yoo brn öle bişey demedim dedi senin yanında dedi bunuda sende sonra demedinmi yaa kardesım işte şöle böle yarın deneyelim adamın agzından cıkmamıs kelimeyi sölüyosun bana Allah tan yüzyüze geldiniz ordada ben yalancı konumuna dusurcektin az kaldı yerrrmiyim yememmm neyse abi olan oldu bitti ankara işi olmaz istanbul da denicezki aradaki rakım farkını hissediceksin 2 direk 50 metre bilgin olsun abi bekliyoruz saygılar sevgiler
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk kusura bakma valla beklediniz orda ama okumuşundur şimdi sıkıntı oldu
    Önemli değil kardeşim siz gelmeyince havaya sıktık bizde sitres atıp döndük bidahakine inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kapayın s1000 rr konusunu pls
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bencede ozgune katiliyorum, o deneme olacak geceriz geciliriz problem yok cok gecildik cok gectik ama tamam diyene kadsr deniycez.

s3 masallah 10 numara olmus elinize saglik oz
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

cenkr1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen şaka yapıyosun ya geldin bana dedinki motor yarın denemek istiyo yarın deneyelim dedin mustafayı cagardım dedim sen yarınmı denemek istiyosun yoo brn öle bişey demedim dedi senin yanında dedi bunuda sende sonra demedinmi yaa kardesım işte şöle böle yarın deneyelim adamın agzından cıkmamıs kelimeyi sölüyosun bana Allah tan yüzyüze geldiniz ordada ben yalancı konumuna dusurcektin az kaldı yerrrmiyim yememmm neyse abi olan oldu bitti ankara işi olmaz istanbul da denicezki aradaki rakım farkını hissediceksin 2 direk 50 metre bilgin olsun abi bekliyoruz saygılar sevgiler
    Rakım dediğin iki derece avansa bakar eray senin hesaplamadıgın orada hava daha yogun yordun beni valla ugrasamıyacam seninle adam söyledi uzayacaksa yarın deneyelim karanlık sıkıntı Işık olmayan yerde basmam dedi bizim icinde daha iyi olur dedim sonra cocuk ile ne konuştuysan 2 saatte sürse bekleyecekmis dedin İnşallah motoru sen alırsın senle deneriz Özgun yapacak organizasyonu kimsenin haberi olmayacak bende uyacam hadi iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 ile ayara beraber çıkmasaydık bende inanmazdım bi dahakine bana karışma .. Bende
    Beni almayın yanınıza kimle beraber giderseniz gidin .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kendı arabam gıbı sevındım.kara duzen düşünürsen benım arabam bu motorun 1 silindir fazlası en azından ne kadar yürümesi gerektigini biliriz gerçi az çok biliyorumda ben bu makinanın böyle dertli gideceğini tahmin edemedim.

savaş abinin arabası en iyisini yürüsün 10 numara adam.
    Eyvallah fatih,isallah emeklerinin karsılığını alırsın.

UC_STİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismail abi, eyvallah iyi hos yaziyorsun mamiyi gecin onu gecin falan filan da denemiyorsun ki abicim 150 km yol yapiliyor deneme icin 2 kere mami 10 numara sol ayak koyup one atliyor, izlen yapmamis, cemil surseydi de yine gecseydiniz o zaman helal olsun derdim ama bu isi bilen araba kosturan herkez biliyor, farkinda neyin ne oldugunun, 3 kez cemil surerken niye denemediginizi.

oyle yada boyle benim kitabimda gecmek gecmektir, tebrik ederim. hata bizim.
    korhan biz bir tek sizinle denemedim her araba ile 2 defa denedin en son BZK ile deniyecektik problemlerden dolayı gelmedi benim de benzinim bitti ben zaten giden arabalardan 1 saat geç gittim maslağa yavaş yavaş biz buradayız yarış bu oyun oynamıyoruz kullanmasını bilmiyorsa orhanalıcaktın yada cemille baştan vericektin arabayı uzatmıyalım yaşandı ve bitti iyi akşamlar
    --- ECUFAST ---

ŞEN OTO ELEKTİRİK

UC_STİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün abi eline koluna laptopunun tuşlarına sağlık TEŞEKKÜR EDERİMMM ( JUNİOR DOKTOR KENAN ŞEN ) Savaş abi sana da teşekkür ederim UC STİ yine benim ve tüm sevenlerinin yüzünü güldürdü sizlerin sayesinde
    --- ECUFAST ---

ŞEN OTO ELEKTİRİK

cenk_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah UC'ye
    Allah tekerini düz bastırsın. Ne geceymiş be
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köprünün üstünde durup ,senmisin büyük benmiyim ! dediğim istanbul,ben geri vites yapıyorum bu kadar g.tün içinde daha fazla kalamam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)