User Tag List

Sayfa 12/16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
303 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: UC STI vs GGN STI

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz polemik yakısmıyor bence. BTU draglarda rollinglerde kendini ispat etmiş süresi olan makinaydı daha hızlı oldugunu düşünenler draglara gelir sürelerine bakarız

inş tork garaj daha hızlılarını yapar bizlerde seyrederiz

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı demirbileks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar anlamak istemiyosunuz galiba, biz uc nin sahibi küçük çocuk surucek sandık, herkes kendi arabasını surer diye dusunduk. boyle fantazileriniz olduğunu sonradan anladık, o zaman söför değişikliği yaptık. ADALETLİ bi yarıs olsun diye!!! niye bi daha denenmedi peki..?? 10 saniye gazlamak içinmi geldik?? 135 km yol yaptık yakıt yok dendi vırık cırık denildi. 50 kere söyledik ama hep bi bahaneyle denenmedi. biz ondan önce 20g li stı yı 6 arabayla defalarca denedik hemde herkesin istediği vitesten ve istediği hızdan, onlarlada 135 km yol yapıldı ama biz kaçak dövüşmedik!!! Ama şu iyi oldu sizleri yakından tanıdık, sizde bizim kim olduğumuzu bence gördünüz ve anladınız ÇÜNKÜ DOĞRU BİR TANE. neden işinize geldiği gibi bakıyosunuz anlam veremiyoruz..
    LAFIN ÖZÜ ADALETLİ BİR YARIS OLMADIĞINDAN BU YARISI KAALE BİLE ALMIYORUZ BİZ. ARABAMIZIDA UC YİDE GÖRDÜK NASIL OLCAĞINIDA BİLİYORUZ BU BİZE YETER..!!
    ŞUNUDA SÖYLİYİM KESKE BİDAHA DENENSEYDİDE UC YİNE GEÇSEYDİ ÇOK ZORUMA GİDERDİ AMA GELİP ELİNİZİ SIKAR TEBRİK EDERDİK...!!!!!!
    Abi çok yanlış konusmussun yakışmamış.Tebrik etmek erdemliktir geçildiniz öyle yada böyle.Bundan sonra ki denemede en iyi arabanız ve en iyi sürücünüzle gelirsiniz BAHANENENİZ ! olmaz Bu arada sen yazdığın için yazıyorum sakın yanlış anlama Bence uc"ye geçilmek ZORUNA GİTTİĞİ için böyle yazıyor olabilirsin...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar anlamak istemiyosunuz galiba, biz uc nin sahibi küçük çocuk surucek sandık, herkes kendi arabasını surer diye dusunduk. boyle fantazileriniz olduğunu sonradan anladık, o zaman söför değişikliği yaptık. ADALETLİ bi yarıs olsun diye!!! niye bi daha denenmedi peki..?? 10 saniye gazlamak içinmi geldik?? 135 km yol yaptık yakıt yok dendi vırık cırık denildi. 50 kere söyledik ama hep bi bahaneyle denenmedi. biz ondan önce 20g li stı yı 6 arabayla defalarca denedik hemde herkesin istediği vitesten ve istediği hızdan, onlarlada 135 km yol yapıldı ama biz kaçak dövüşmedik!!! Ama şu iyi oldu sizleri yakından tanıdık, sizde bizim kim olduğumuzu bence gördünüz ve anladınız ÇÜNKÜ DOĞRU BİR TANE. neden işinize geldiği gibi bakıyosunuz anlam veremiyoruz..
    LAFIN ÖZÜ ADALETLİ BİR YARIS OLMADIĞINDAN BU YARISI KAALE BİLE ALMIYORUZ BİZ. ARABAMIZIDA UC YİDE GÖRDÜK NASIL OLCAĞINIDA BİLİYORUZ BU BİZE YETER..!!
    ŞUNUDA SÖYLİYİM KESKE BİDAHA DENENSEYDİDE UC YİNE GEÇSEYDİ ÇOK ZORUMA GİDERDİ AMA GELİP ELİNİZİ SIKAR TEBRİK EDERDİK...!!!!!!
    yahu kucuk cocuk vs demissinizde hani boyle ezer gib,adam o yasinda 10.6x yapti .AZcik takdir etmekte gerek diye dusunuyorum.Kucugu buyugu yok bu isin neticede.

UC Sti DRAG Kenan ŞEN --percussionali-- - YouTube

BORKED
    - K -

________
    Dr.Ecu

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki söför önemlide , arabayı mı gecmeye gelindi yoksa söförü mü ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi çok yanlış konusmussun yakışmamış.Tebrik etmek erdemliktir geçildiniz öyle yada böyle.Bundan sonra ki denemede en iyi arabanız ve en iyi sürücünüzle gelirsiniz BAHANENENİZ ! olmaz Bu arada sen yazdığın için yazıyorum sakın yanlış anlama Bence uc"ye geçilmek zoruna gittiği için böyle yazıyor olabilirsin...
    Kardeş senin de ordaki herkes gibi için fesat, size bu saatten sonra diyecek lafım yok. Siyah evo 8 ile 6-7 kere denedik, gazlarken ayağımızı çektiğimiz video yu koymussunuz. Bizde bütün video lar var, ama koymayı tenezzül bile etmeyi düşünmüyoruz. Orda 50 kişiydiniz, yarış bitince herkes tebrik etti bizde teşekkür ettik ama arkamızı döndük ki 2 yüzlüymüssünüz bunu da öğrendik. Tekrar söylüyorum gerçek bir tane, doğru bir tane. Kenidinize orda kocaman bir yalan dünya kurmussunuz. Ona da inanmişsiniz, yalan olup gideceksiniz..!!! Sizlere hayatta bol şans diliyorum.
    BU LAFLARIMI HERKESE DEĞİL KOLPALARA , İÇTEN PAZARLIKLI, FİTNE FESAT, KÖTÜ NİYETLİ, İKİ YÜZLÜ, KARAKTERSİZ, İSTANBUL OĞLANLARINA SÖYLÜYORUM. saygılar....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KASEŞİM BEN 10 SANİYE İÇİNMİ 2 GÜN UYUMADIM neden kimse gelmedi benim yanıma senin bitarafınn keyfine ben neden uyumadım ? ne kaçağı kardeşim ?

S3 neden demedik ? nede ben motorla denedim ? ya siz bizi salakmı sanıyorsunzu aradaki 2-3 boyu kapatabilcekmiydi ? aralarında 100 beygir vardıda neden arkadan gelip geçemedi ???

madem adaletli değildide garaja neden koymadın kardeşim ? koyaydın öbürgün denseydik siz bizi kaaale almayın zaten siz büyüksünüz kralsınız ama unutmayın kraldan büyükte var lütfen artık polimik yapmayın ya

tebrik istemiyoruz görüşürüz diyip gitmenizi istedik tebrik değil

lütfen artık yeter
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu kucuk cocuk vs demissinizde hani boyle ezer gib,adam o yasinda 10.6x yapti .AZcik takdir etmekte gerek diye dusunuyorum.Kucugu buyugu yok bu isin neticede.

UC Sti DRAG Kenan ŞEN --percussionali-- - YouTube

BORKED
    Nasil olsa daha 17-18 yasinda cocuk biz bunu geceriz sonra UC yi gectik,nikahi kiydik diyeceklerdi heralde ama dedigim gibi evdeki hesap carsiya uymadi
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    arkadaslar buradaki uslup hic hos olmayan bir hale donusmeye basladi, buradaki arkadaslarin birbirlerini yuzyuze tanidigini da biliyorum.

Sizi tanimayan, bilmeyen insanlarini onunde bu sekilde konusunca sayginlik gidiyor.
    Nasil olsa yakin zamanda yuzyuze goruseceksiniz, geri donulmeyecek laflar etmeyin lutfen.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmayım dedim benim haddime düşmez ama birşeyler demek istiyorum konunun icinde olan insandan cok kimse kusura bakmasın ama 3. kişiler yorum yapıyor nedense bu kadar ne UC sti ın sahipleri nede GGN nin sahibi cıkıpta yazmadı yada orda araç deneyen insanlar diyim daha doğru olur onun yerine başka kişiler salça olup ortalığı kızıştırıyor fazla laf yapmaya gerek yok.. Abilerim bi deneme için kalp kırmayada gerek yok yakışmıyor bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmayım dedim benim haddime düşmez ama birşeyler demek istiyorum konunun icinde olan insandan cok kimse kusura bakmasın ama 3. kişiler yorum yapıyor nedense bu kadar ne UC sti ın sahipleri nede GGN nin sahibi cıkıpta yazmadı yada orda araç deneyen insanlar diyim daha doğru olur onun yerine başka kişiler salça olup ortalığı kızıştırıyor fazla laf yapmaya gerek yok.. Abilerim bi deneme için kalp kırmayada gerek yok yakışmıyor bence
    tebrik ederim kardeşim
    www.drecu.com

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş senin de ordaki herkes gibi için fesat, size bu saatten sonra diyecek lafım yok. Siyah evo 8 ile 6-7 kere denedik, gazlarken ayağımızı çektiğimiz video yu koymussunuz. Bizde bütün video lar var, ama koymayı tenezzül bile etmeyi düşünmüyoruz. Orda 50 kişiydiniz, yarış bitince herkes tebrik etti bizde teşekkür ettik ama arkamızı döndük ki 2 yüzlüymüssünüz bunu da öğrendik. Tekrar söylüyorum gerçek bir tane, doğru bir tane. Kenidinize orda kocaman bir yalan dünya kurmussunuz. Ona da inanmişsiniz, yalan olup gideceksiniz..!!! Sizlere hayatta bol şans diliyorum.
    BU LAFLARIMI HERKESE DEĞİL KOLPALARA , İÇTEN PAZARLIKLI, FİTNE FESAT, KÖTÜ NİYETLİ, İKİ YÜZLÜ, KARAKTERSİZ, İSTANBUL OĞLANLARINA SÖYLÜYORUM. saygılar....
    Bak sana abi diyorum saygıda kusur etmiyorum terbiyesizlik yapma ! Beni Ankara"da herkes tanır sor bakalım nasıl biriyim ? Ne dersen de aklınca ne laf sokmaya çalısırsan çalış bana karşı tüm terbiyesizliğine rağmen GEÇTİK Mİ GEÇTİK BİTTİ ! Koy dostum videoları neden çektiniz SÜS OLSUN diye mi ? Varsa tebrik edilecek bir durum tebrik ederiz he bu arada BİZİ Geçebilecekseniz buyurun gelin geçin bir daha şahsıma karşı bir daha kötü laf kullanma LÜTFEN !!!

UC_STİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çocuk değin adam 0-400 10.677sn yaptım herkezin tecrübesi kendisene beni bu kadar küçümsemeyin yaş olarak küçük olabilirim emeğe saygı duyulmasını rica ediyorum orhan abi arabayı ben kullancam diyince bizde mami abiye verdik arabayı iki prof yarışsındiye ...
    --- ECUFAST ---

ŞEN OTO ELEKTİRİK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UC_STİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuk değin adam 0-400 1.677sn yaptım herkezin tecrübesi kendisene beni bu kadar küçümsemeyin yaş olarak küçük olabilirim emeğe saygı duyulmasını rica ediyorum orhan abi arabayı ben kullancam diyince bizde mami abiye verdik arabayı iki prof yarışsındiye ...
    onu bunu bilmem, o arabayı kullanıp pistte heycan vs yapmadan vites kaçırmadan 10.6xx yapmışsın ya helal olsun.

ayrıca olan olmuş madem herkes bu kadar doluydu niye o gece yarıştan sonra bunlar yüzyüze konuşulmadı arkadaş?

şurda eksiklikler giderilceğine sürekli bitaraflara laflar sokuluyor. yapmayın yav yaşınızı başınızı almış işin erbabı diye gösterilen insanlarsınız. ama öyle ama böyle dönüp dolaşıp yine yüz yüze bakıcaksınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha da uzatmaya gerek yok, bilen gozler herseyi goruyor.

biz gorecegimizi gorduk.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha da uzatmaya gerek yok, bilen gozler herseyi goruyor.

biz gorecegimizi gorduk.
    valla kardeşim evet bilen biliyor görmüşşsünz tebrikler hepinize bizde bir hoşçakalın bekliyorduk cenk abi hariç kimse bişiy demedi siz görmüşssünüz ama biz bişi göremedik malesef gittinizi bile cenk abiden öğrendik
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kız isteme muhabbeti büyük talihsizlik oldu o mesajlar olmasaydı gayet dostane denemeler olacaktı bence daha fazla irdelemeye gerek yok ileri bi zamanda anlaşılıp denenir olay çözülür maşallah deneyen araçların hepsine

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nereden nereye geldi ben zannetmiyorumki su konusmalardan sonra
    tekrar bir araya gelinip denensin.
    hepiniz yasini basini almis adamlarsini burada sizleri ornek alicak cok
    genc kardeslerimiz var ama o gencleri o burada iyi kavga gurultu oluyo
    cekirdek kolami alim takip edim moduna gecen cok olmustur
    gecildiyseniz tebrik edin erdemlik yapin birdaha yuz yuze gelmeye firsatiniz olsun
    ne yazikki hrrkez kendini savundugu surece ne yuzyuze gelinir nede deneme olur
    UC Sti herzaman hizli kalir siz hizli oldugunuzu dusunuyorsanizda
    konuyu tatliya baglamak tarafi size dusuyo ank abiler kardesler.....

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UC nin sahibi küçük çocuk kullanacaktı diyosunuzya,avantaj kendinizde olsun istiyosunuz,ozaman geçtiğinizi varsayalım,bizde çıkıp mami yada özgün kullansaydı geçerdik desek komik olmazmıydı?durumun özeti bu

UC_STİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 g le supercharger s2000 var deneyelım mı dedık denemem dedi cenk abi neden denemediniz ? KENAN ŞEN
    --- ECUFAST ---

ŞEN OTO ELEKTİRİK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)