maşallah seste hızlanmada gayet başarılı :)
Printable View
maşallah seste hızlanmada gayet başarılı :)
ctesı bende varım denemek ısterım :)
Bu miniler kari arabasi :D
Olm memleketimin sepetinin adini agziniza almayin lan :) ne var bizim sepetlerde
Ben red le bi deniim bu aksam
Mami Selcuk Gariban aksam Atasehirde bekleniyorsunuz. Yeni telefon aldim hepinizin numaralar uctu o yuzden arayamiyorum hicbirinizi. Siz ararsiniz.
Maasallah ses ve ivmelenme harika ama yeni kadran sart abi :)
maşallah bora abi nazar değmesin...
arkadasim ogun konunuza girdim maasallah dedim gider yapmadim kimseyi kucumsemedim sedece suana kadar cok aracla denedim bi miniyle denemek nasip olmadi dedim siz yanlis algiladiniz benim hicbir denememde sahsim olarak gelir giderli olmadi denedigim herkesle can ciger oldum sizle bu hirsla kavga ederiz atesiniz biraz sonsun daha sonra deneriz:)
derdim yok yukarda belirttigim gibi sadece bnm geldigim butun rool gecelerinde deneyen miniye denk gelemedim dedim
yukardaki cvp seni iceriyo dostum
Çok iyi maşallahı var
Devran sanirim ismin , ben EMG yle 1,5 sene gazladim burda siteden bircok arkadaslada gazladim sen yoktun ben atasehire gelip bana deneyelim diyen kimseyi geri cevirmedim ama kistas almak istyosan denedigim araclarla deneyebilirsin sokulmus arabanin davasi olmaz
Bana 1 kere geldin deniyelim dedin cumle alem rodajda oldugumu biliyodu ve arabada 3 kisiydik uzun lafin kisasi senin arabanin yururunu gordum emg sana buyuk gelirdi su an S2k aldim yaz sonu SC olucak devran daha buyuk turbo setup bir arac yaparsan kalkariz sayilar