Maşallah..
Printable View
Maşallah..
Masallah guzel devirleniyo aracin kismet olursa haziranda istediginiz kadar deneriz. Hic sorun yok aramizda nievhaziran diye sorucak olursanda mayis28 kismetse kapak acicam bir kac degisiklik varvonlari halledecegim ondan sonra seve seve deneriz
evet ismim devran ve ben bu isleri 2009 da evlendigimde birakmistim ozamanlardan varsa 2005-2006 da ulusal draglarda yada time attacklarla ilgilendiysen benim nerelerde oldugumu bilirdin sc li s2k na gorede buyuk turbolu astramiz var aracin bitsin bana haber verirsin alp2 danda ulasabilrsin.. saygi bizden
Devran bu gune kadar bos konusmadim konusucakta dgilim astraniz hazirsa bizimde hemen hazirda SC s2K miz var yarin getirin .
Kaldi ki birine ulasmak istersem araya birini koymaya ihtiyac duymam
2871 li lsf plaka bi abimizde konusurm gelirse neden olmasin ama 10-15 gune kendiminmis gibi istedigim zmaan getirebilecegim bi arac daha hazirliyoruz istersen ozamn goruselim .. yarin gorusucem ama selim abi ile plani programi nedir bilemem ozelden yazarm sana gelip gelmeyecegini
tamam kimseyi araya koymana gerek yok zaten google a adimi yaZsan kapiya kadar getirir bora reisin konusunu yeterince isgal ettik sahsim adima kusuruma bakmasin
Ozelden yazarsin
ustam bu işler saygılı şekilde yapıldıgı takdirde zevk verir senın emg nı ben çok iyi biliyorum ne kadar gıttıgınıde emg büyük gelirdi demişsin ne ye göre kıstas aldın
çok merak ettim :confused: suan o astra senın emg nın en hızlı halini en son
s2000 lerle basıyordun senı rahat geçer bunada emin ol akşam ne yapıyoruz ondan bahsedelim
bu arada her bedene göre araç mevcut azcık sabır et 1 ay bi süremiz var oda max
ondan sonra hızlı s2000 nide alır gelirsin ok ;)
maşallah çok hızlı sanırım beni geçer bu benim son hız yokuş aşağı 235:D
Akşama güzel denemeler var desenize :) Video çekin de izleyelim forumda. Akşam ben gelemicem.
Manitayla 11000 devir dönecez de :D
maşallah RED'e