burdN da yaziyorum konu acmaya gerek yok ne kadarda MINI varsa alayina gider hadi hodri meydan
burdN da yaziyorum konu acmaya gerek yok ne kadarda MINI varsa alayina gider hadi hodri meydan
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
ya bak kardeş neyin hesabındasın sonra bahanen olmasın dedım 2. araba çıkardınız piyasaya akşam gelın gebze de mc de buluşalım istersen arabanın ruhsat sasesine bak benıde hasta etme boş muhabbet yapma
adam hakkı ile senı geçti tebrik etmesını bil çekil kenara daha hızlı miniler varsa bekleriz
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Arabaları klonlamışsın, insanların kafasını karıştırıyosun resmentır mı sokarsın denizaltı mı bilmiyorum ama plakaları değiştirip bu akşam da karşımıza çıkma da
arabana nası güvenmişsen iki kişiyle denediğini söylüyosun cooper kafa çıkarınca bahaneler başlıyo haliyle tır sokmaya hayal ettiğin araba sonuçta
neyse tekrar denenir sıkıntı değil ama önemli olan adaletli olmak kumpasa kafa yormamak.
tanponsuzda turbo baglı degil güzel kardeşim orda o kadar adam vardı intercolır boruların bile boşta oldugunu görmüşler sana rica ediyorum bu şekilde konuşmlar yakışmıyor
çok hızlı araba yarışına girmeyelim bizde gerçekten içinde süphe varsa 2 aracıda yanyana getiririz 2 sinide kullanırsın
he bizim arabalar hızlı diyorsan bi 15 gün musade et
biz 3 araba geliriz
devo astra -tm astra turbo- atsiki mustang
cdu cooper-tt -s2000 sc
ne dersin
![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
video diğer konuda. hadi bakalım. hangi aynı araba mı görelim. 2. videoda geliyor
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
kardes 4 boy attigin arabanla yanina hadi 1 kisi aldin nasil 1 boy geciliyosun yanina aldigin adam 400 KG mu 5 boy fark ettiriyo hayret ettim gurkan izatmayin ben senin plakayi baska bi arabaya takicam oyle denetiz esit olur![]()
gürkan ilk sekerpınara sıkarkende astra ile denemen var. bakalım aynı araç mıymış ?
otobanda tır parkında dururken 1 tanesinde de plaka söküktü ? nasıl bir çaprazlık bu amk ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)