Printable View
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı vb'nin biraz gerisinden geliyor ama normal bence, headers yok filtre vs.kötü yaparsa yan yana giderler sanki vb vafc yi söktümü?
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı MAŞALLAH VB ile EH VTI a :) baba o iş ne oldu:D
Alıntı: SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı vb vafc yi söktümü? yok kanka sökmedi aynı duruyor vb, sen denedinmi boc'la yakın zamanda
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı yok kanka sökmedi aynı duruyor vb, sen denedinmi boc'la yakın zamanda yok kanka denemedim hiç
Alıntı: SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı yok kanka denemedim hiç Volkan v2 falan arıyor, bitirince deneriz bir ara müsait olursanız.
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Volkan v2 falan arıyor, bitirince deneriz bir ara müsait olursanız. halletsin eksiklerini alo dersin kanka
Alıntı: SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı halletsin eksiklerini alo dersin kanka tamamdır kanki, çiğ küfteleri alır geliriz:D:D
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı MAŞALLAH VB ile EH VTI a :) Yav yeter artik kacinci bu:)
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı MAŞALLAH VB ile EH VTI a :) Metin abi süpersin :) maşşalah vteclerimize
Alıntı: Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Yav yeter artik kacinci bu:) Bizim yerimize Metin obey ceza alırsa koparım vallahi:))))))))))
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı tamamdır kanki, çiğ küfteleri alır geliriz:D:D tamam unutmak yok ama :) Bu arada araçlara maşallah zevkli denemeler olmuş :)
Alıntı: Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Yav yeter artik kacinci bu:) Tamam başkan bir daha yazmıyacam:) yunusun dediği gibi ben ceza yiyecem çünkü:D
Alıntı: aLLen Nickli Üyeden Alıntı Metin abi süpersin :) maşşalah vteclerimize sağol umut'um ama tuncay a kırıldım bir daha yazmıyacam:p tuncay gitsin cila atsın:D
Alıntı: SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı tamam unutmak yok ama :) Bu arada araçlara maşallah zevkli denemeler olmuş :) ayıpsın kanka, dükkan bizim sayılır:D
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı sağol umut'um ama tuncay a kırıldım bir daha yazmıyacam:p tuncay gitsin cila atsın:D Cia atariz obey sanada :)
Alıntı: ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı vb'nin biraz gerisinden geliyor ama normal bence, headers yok filtre vs.kötü yaparsa yan yana giderler sanki Boc çok ilerlemiş kardes doğru ellerde daha da iyi olacağına eminim maşşalah diyelim nazar değmesin :)
BOC uda bekleriz oda gelsin illede gazlamasimi lazım yunusum :) Muhabbete gelin en azından ;)
Alıntı: kip Nickli Üyeden Alıntı BOC uda bekleriz oda gelsin illede gazlamasimi lazım yunusum :) Muhabbete gelin en azından ;) kimse b16'ya keyfi biniyorum demesin:p