Printable View
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Satmak yok yunis...Oğlum'a devredecem ALLAH nasip ederse :) Yıl 2030 Organ güney takvimini oğluna devretmiş :) Orhanın oğlu tuncay ile benim oğluma atarlanıyor :) Abi ben gene siz gibi olur sizin çocuklarla gaz basarım :) başkanlık bize geçer :)
o zaman benim oğlum 2 yaşında kaan bende oğlumu alayım hafifletilmiş vtec olur :)
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Satmak yok yunis...Oğlum'a devredecem ALLAH nasip ederse :) Yıl 2030 Organ güney takvimini oğluna devretmiş :) Orhanın oğlu tuncay ile benim oğluma atarlanıyor :) Muhhahahhahaha:):)
Alıntı: KDVTI Nickli Üyeden Alıntı o zaman benim oğlu 2 yaşında bende oğlumu alayım hafifletilmiş vtec olur :) aha benimkide 8 yaşında ama dört bacaklı ve kıllı:)))))) 20 kilo taş çatlasın hehe orhan abiyi geçmek için yapıyorum tüm çirkefliği:)
Alıntı: aLLen Nickli Üyeden Alıntı Abi ben gene siz gibi olur sizin çocuklarla gaz basarım :) başkanlık bize geçer :) :icon_tup::D:D Oğlum beni yanına video çekmem için alır :D
Alıntı: K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı aha benimkide 8 yaşında ama dört bacaklı ve kıllı:)))))) 20 kilo taş çatlasın hehe orhan abiyi geçmek için yapıyorum tüm çirkefliği:) EHeheheheh :D:D:D Bu orhanın bizden çektiği nedir yaw :)