maşallah çok zevkli...
Printable View
maşallah çok zevkli...
abi bu ihtiyarlar çok hızlanmış ama eh bizi yakında tozu dumana bular:)
Orhan abi eh denememi sağladığın için teşekkür ederim çekimler oldukça kalıteli olmuş eline saglık :) ama rjh istiyorum :)
Teşekkürler :)
Eh setabını ilerlettiler daha iyi olacak inşallah :) ama bu Halid'e oldukça iyi :)
abi bizim arabalar seninkinin yanında hikaye senin araba eyvah eyvah canlı izleyip sesi duymak muazzamdı :)
Teşekkür ederim elimden geldikçe uğraşmaya güzelleştirmeye çalışıyorum :) ses olayında da ne bilim diğerleri de bana çok güzel benim arabadan ses gelmiyormuş gibime geliyor :)ama eh birazdaha ilerleyence deneme derim :) şimdi yakaladn bu halde hemen kurtar kendini. :)
teşekkürler onur ;)
Teşekkürler ;)
Teşekkürler ama bilmem siz daha iyi bilirsiniz roll olaylarını yas itibariyle tecrübe de var tabii ki olabilir pilotajım benim çok iyi değil heyacandan erken basmışımdır
Seni dün çok andık ama bi karsimiza çıkmadın abi :)
Abi öle demeye yaa bizi yiyeceksin az kaldı rodaj bitsin setap ilerlesin bizim korkulu rüyamız olacaksın ;)
geliyorum az kaldı Allah izni ile bekle beni Tuncay Aslan :) nefesimi ensende hissedeceksin :)
beni niye andiniz nan yuruyen yapiliyor arabaya mazemeler daha gelmedi gelince bakalim o zaman bende sizleri anarim :)
Maşallah araçlara böyle başa baş roll izlemeyeli epey olmuştu
maşşalah iki araçta 10 numara yürüyo...
Maşallah iki aracada vb ile arınçtayken çok vtecle denedik aynı setupta tutunan azdır ciğerli makinası var;)
VB stockmu?
Deneyin tabii yaaa :D
İnsallah karbonla da Bigün deneriz mümkün olmayan bişey değil :)
Teşekkürler Arınç'ın abiyi ismen tanıyorum ama arabaya çok büyük emek vermiş Allah razı olsun :) Vb setabında gercekten iyi :)
Kaedesim seninde buyuk emeklerin var
Düzgun ellerde
Bakimli araba herzaman yurur;)
araçlar masallah iyi yürüyo,pilotajlarda olduça iyi,izlerekn bile keyif aldım sizin keyfi düşünemiorm :D
( abi bizim arabalar seninkinin yanında hikaye senin araba eyvah eyvah canlı izleyip sesi duymak muazzamdı )
estagfurullah sizin araçlarınızın maşallahı var onnumara denemeler oldu :)
masallah fitenklere
sesler cok guzel
denemeler basa bas
Allah kaza bela vermesin
maşallah eh & vb iyi yürümüşler. bi ara ayarlayında hep beraber deneyelim yaaw :)