KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Satmak yok yunis...Oğlum'a devredecem ALLAH nasip ederse Yıl 2030 Organ güney takvimini oğluna devretmiş Orhanın oğlu tuncay ile benim oğluma atarlanıyor Abi ben gene siz gibi olur sizin çocuklarla gaz basarım başkanlık bize geçer
34VB2882 Hb Stock VTEC Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
o zaman benim oğlum 2 yaşında kaan bende oğlumu alayım hafifletilmiş vtec olur
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Satmak yok yunis...Oğlum'a devredecem ALLAH nasip ederse Yıl 2030 Organ güney takvimini oğluna devretmiş Orhanın oğlu tuncay ile benim oğluma atarlanıyor Muhhahahhahaha
.
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı o zaman benim oğlu 2 yaşında bende oğlumu alayım hafifletilmiş vtec olur aha benimkide 8 yaşında ama dört bacaklı ve kıllı))))) 20 kilo taş çatlasın hehe orhan abiyi geçmek için yapıyorum tüm çirkefliği
aLLen Nickli Üyeden Alıntı Abi ben gene siz gibi olur sizin çocuklarla gaz basarım başkanlık bize geçer Oğlum beni yanına video çekmem için alır
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı aha benimkide 8 yaşında ama dört bacaklı ve kıllı))))) 20 kilo taş çatlasın hehe orhan abiyi geçmek için yapıyorum tüm çirkefliği EHeheheheh Bu orhanın bizden çektiği nedir yaw
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları