-
teşekkürler hepinize .. videoyu aslında yayınlamıycaktım ama ben ne kadar izlediysem haala gülüyorum :D ki komedi olsun diyede uğraşmadık. bi insan niye ateeeşş diye bağırır onuda çözemedim :D askerden geleli 1 sene oldu haala atamadım demekki üzerimden :D
bu arada hangi arabada viraj öncesi uyarı sistemi ve fren check kontrol var :D hahahha her virajda frenmi sorulur yaa :D :D
-
ahahahhahaha :D başarılı bu duyguyu bilirim :D
-
yalnız unutup bi ara sağlam sövmüşün:D kızın yanında demeyeydin iyiydi:D
-
güzel eğlenmişsiniz devamını da bekleriz :D
-
alayına gider ATEŞŞŞŞ ben oradan itibaren koptum...
senin altına bir tane 300hp+ versek ortalığı delik teşik edecekmişssin be ortağım :)
-
videoya çok güldüm. özelikle " hep oynadığım gran turismo sayesinde" bölümüne yarıldım.
bu arada focus sıkıştırması hoş olmamış. tamam ondada biraz hata var gibi ama riskli olmuş. 2 haziranda bende çıkmayı düşünüyorum. dikkatli olmam lazım anlaşılan :D
-
Çok renkli bir çiftmişsiniz yau, taktir ettim cidden :D Focus olayı biraz sıkıntı olmuş sanırım :)
-
birtan abi focus olayındaki sessizlik bitirdi beni :) mutluluklar :)
-
adamsınnn birtann :) yengeyı korkutma bu kadar :=) vırajlar bıraz tehlıkelı olmus onun dısında pılotaj colın mcrea yı aratmıcak cınsten :D
-
çok eğlenceli bir pist deneyimi olmuş gerçekten :)
-
dostum bomba olmuş valla :)
-
hahaha sabah sabah keyfim yerine geldi Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Sago açıyım mı çok iyidi ya(Ben açardım) :D
-
Sabah sabah iyi geldi :hehe:
Allah ayırmasın inşallah.
-
tayparın götünden gidiorum yaa :)
-
ehuehueh :D arkadan m5 geliyor.. gel lan gel viraja gel :D ahuahua sonu bomba olmuş.. çok iyi içe kaçmışsın o hızla.. :icon_tup:
-
Gercekten cok gülldüm :) Allah neşenizi eksik etmesin :)
-
çok eğlenmişsiniz. devamını bekliyoruz.
-
-
çok iyi ya azmine hayranım geçicem dedin geçtin ve ateşşşş :D