bir de yengenin focus olayında devreleri yanıp sana; "fren" yerine "GAZ GAZ GAZ" demesi de olayın vahimmiyetinin ne boyutta olduğunu da gösteriyor :D:D:D:D
bir de yengenin focus olayında devreleri yanıp sana; "fren" yerine "GAZ GAZ GAZ" demesi de olayın vahimmiyetinin ne boyutta olduğunu da gösteriyor :D:D:D:D
Unutulmayacak çok güzel bir hatıra videonuz olmuş Allah ayırmasın. izlerken çok keyif aldım :D
çok iyidi yaa koptum,
bu viraj sakattt, frenler nasıl:D.D
alayına gider lan ateşşş :D çok iyidi ya
Birdahakine yenge kullansın mı arabayı? :) Çok eğlendiğiniz belli.Pilotajda güzel.Ben de gelmek istiyorum araba önemli değil.50-60 hp bişey olsa yeter.Bu arada frenler nasıl? :D
frenlerimi pistte bitiriyim mantığıyla çıkmadım ama yarım olan frenlerim gerçektende bitti.. lastikler zaten zımpara yemiş gibi oldu.. görüntülerde olmayan o kadar aksiyonum varki virajlarda ön takımlarda da sorun oluştu sanırım. şuanda düz yolda direksiyon titremesi,frenajda daha şiddetli titreme,80-90 km hızın üzerinde normal şekilde fren yaptığımda balatalardan bi uğultu.. bakalım arabanın vidaları dökülmeye başladı yavaş yavaş :D :D
max 170 görebildim. frenlerime hiç güvenemedim.
Gözümden yaş geldi,dialoglar şahane :D
ya olum sen nası bir adamsın 32432423. kez ızlıyorum hala gülüyorum video nun başında bana bile sövmüşsün. Ateş olayını ayrıca konuşmamız lazım senle 2 hazıranda trıbunlerden geçerken koğuş kalk diceksin bence bu sefer :D:D:DD
niahhahah :D :D
O kameranın çekemediği virajın bi videosu olsada izlesek :D
vallahi bende çok merak ediyorum ya :D
uzun zamandır bir videoya bu kadar gülmemiştim. :D Yengenin son anlardaki gaz gaz gaz demesi şahane olmuş :D Ateşşşş :D ahahah hala gülüyorum.
gülmekten yerlere yattım yaa :) tebrikler :) iyi eğlenmişsiniz :)
Çok eğlenmişsin,yenge için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bende 2 haziranda geleyim bari,çok keyifli görünüyor.F 2010 ps 3 te biraz idman yapayım pis ile alakalı:D
Kız arkadaşımın driftte yanıma oturup kelebek camına kendi adını co-pilot olarak yazdırma isteği geldi aklıma :D
Karnıma ağrılar girdi!
Gözlerimden yaşlar aktı!
Boynum ağrıdı! :D :D
Orada ne kadar video çekildi bilmiyorum ama bence en mükemmeli bu seçilir yarışma olsa :D :D Süper valla çok iyi bayıldım ! :D