hehehhe tesekkurler dostlarr:)
hehehhe tesekkurler dostlarr:)
3. ye izledim ben ya :D izledikçe izleyesim geliyor :D
slk nın videosunu bulmak lazım ... :D virajj görmeliyizz :D
Bu mutsuz günümde güldürdünüz yaa beni abi allahta sizi güldürsün abi ateşş dediğiniz anda bittim :) ikinciyi merak la beklemedeyim abi
nolursa olsun eğlencelik olmuş, face'de getz'den sonraki tur zamanları neden yok?
pistte daha fazla getz görmek istiyorum, eski arabadan kalma ebc balatalarım vardı satılsın :)
cok eglencelı olmuş dostum tebrık ederım hızlı araba lazım sana ve sessız co pilot :))
hahah eyvallah devran :D
çok eğlenceli video olmuş :) bende çok groun tourisma oynadım bende böyle kullanabilirmiyim acaba :)
Tayparın götnden gidiyorum yaa,bu viraj benim virajım :D:D :D hafif bi Cem Ceminay tarzı konuşma.Bayıldım devamını bekliyoruz :D:D
abi fena bişey ya :D :D
Ahahaha birtan alemsin :D
Listede 30. sırada getz gören şaşırıyor amacına ulaştın :)
alayına gider lan ateşşş gelın lan gelın bu sozu tech ın yenı sezon sozu olarak ilan ediyorum cok zevkli olmus sizin için devamini bekliyoruz yoksa alayına gider lan ateşşş deyıp kovalarız senı :)
hahahha :D :D
yemin ediyorum şu videoyu izledim 2haziran doğum günüm ve bende orda olucam :D gitsem ne yaparım felan diyodumda abi seni gördüm gaza geldim :D :D alayına gider lann ateşşşşşşş :D
Getz'e hakimiyetin çok çok iyi ellerine sağlık.
ahahahhaha süper bi an dedim yenge çantayı geçircek kafaya:D
ahahahahhahaha harıkasınız : ))))