bir de yengenin focus olayında devreleri yanıp sana; "fren" yerine "GAZ GAZ GAZ" demesi de olayın vahimmiyetinin ne boyutta olduğunu da gösteriyor![]()
bir de yengenin focus olayında devreleri yanıp sana; "fren" yerine "GAZ GAZ GAZ" demesi de olayın vahimmiyetinin ne boyutta olduğunu da gösteriyor![]()
Loading...
çok iyidi yaa koptum,
bu viraj sakattt, frenler nasıl.D
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
alayına gider lan ateşşşçok iyidi ya
Birdahakine yenge kullansın mı arabayı?Çok eğlendiğiniz belli.Pilotajda güzel.Ben de gelmek istiyorum araba önemli değil.50-60 hp bişey olsa yeter.Bu arada frenler nasıl?
![]()
frenlerimi pistte bitiriyim mantığıyla çıkmadım ama yarım olan frenlerim gerçektende bitti.. lastikler zaten zımpara yemiş gibi oldu.. görüntülerde olmayan o kadar aksiyonum varki virajlarda ön takımlarda da sorun oluştu sanırım. şuanda düz yolda direksiyon titremesi,frenajda daha şiddetli titreme,80-90 km hızın üzerinde normal şekilde fren yaptığımda balatalardan bi uğultu.. bakalım arabanın vidaları dökülmeye başladı yavaş yavaş![]()
![]()
ya olum sen nası bir adamsın 32432423. kez ızlıyorum hala gülüyorum video nun başında bana bile sövmüşsün. Ateş olayını ayrıca konuşmamız lazım senle 2 hazıranda trıbunlerden geçerken koğuş kalk diceksin bence bu seferD
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
uzun zamandır bir videoya bu kadar gülmemiştim.Yengenin son anlardaki gaz gaz gaz demesi şahane olmuş
Ateşşşş
ahahah hala gülüyorum.
Çok eğlenmişsin,yenge için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bende 2 haziranda geleyim bari,çok keyifli görünüyor.F 2010 ps 3 te biraz idman yapayım pis ile alakalı![]()
Kız arkadaşımın driftte yanıma oturup kelebek camına kendi adını co-pilot olarak yazdırma isteği geldi aklıma![]()
Karnıma ağrılar girdi!
Gözlerimden yaşlar aktı!
Boynum ağrıdı!![]()
Orada ne kadar video çekildi bilmiyorum ama bence en mükemmeli bu seçilir yarışma olsa![]()
Süper valla çok iyi bayıldım !
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)