İzmite tekrar gelirseniz denemeye haberleşelim deneriz
Printable View
İzmite tekrar gelirseniz denemeye haberleşelim deneriz
kardeş son moda zaten stock arabaya binmek... 106 stock ciğer kokuyo maşallah.. :D fabrika sanırım okunmuş piston vs takmış... herneyse adam 205 yapıyo kardeşim başkasının yumruğunu görmeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış bittikten sonra ne diceksin acaba.. he bitane de stok vtec topluyorum istersen onla da deneriz:)
kardeşşş vtecim çıkınca sana gaz basmaya tenezzül etmicem zaten.. basmaya zevk amkaya değecek birşay olsa zaten sabaha kadar deneriz..:icon_tup: ama sen adamı gaza getirip 205 le geçemeyeceğin için mi yediremiyosun ws dersen arkasından da bana çoluk çocuk muhabbeti yaptırmayın falan yaparsan sıkıntı bakkk,) gerek yok ... geçen hafta adam geldi iki kişi kliması sunroofu açık dalgasını geçti devam etti daha sen neye kime ne cesaretle laf yapıyosun... bitir gel deneyelim vs diye:) herneyse kardeş çoluk çocuk muhabbeti yapma aynen canımız sıkılmasın..,)
kardeşim 106 demiyorum senin arabana diyorum.. ,)maşallah güzel çok güzel hemde allah kaza bela vermesin STOCK olduğunu söylediğin bi araba ama sunnrooflu klimasız gezmeyen tek başına rolle çıkmayıpta yanına arkadaş alan kardeşimis masada ya bırakın stock muhabbetini dedğinde sanırım sesini çıkartmıyordun.. ,) ben konuşmayı sevmemde ona sor sana niye benzim yakmayacağımı söylesin kardeşim.. uzatma daha yüzyüze geldiğimizde konuşulur kimseyi rahatsız etmeyelim buradan..,)
Masallah deneyen araclara
Eski plakasi nac degilmiydi o arac sanirsam fatih in eski arabasi
eyvallah kardeşim.. soruna bilmemneye gerek yok o yüzden elalemin yumruğunu yemeyen ..... yazdım.. mekanik spor bu biri daha çok emek harcamıştır gelir geçer ama karşındakinin ne yaptığını bilmeden ulu orta laf yapmak doğru değil.. ufacık dokunuşlarla bi arabanın muadillerine göre ne kadar verimli olduğunu biliyoruz:icon_tup: bugün 106 alsam chıp filtre egsoz timing conta yapar seninle keyifle denerim anlatabildim mi.. maşaallah aracına allah kaza bela vermesin:icon_tup:
ben erkanla denedim erkan dışında biçok insan konuştu erkan gayet güzel karşıladı eksiklerim var halledince inş daha güzel olucak diye bende sorun yok kardeşim dedim tekrar tekrar deneriz hiç sıkıntı yapmadım ama denemelerden önce bikaç arkadaş çok fazl kışkırttı bizi öfkem birazda o yüzden bizde ilk defa denemeye çıkan insan değiliz neyin ne olduğunu biliyoruz ben işin keyfindeyim dedikçe biz geçersek ilacı alırsın ben 106 ya benzin yakmam gibi konuşmalar can sıkıcı oldu bu benim 3.gti hatta birinide harundan aldım ben burdan ilk arabamla defalarca izmit sakarya gittim geldim denemek için kalkıp bitanesinin videosunu burda paylaşmadım adamlar böyle karşılmadı denedik döndük çayımızı çorbamızı içtik döndük ama benim en yakın arkadaşlarım onlardan daha hırslı çıktı neyse uzatmayalım konuşuruz yüzyüze gelince bol bol teşekürler buarada cümlemize allah kaza bela göstermesin
Y 106 ya maşallah Okan arabayı aldı flitre egzos full orjindi araba ben AZ ile denedim 4 ün sonuna kadar deneyebildik yoldan dolayı sadece 2 boy gerimdeydi ama arabada hiçbirşey yoktu yani araba gerçekten iyi yürüyor maşallah tekrar Ufuk kankam ;)
Eveeeet :)
Dondun dolastın gene bu muhabbetlere gırdın bosa konusma yavrum cek vıdeonu koy ısteyen seyretsın ıstemeyen konuya gırmesın yıllardır aynı muhabbet..
Sat arabanı tuplu bı araba al :))