beni tanıyan herkez neden çıkıp gazladığımı, neden deneme yaptığımı bilir..:) ama mantık çerçevesinde kimseyi küçümsemeden başyamak lazım söze dimi..,) aynen allah hiçbirimize allah kaza bela vermesin...
Printable View
Deneyen araclara masallah.
Stock filtre egzozlu 106 150-160 lara kadar saglikliysa cok iyi isler basardigini gordum.fakat bu soluksuz 220 leri dewirio sasirdim acikcasi cok ilginc geldi.
Süt danasinda yok boyle bi ciger :D
gökhanın 306 nın 2 boy arkasındaysa orjınalken suan kesın saplar AZ ye video beklıyoruz
Ya beyler yanlis anlamayinda alt tarafi 106 denediniz ya sanki 1000 hp ustu arabalarin muhabetti anasini satiyim bende 106 ciyim kimse lafimi yanlis anlamasin ama abartmaya gerek yok herkez yuzyuze bakiyo isin zevki nerde kaldi 106 enteresan bir araba kimisi cok gidiyo boyle ama conta olmadan cok keyifli degil vardir yoktur bilmem! kisaya luzum yok 13/61 in devrinde basmadigin surece orj sanzimanla araban iyiyse yine onde olursun zaten ama bu kadar polemikler bence gereksiz sehir efsanesi yok yani :) stok diyip gecince madalya verilmiyo kimseye ( stoktur degildir bilmem ornek olsun diye yazdim ) kolay gelsin herkeze
Deneyen araçlara maşallah Allah kaza bela vermesin...
bende jet 106 yla denedim ve onun devrinde bastık sizin gibi...
aracımda 13/59 var kafa burun gittik 4 ün sonuna kadar (benim vitesimde) 5 e atamadık yol bitti...şunu söylemek isterim, bende 5 nci gti ımı kullanıyorum ama 51 lik düz boru filtreyle bu şekilde yürüyen bi stock gti görmedim...hele jet 106 nın devrinde basıp 2-3 üncü viteslerde çamurluk boyu önde yürümek kolay değil belirtmek isterim.
maşallah..
Masallah araclara :) rovanjta cok kotu yapicam seni kanka :))
Bizde 2 tane 106 var izmite geldiğinde haber ver deniyelim aracın giderini bide biz görelim
hay maaşallah allah nazarlardan korusun kazasız belasız izmit havası yarıyor mübarek :D