sen biraz daha sabret vosvosla saplicam sana ''Y'' Gti'cı ...
Printable View
sen biraz daha sabret vosvosla saplicam sana ''Y'' Gti'cı ...
He buarada vtec varsa denemek gormek istiyorum arabami video sorunu yok ben cekip koyarim gecsemde gecilsemde ..
Kanka bak yazıp çiziyosun sesimi çıkartmıyorum, erkan abi sesini çıkartmadı polemiğe girmeyi sevmez. 206 ayaramı gitti yazmışsın biyere gittiği yok kapımda yatıyo patırdama başladı onu halledicez he inanmazsan akşam gelip bakabilirsin zinciri bağlı kapıda yatıyo :) O bir kaç kişinin içinde benden bahsediyosan 206nın herşeyiyle ben ilgileniyorum, kızıştırmayla işim olmaz benim samet ateşliyo ortalığı ama sıkıntı yok eksikleri giderir tekrar deneriz. Filitre egzos var diyodunuz okan abi timing var dedi sesin çıkmadı ? Yaram yok gocunmuyorum ne yaptıysak yazdık listeye ama bundan sonra araba yaptıgım zaman 5 se 3 nü yazıcam.
NAC Denizli'de 20 YS 106
Y 106 çok üstten basmış biraz daha devrini kendine göre ayarlasa 2'de dolu dolu giderdi. Maşallah 2 aracada.
:)))))) evet bu 106 ya benzin harcamam ama 106 demiyorum. o akşam gördük güzel yürüdüğünü de söyledik.. ama bu haliyle yürüdüğü sürece bu 106 ya benzin harcamam:icon_tup: var mı itirazı olan? :) demin bi post yazdım uzunca ve araç sahibi ile orta yolu bulduk diye düşünüyordum:) kırmış olmasaydık motoru sadece söküp klasik egsoz tipine döndürür yeni yürürdüm o akşamki haliyle ama artık benzin harcamam.. bastıra bastıra yazıyorum kardeşim mekanik işi bu bi 106 gelir deler gider eyvallah ama ben 106 ya demiyorum bu yürürde diyorum soru işareti kalmamıştır heralde:)
Tuncay abı sen bana aksam yerı bır soylede ben aksama geleyım bı
Ben timinginde degilim, ortada bi yalan var ona gelemiyorum. Neyse daha fazla yazip cizmenin anlami yok iyi forumlar..