kd nos basiyormasallah deniyen arkadaslara
![]()
kd nos basiyormasallah deniyen arkadaslara
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yarım depo benzinle bagajımın içide egsoz parçaları vardı, maalesef eve cıkaramadıgımdan bagajda taşıyorum açıklamasınıda yapmış oldum böylece
şu anda araç kapımın onunde çeyrek depo duruyor
açıkcası trafiğide pek iyi değildi denediğimiz yolun, zaten gecedir diye sola sağa sinyalsiz atan kaynıoyordu kendini onları takip etmekten denemeye pek fırsat bulamadım
Araçlara maşallah,tekerinize taş değmesin,ama videolar az olmuş
Çağlar sende ne yapmışsın be kardeşim,kendin zaten diğerlerinin 2 katısın,bi de Gökhan'ı almışsın yanınakg hesabınamı kaldı diyen arkadaşı da tekrar düşünmeye devam ediyorum,vti kilo hesabına bakar kardeşim...
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
misafirler beni takip ediyor![]()
Yapcak bisey yok bi headers bi aem v2 de biz takariz
Umut bizde 10 liralik benzinle gelmedik kardesim
benim aracim aksam enaz -1 , 1.5 boydu .cok sukur boylede gitmesi gerektigi gibi gidiyo
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Yahu o ayrı konu şöyle böyle demiyoruz zaten ben de diyorim ki;Çağlar sen ne yaptın?başkasına birşey dediğim yok,tutupta o adam böyleymişte geçmişsiniz demiyorum,Çağlar kendi etmiş kendi bulmuş zaten
Deneme her zaman olur,daha ben denemedim ama BUF'la açıcam ben sezonu...
![]()
kovalim organ guney aydat toplucakti gene unuttu![]()
Estafurullah kardes 10 liralik benzin demedim zaten kilo hesabına girince arkadaslar en olanı söyledim zaten ben kendi arabamı biliyorum zaten ne kadar gideceğini 245 ne kadar alçağını kime geçileceğini çözdüm ama ben bunları dert etmıyorum beni tanıyan bilir zaten gereksiz polemiğe girmem ben keyifciyim geçtim geçildim umrunda değil ama sonradan da o var bu var duyunca üzülüyor insangereksiz polemik bunlar deneme yapacağımız zaten uç gün önceden belliydi
yanına keske Gökhan'ı değilde daha çıtı pıtı bi arkadas alaaydın kardesim benim
![]()
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)