Yorumu camur arltmadan yazarsaniz kimse citini cikarmaz bi haftadr yok kisali yok eski bilmem ne yok contali hanginizin arabasina laf attimda kaldiramamaktan bahsediyosun
Printable View
iki aracada masallah 106 hakkindan fazla yuruyor biz ayni speclerde 106liyla denedigimizde 4-5boy geciyorduk masallah ne cigermis :)
arkadaşlar uzatmıyalım sole dıyelım o zaman yapın arabanızı gelın geçin y 106 yı dıyelım kı araba zaten ucmuyo yanı bınıyorum goruyorum araba cok cok hızlı degılkı zaten ama neyse bızde hersey var sızde yapın denıyelım :D:D:D:D:D
kardeş karşındaki adam kaç yaşında adam sun vs gibi hitaplarda bulunma,) ters birşey yazmamış maşallah demiş doğru mu..? hee diğer açıdan kimsenin arabasına laf söylemene gerek yok kimse de sana demiyo ama bu tarz hareketlerle zaten benim arabam sağlıklı gidiyo diyerek bile karşındakinin aracını kötülemiş oluyorsunuz,) düne kadar timing te yoktu arabada sanırım :)
Yakinda biride cikar egzantrikli der bihafta sonra biride cikar piston var der ehh masallah bedavaya arabayi yaptik baya ucuza geldi bu is :D:D ng kimdeydi buarada yaa :D
Seni ilgilendiren ney ben onu anlamadim ? Alper nerden verdin coskuyu anlamadim herkes senin yazmani bekliyomus suraya bak :)
Ben yanlis bi hitapta bulunmadim neden durumun boyle oldugunu acikladim bunu sorgulamakta sana dusmez ;)
İlk konu basligimi oku bakiyim ..napsaydim gazmi kesseydim milletin arabasini kotulememek icin :))
arkadaşlar abiler uzatmaya gerek yok denendı keyif alındı bitti gitti kavgamı etceksınız sımdı uzamasın gulelım gecelım bunlaraa:D
sakin ol şampiyon...:)))) bu ne heyecan hayırdır? dündü aynı şeyi yaptın çolukçocuk muhabbeti vs diye çıktık geldik... şimdi kaç yaşında adama hesap sorar gibi asker arkadaşın gibi hitam, bu yüzden beni ilgilendiriyo itirazın mı var? dündü gördüysen bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama biyere kadardır bizde sınır yaşımızdan büyük adamlara anladın mı??
Y gtı Allah'ı var guzel gıdıyor arkadaslar mevzu uzamasın sonucta kımse spec yazmak zorunda degıl yanı neyın tartısması hala onu anlamadım 2 arabada guzelce yurumusler.
Adam kendi konusur ben kime nasi konusucagimi iyi biliyorum bana burdan klavye delikanliligi yapma ;)
Heycanli bi durum varsa oda sizde herkez saskin ne yazcagini sasirmis vaziyettesiniz hepiniz ayri bisey yaziyosunuz yuruyen arabayi sucluyosunuz mevzu nedir anlamiyorum
Organ karistirdin la ortaligi :)
Bakıyorumda dert sahıbı oldunuz tımıgmı dert oldu sımdı EH de stcok degılmı zaten :) bu işin yaşi bası yok herkes cıkıp keyfıne gaz basıyo o kadar test yapmıssın hıcmı gormedın bole gıden bı 106 gtı :rolleyes:senın gozluklu arkdsın ısmı neydı dun dıyodu bu gece gorcez Y stckmu degılmı dıye bak stcok arbyala denedı gordu uzatmanın anlamı yok maslah de gec:icon_tup:
Uzatmanin anlami yok daha
Biliyorum hava isindi ateş basti kaniniz kayniyor :)
Masallah deyip gecelim artik
Bu muhabbetleri pek sevmiyorum
:)))) kötülemek mi ilk postumdan beri oku araban hakkında yazdığımı maşallah maşallah diye tekrar etmiş mişim kardeşim? dün akşamda söylemedimmi çok güzel kazasız belasız diye? he şimdi gelgelelim klavye delikanlılığı mevzusuna:D öyle mi gözüküyo ? hmm karşılaştığımızda konuşuruz kardeşim ,)
Laa bu klavye delıkanlılıgı muhabbetı nedır onu anlamadım Araban ıyı gıdıor. Madem mıllet falan fılan yapıor rahatsız oluyorsun laf yetıstırme o zaman nıe yazıyorsun hala conta var dedıler dıger konuda da bu konuda da parladınız yoksa yoktur kendını bılmezler yazıyor demek kı arabacı sızsınız kralda kımse bırsey bılmıor sessız kalın o zaman yazdıkca mıllet suphelenıor yarası olan gocunur Ufuk ;)
Alper Tunga abımız yazmıs oraya Eh vtı normal bır 106 5 boy gecer dun aksamda aynı lafı yaptım Eh vtı ıle denedıgınızde gorucez ne olup bıtıyor aracınız stock degıl F/E tımıng fazlası var bız buna ınanıyoruz sız yok dıyorsanız uzatmayın daha bız yenı ogrenıyoruz arabacılıgı maalesef :S
la buf geçilmiş siz neyin derdindesiniz ya..:))
dert mi? gözünü seviim üstad dert olacak birşey yok..:) evet hiç görmedim yeryüzündede yok öyle bi araba isterseniz fabrikasına sorgulatayım aracı? belki cidden bi yalnışlık olmuştur günah alıyoruzdur:) herneyse yakın zamanda bi stock 205 bide stok vtec çıkıcak:) deneriz o zaman stok araba cidden moda sanırım.. iyi forumlar.. buradan yazmıcam klavye delikanlısı oluyormuşuz..:))) denk geldiğinizde sorarsınız bi soru işareti varsa:icon_tup:
EH'le buf denesin görek:D
stock değil mevzusudur gidiyor:) eski 206 mda stock diye diye dilimde tüy bitmşti o yuzden artk stock olmayan makinaya biniyorum kafam rahat:D stock olsa dert olmasa dert:)
ufuğun eski 106sıda stockdu ve güzel gidiyordu aynı yerden su içmişlerdir:D
turk rollıng sendıkası baskanı olaraka orhanın dun gecekı yorumlarını yazıyrum o arabada egzantırık var dedı egzantırıgın uzerıne tımıng verılmıs dedı sonr tımıng verıldıgıı zaman kac derece gore yazılım bulmuslar ben bu ısı bılmıyorsam dedı sonra benzınlıge gırdık :D