EH in ilk geldıgı gunu bılıyorum o zmanda cok guzeldı :) ama bakanlar ıyı bakmıs bu zmana kadar rengın canlılıgı kaybolmammsı hele bu bıde kırmızysa :icon_tup:
Printable View
Ya EH nasil parliyor oyle kim yapti boya bakimini acaba :))
bayadır seyretmiyodum 106 vti 106 nın kondisyon iyi ;)
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
masallah ufuk .) sezonu öyle böyle açmadın siftağı benden yaptın devamı geliyor :) kazasız belasız geçilmek istediğin zaman atla gel :))
masalahh deneyen araclara keyıflı bır aksam olmusss......
bende pug alıp ınce contas koyucam :D
MaşALLAH Ufuk kankama diğer arkdaşlarada kazasız belasız inş :) kanka efsanenin ismi geçmiş yine :D:D:D
Hahaha biride gecsinde su araba stock densin istiyorum gec beni :D
Contasiz yuruyen verelim istersen hic ugrasma :D
Eyvallah kankaa cok saol :) ilan fiyatlarina gore yorumluyolar kanka bilmiyolarki 106yi napsak bizde 25leremi cikarsak 106lari :D:D
Ne kadar cok abarttiniz böle :)Alti ustu stock bi vti gectik F16 gecmedik ya :)
VR yi arkada görmek üzdü beni :) Fuat olmadı bu speclerde bi 106 vry i böyle geçmesi üzücü maşallah Y gtı ya
maşallah araçlara cok güzel yürümüşler.
Maşallah araçlara, Y 106 kısalı 106 ları geçiyo şaşırtmaya devam ediyo beni :)
Allah şaşirtmasin dogancan :)
Maşallah araçlara 2 106 denemesi hiç sağlıklı olmamış :D Y nin sesine bakılırsa çok güzel sıkıntısız devirleniyor hoşuma gitti açıkçası. VR komiğime gitti eski TA yani eski aracım böyle sahilde gezer gibi roll e çıkmasıda ayrı bi iş :) İddaa yoktu sanırım maşallah araçlara.
Y'nin sökük değilken ibre videosu var mı 60 yada 70 - 200 falan?
Maşallah Araclara.. Guzel Denemeler Olmus.
:D haplanmış 106
eh vtide ne piston var
Yillarin efsane konusudur orjinal vti orjinal gti yillarca atock bi vti stock gtiyi gecemez diye savunmadimi herkes nolduda simdi gticiler kalkip Y nin yurumesini anormal buluyoda contalar havada ucusuyo :) :)
oncelıkle bunun cvabını verın ondan sonra konusun ;)
adam işi biliyor kı yazmıs oraya ;)
kısada vardır pıstonda vardır egzantıırıkte vardır nosta vardır var oglu vardır speclerınızı gızlemeden yazın herkez bılsın neyın ne oldunu egerkı gazlıyorsanız hıc cıkmayın gazlamaya bende stock derım arabam ıcın bı bakmısın 50 boy olmus sonra sorarsın ne var bunda dıye kafanda soru ısaretlerı olur anladın benı kımseyı kırmaya gerek yok gecmekte var gecılmekte mekanık yarısıyor hırs olursa kavga cıkar o yuzden hırsada gerek yok neyse kardesım tekerınız duz bassın :)
Cevap conta yok :) conta yok sen var diyosun diye kavgami cikicak :)
Ben aldigimin birinci haftasi gaz basmaya basladim baskisi bitik halde 206dan sonra degistirdim eh le oyle denedim ben daha oncede saglikli 106ya bindim vtileri 2 3 boy gectim alperlede bicok kez denedim gri saxosuyla denedim stock diyodu oda benim arabamla yanyana yuruyodu kendiside bilir sagliklinin nasi gittigini ben kimsenin arabasini kotulemiyorum araba yuruyo bende basiyorum gram hararet sorunum yok bicok kez kopru trafiginde bulundum fan acmadan ciktim geldim araba contasiz :)
son yazdımada cvp verınde tam olsun ;)
Defalarca yazdim olsada yazsak die :) biz dolu bi vtilemi denedik EH nosmu basti haberimiz yok :D alti ustu stcok bi vti gectik biz arabamiz cok hizli demiyoruz ole bi iddamizda yok ;) sizin anlamadginz kafaniza takilan soru nedir :)
Sen stcok diyodun ya arabana illa plakalami verelim :) daha denemeye gerek yok demistin benim arabam stcok demistin 28 EE 106 ;)
tamam hatırladım bi gece cıktık 2 106 birde benim saxo.sen bizim beyaz 106 ile deniyordun sonra polis bastı otobanda.o gece ben seninle denemedim hatta ben 28 EE 106 ile hiç denemedim.çünkü o gece benim arabam yavastı sadece filtre vardı bende altta kat orta ve son susturucum duruyordu.(1 ay önce kadar ilk sahibinden almıştım)sizi izlemek için cıktım.ee 106 ile hiç yanyana gelmedik varsa video paylaşın kimsenin aklında soru işareti kalmasın yok tutunamadın felan.ben yalan konuşmuyorum o gece benim arabamın specleri bu şekildeydi sonradan ben arabama conta yaptım ama o zamanlar sizinle denemedik hatta benim saxoda conta varken sizde 106 yoktu olsaydı arar denerdim ufuklada seninlede!!!Bu arada ben seni hala çıkaramadım?28 eeyi giresundan alan sarışın arkadaşmısın heyecanlı biri vardı o zamanlar milletle denerken üstüne yatıyordu felan herkesle tartışma konusu oldu sonra far muhabbeti falan filan.ben inan seni tanımıyorum.ee ile de gaz basmadık!!!
kısada vardır pıstonda vardır egzantıırıkte vardır nosta vardır var oglu vardır speclerınızı gızlemeden yazın herkez bılsın neyın ne oldunu egerkı gazlıyorsanız hıc cıkmayın gazlamaya bende stock derım arabam ıcın bı bakmısın 50 boy olmus sonra sorarsın ne var bunda dıye kafanda soru ısaretlerı olur anladın benı kımseyı kırmaya gerek yok gecmekte var gecılmekte mekanık yarısıyor hırs olursa kavga cıkar o yuzden hırsada gerek yok neyse kardesım tekerınız duz bassın :)
bak ne yazmısım bırdaha okuyun burayıı