Sen cok yaşa bunu sen kabullendysen herkes kabulenır:icon_tup:
Printable View
Uzatmanin anlami yok daha
Biliyorum hava isindi ateş basti kaniniz kayniyor :)
Masallah deyip gecelim artik
Bu muhabbetleri pek sevmiyorum
:)))) kötülemek mi ilk postumdan beri oku araban hakkında yazdığımı maşallah maşallah diye tekrar etmiş mişim kardeşim? dün akşamda söylemedimmi çok güzel kazasız belasız diye? he şimdi gelgelelim klavye delikanlılığı mevzusuna:D öyle mi gözüküyo ? hmm karşılaştığımızda konuşuruz kardeşim ,)
Laa bu klavye delıkanlılıgı muhabbetı nedır onu anlamadım Araban ıyı gıdıor. Madem mıllet falan fılan yapıor rahatsız oluyorsun laf yetıstırme o zaman nıe yazıyorsun hala conta var dedıler dıger konuda da bu konuda da parladınız yoksa yoktur kendını bılmezler yazıyor demek kı arabacı sızsınız kralda kımse bırsey bılmıor sessız kalın o zaman yazdıkca mıllet suphelenıor yarası olan gocunur Ufuk ;)
Alper Tunga abımız yazmıs oraya Eh vtı normal bır 106 5 boy gecer dun aksamda aynı lafı yaptım Eh vtı ıle denedıgınızde gorucez ne olup bıtıyor aracınız stock degıl F/E tımıng fazlası var bız buna ınanıyoruz sız yok dıyorsanız uzatmayın daha bız yenı ogrenıyoruz arabacılıgı maalesef :S
la buf geçilmiş siz neyin derdindesiniz ya..:))
dert mi? gözünü seviim üstad dert olacak birşey yok..:) evet hiç görmedim yeryüzündede yok öyle bi araba isterseniz fabrikasına sorgulatayım aracı? belki cidden bi yalnışlık olmuştur günah alıyoruzdur:) herneyse yakın zamanda bi stock 205 bide stok vtec çıkıcak:) deneriz o zaman stok araba cidden moda sanırım.. iyi forumlar.. buradan yazmıcam klavye delikanlısı oluyormuşuz..:))) denk geldiğinizde sorarsınız bi soru işareti varsa:icon_tup:
EH'le buf denesin görek:D