ben anlamam kanka 97 87 :D deneme talebi sunuyorum yokmu cevap bu hızlı 106 dan :)
Printable View
Y 106 bırsey dedıgımız yok Eh vtı stock halde vtı gectı bu speclerde ama gıderlı 106'da gectı sızın speclerınız gıbı aracları eksıgı yok fazlası pıston olan bır arac bılındık bır aracı gectı senın arac 51 duz Egzoz fılıtre tımıng'lı bır arac nasıl oluyorda bu kadr tutunuyor onu anlamadım kafada kı soru ısaretı bu ? Senınle alıp veremedıgımız yok etrafta yancı cok bız vıdeo ızledık yorumumuzu yapıorz senın arkadasların kardeslerın sen konusmadan senın araban hakkında denemeden yorum yapıor 1 arabanın 1 sahıbı olur sadece
Masallah Y gtı yuzyuze konusalım bu konuları tekrar yanyana gelelım bı
bunun bi standardımı vardır ilk günkü değerleri verdiğini veye her stock motorun aynı değerlerde olması mümkünmüdür veya neden vtec geçmeli orda anlaşamıyoruz sizle :) neyse burDAN daha fazla uzatmayalım yarın akşam 206yla basıcaz gelirisiniz bide yüzyüze konuşuruz
Sat bu arabayı basına bela olcak adamım :))
maşşşalah iki araçta denk gibi gözüküyor kazasız belasız...
maşşallah iki aracada .
cffsymbol arkadaşımızın koyduğu vıdeolarda 106 1 tık onde. tuncay abının koyduklarında öyle deıl . 106 sökük bıde söför ve yan taraftakı adamların kıloları da hesaplandığında 106 dakı adamlar daha hafıfse kafa burun gıtmelerı normal dıycemde hıc rast gelmedıgım bı olay be arkadaş 106 sebebı bılınmedık bı sekılde hızlı gidiyo neyse benım kafam karıştı maşallah deneyen herkese :)
Siz deneyin, en hızlınızla ben deneyeceğim. Boşuna uğraştırmayın beni :D :D :D :D
Masallah araclara, vtec daha iyi olacak. :)
Stock bi vti sadece filtreyle , filtre egsoz kisa ve hafif volanli arabyi ayira ayira gitmesini kimse sorgulamiyosa 106nn gidisinede kimse gitmesi gerekenden hizli gidiyo diye soru isareti yaratmasin vtec kendi speclerinden ustun biarabayi boy boy geciyosa 106da kisali contali arabalari gecer . 14 15 yasinda arabalardan bahsediyoruz kondisyon olarak hepsinin verimli calistigini nasi dusunuyosunuz ben anlamiyorum :)